Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Ama yine de garip geldi bana. Fiyatı da daha ucuz. Kazıklıyor olmasınlar.

Fiyatın orada ne yazdığı önemli değil !

Müşteri temsilcisi ile irtibata geçip sorduğunuzda, mal yok diyecekler size...

Yani ellerinde mal olmasa da, bu şekilde talep ölçümü yapıyorlar.

Daha önce aynı düşük fiyatlı duyuruyu solo2 cihaz içinde yapmışlardı !...

Mal seri üretilip, stoklara girince, yeni yüksek fiyatlı ilan açacaklar yani...

İsterseniz temas kurup sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Haklıymışınız. Cevap geldi. Testteymiş haziran ayı gibi satışa çıkacakmış.

• Arkadaşlar TF dan bir alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi exenonline
    PLi forumdan takip ettiğim kadarıyla VU+ şirketi sürücülere zaman ayarlı bir bomba koymuş ve 19 Nisan'da patlatmış o bombayı :D Tüm solo2 klonlar bozulmuş. Sürücü dosyalarının içindeki zaman ayarlı bomba NAND flash'ı siliyormuş ve cihaz bir daha açılamıyormuş. VU+ klonların cezasını iyi kesmiş. Klon cihaz almak akıl karı değil.

bombalar patlatildi her forumda simdi patlayan cihazlara derman ariyorlar clone cihaz sahipleri

Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşlar TF dan bir alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi exenonline
    PLi forumdan takip ettiğim kadarıyla VU+ şirketi sürücülere zaman ayarlı bir bomba koymuş ve 19 Nisan'da patlatmış o bombayı :D Tüm solo2 klonlar bozulmuş. Sürücü dosyalarının içindeki zaman ayarlı bomba NAND flash'ı siliyormuş ve cihaz bir daha açılamıyormuş. VU+ klonların cezasını iyi kesmiş. Klon cihaz almak akıl karı değil.

bombalar patlatildi her forumda simdi patlayan cihazlara derman ariyorlar clone cihaz sahipleri

Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Kullananlara sormak lazım, mesela forumda @bora2004 cihazı kullanıyor. Kendisi bizi bu konuda aydınlatsın....
  • O forumda satıcılar ve satıcı tayfaları tünediğinden, abartmayı severler.

Neydi o forumun adı !? İsmi Lazım Değil Forum muydu neydi !?

Bu konu başlığında, @bora2004 'ün belirttiği sürücü numarasına kadar olan sürümlerde sorun yoktur. Gerçi kendisi de gelip net bir açıklama yapacaktır.
  • Evet bora2004 ten açıklama bekliyoruz.
    Bildiğim kadarıyla DreamBox 500S lerde aynı bombalama olayı olmuş, çok kişinin flashı iptal olmuştu.
    Fakat bir şekilde bu durum çözüldü. Ama DM800 ve DM800 SE lerin klonlarında orijinal imaj atma ya da
    yanlışlıkla güncelleme yapma dışında zaman bombası durumu olmadı.

İLDForumda anlatılanlar dreamdaki gibi VU ların klonlarına zaman bombası konduğu ve cihazların çöp olduğu yönünde.
    Bence bunun ciddiyetle araştırılıp dreamda olduğu gibi yanlışlıkla tuzağa düşenler için ne gibi kurtarma yöntemleri var ya da
    üretilecek mi anlaşılması lazım.

Zira bu koreliler almanlar gibi umursamaz değil. O deliği kapatırsın başka bir sorun üretirler boyuna.
  • klon cihazlardaki son durum nedir, kullanan arkadaşlarda bir sorun varmı? bu nand flaş silme olayında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Vuo Solo 2 cihazı cuma günü teslim aldım, akşam gidince de bağlantılarını yaptım, kuruluma geçtim. BH yazılım yüklü halde geldi. Şunu farkettim ki bu cihaz beni uğraştıracak. Daha önce bu tür yazılımı olan cihaz kullanmamıştım.

slm bende sipariş etmeyi düşünüyorum, gümrük vergisi ödedinizmi, ne kadarlık bir fatura kestirdiniz. ve hangi kargo ile geldi fedexlemi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilyanov

quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Vuo Solo 2 cihazı cuma günü teslim aldım, akşam gidince de bağlantılarını yaptım, kuruluma geçtim. BH yazılım yüklü halde geldi. Şunu farkettim ki bu cihaz beni uğraştıracak. Daha önce bu tür yazılımı olan cihaz kullanmamıştım.

slm bende sipariş etmeyi düşünüyorum, gümrük vergisi ödedinizmi, ne kadarlık bir fatura kestirdiniz. ve hangi kargo ile geldi fedexlemi geldi.

Media Player olarak düşük fatura düzenlediler ve hediyedir diye yazdılar.
    Aramex ile gönderdiler, 4 günde ulaştı bana.
  • Şu an için blackhole software 2.0.9.1 ' e yukseltmeyin. Bu sürümde Vu'nun önlem aldığını söylüyorlar. Ben kendim patchleme yapıyorum. En son 2.0.8 de idim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Şu an için blackhole software 2.0.9.1 ' e yukseltmeyin. Bu sürümde Vu'nun önlem aldığını söylüyorlar. Ben kendim patchleme yapıyorum. En son 2.0.8 de idim.

Bora bey, size zahmet olmazsa, klon solo2 'ye yüklenen image'larıwww.mega.co.nz 'ye upload edebilir misiniz ?

* Önce mega hesabı açmalısınız.

* Hesap içinde "klon solo2" diye bir klasör açmalısınız.

Sonra güncel image 'lar çıktıkça, buradaki klasörün içine upload edebilirsiniz yani...

Bu klaörün bir defaya mahsus link'ini forumdan paylaşmanız yeterlidir. Böylece güncel image'ları kullancılar buradan direkt indirebilirler.

İmage 'ları upload edip bana gönderebilirseniz, bu işi bende yapabilirim. Ancak iki defa işlem olur.

Herneyse... Bu yöntemle, klon solo2 kullanıcıları zahmetsizce istedği image'a ulaşacaklardır.

* Yükelenebilen image'lar,

* Pachlediğiniz image'lar,

* Backup'lar,

* Setting 'ler,

* Camd 'lar,

* İmage'a göre camd scprit dosyaları v.s. geliştirebiliriz yani...

Saygılar, sevgiler.

• Flash silme olayının henüz aslı yok. Ön sipariş ile klon vu+duo 2 siparişi verdim. Mayıs sonu sevkiyat var.

Denemeleri yaptığımda bilgi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setra19

Flash silme olayının henüz aslı yok. Ön sipariş ile klon vu+duo 2 siparişi verdim. Mayıs sonu sevkiyat var.

ne kadara aldınız duo2 yi,
  • quote:

quote:

Flash silme olayının henüz aslı yok. Ön sipariş ile klon vu+duo 2 siparişi verdim. Mayıs sonu sevkiyat var.

302 USD.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

302 USD.

Alıntıları Göster

302 USD.

Shenzhen Sincere Technology den mi aldın.şuan kargo dahil 416 dolara geliyor. orda bir tane turk arkadaş sipariş vermiş yoksa senmisin o..bir gunde fiyatlar 70-80 dolar arttı. 302 dolara bulsam bende hemen alıcam

• Orijinalden alıntı: stilyanov

302 USD.

Shenzhen Sincere Technology den mi aldın.şuan kargo dahil 416 dolara geliyor. orda bir tane turk arkadaş sipariş vermiş yoksa senmisin o..bir gunde fiyatlar 70-80 dolar arttı. 302 dolara bulsam bende hemen alıcam

Evet oradan aldım. Satıcıya mesaj at fiyatı aşağıya çekiyor.

• Orijinalden alıntı: setra19

302 USD.

kargo dahil toplam ne kadar ödedin, şuan ön sipariş alıyor galıba.
  • Orijinalden alıntı: stilyanov

302 USD.

kargo dahil toplam ne kadar ödedin, şuan ön sipariş alıyor galıba.

Kargo. Dahil 302 USD ödedim.

• quote:

Şuradan kargo dahil 241 dolar'a alabilirsiniz ;
    http://www.mixeshop.com/vu-hd-solo-2-twin-s2-tuner-decoder-linux-reciever-1300-mhz_p3219.html

Ben daha önce buradan bir kaç defa dreambox almıştım.

Hocam cihazın açıklamalarında yazmıyor ya da ben bir türlü farkedemedim. Çift tunerli olması gerekmiyor muydu
    verdiğiniz linkdeki cihaz?

Resimde 2 ad anten girişi görünüyor. Her ikisi de input mı, yoksa birisi out mu?

Fiyatı bana uygun geldi. Çift tunerliyse neden olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Şuradan kargo dahil 241 dolar'a alabilirsiniz ;
    http://www.mixeshop.com/vu-hd-solo-2-twin-s2-tuner-decoder-linux-reciever-1300-mhz_p3219.html

Ben daha önce buradan bir kaç defa dreambox almıştım.

Hocam cihazın açıklamalarında yazmıyor ya da ben bir türlü farkedemedim. Çift tunerli olması gerekmiyor muydu
    verdiğiniz linkdeki cihaz?

Resimde 2 ad anten girişi görünüyor. Her ikisi de input mı, yoksa birisi out mu?

Fiyatı bana uygun geldi. Çift tunerliyse neden olmasın?

Cihaz iki tunerlidir, twin s2 tuner yazar, görünen LNB girişlerinin ikisi de giriştir (LNB İN)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir daha göz attım. Kargo ne öyle? 50 usd.. Çakal işi pazarlama yapıyor bu çekik gözlüler.
    Fiyatı ucuz göster, kargodan geçir! Hiç gereği yok,kalsın!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.