Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Şuradan kargo dahil 241 dolar'a alabilirsiniz ;
    http://www.mixeshop.com/vu-hd-solo-2-twin-s2-tuner-decoder-linux-reciever-1300-mhz_p3219.html

Ben daha önce buradan bir kaç defa dreambox almıştım.

Hocam cihazın açıklamalarında yazmıyor ya da ben bir türlü farkedemedim. Çift tunerli olması gerekmiyor muydu
    verdiğiniz linkdeki cihaz?

Resimde 2 ad anten girişi görünüyor. Her ikisi de input mı, yoksa birisi out mu?

Fiyatı bana uygun geldi. Çift tunerliyse neden olmasın?

Hocam solo2'lerde loop çıkışı yok zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Bir daha göz attım. Kargo ne öyle? 50 usd.. Çakal işi pazarlama yapıyor bu çekik gözlüler.
    Fiyatı ucuz göster, kargodan geçir! Hiç gereği yok,kalsın!

Nodar hocam aynen öyle...

Adamların pazarlamacıları, kargo ücretinden gizli komisyon alıyorlar.

Fiyatların biraz daha gevşemesini beklemek daha mantıklı.
  • Orijinalden alıntı: stilyanov

Orijinalden alıntı: setra19

Orijinalden alıntı: stilyanov

ne kadara aldınız duo2 yi,

302 USD.

Shenzhen Sincere Technology den mi aldın.şuan kargo dahil 416 dolara geliyor. orda bir tane turk arkadaş sipariş vermiş yoksa senmisin o..bir gunde fiyatlar 70-80 dolar arttı. 302 dolara bulsam bende hemen alıcam

Evet oradan aldım. Satıcıya mesaj at fiyatı aşağıya çekiyor.

kargo dahil toplam ne kadar ödedin, şuan ön sipariş alıyor galıba.

Sen satıcı ile irtibata geç 302 USD kargo dahil alırsın. Mayıs sonu teslim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greatdvb firması DHL ile kargo dahil 275 dolara bıraktı. Ben 200 dolardan fazla veremem deyince cevap gelmedi
    Ancak ürün hazır mı Mayıs sonu mu teslim onu bilmiyorum.
    İsteyen arkadaşlar sales@greatdvb.com adresinden temasa geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulel

Greatdvb firması DHL ile kargo dahil 275 dolara bıraktı. Ben 200 dolardan fazla veremem deyince cevap gelmedi

Bu fiyat duo2 için mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ulel

Greatdvb firması DHL ile kargo dahil 275 dolara bıraktı. Ben 200 dolardan fazla veremem deyince cevap gelmedi

Bu fiyat duo2 için mi?

Solo2 için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • greatdvb den cevap geldi bugün duo2 ellerinde yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Evet bora2004 ten açıklama bekliyoruz.
    Bildiğim kadarıyla DreamBox 500S lerde aynı bombalama olayı olmuş, çok kişinin flashı iptal olmuştu.
    Fakat bir şekilde bu durum çözüldü. Ama DM800 ve DM800 SE lerin klonlarında orijinal imaj atma ya da
    yanlışlıkla güncelleme yapma dışında zaman bombası durumu olmadı.

İLDForumda anlatılanlar dreamdaki gibi VU ların klonlarına zaman bombası konduğu ve cihazların çöp olduğu yönünde.
    Bence bunun ciddiyetle araştırılıp dreamda olduğu gibi yanlışlıkla tuzağa düşenler için ne gibi kurtarma yöntemleri var ya da
    üretilecek mi anlaşılması lazım.

Zira bu koreliler almanlar gibi umursamaz değil. O deliği kapatırsın başka bir sorun üretirler boyuna.

unuttuğunuz bir şey var

o bombalamadan sonra clon 500s cihazların satışında patlama olmuştu
    genel olarak cihaz satışları sharingden dolayı patlıyor
    cardsharing nekadar daha idare eder mechul

• Satış patlaması sorun çözüldüğü için oldu.
    Bunun sebebi de DM cihazlarının klonlarındaki sorun-imaj-patch vs. ile ilgili çok sayıda kişi ve
    grup olduğundan. Ayrıca DM olaya fazla asılmadı ve klonlarla fazla didişmedi.

Burada durum farklı. Hem klon sorunlarıyla uğraşacak fazla insan yok hem de çekikler cihazlarını
    klonlaa yem etmezler. Takip servisleri kurmuşlar diye duydum.
    Bu durumda ancak Vu klonkarını alanlar eski versiyon yazılımla idare edebilecekler.
    Zira yeni versiyon yüklendiğinde her an kötü bir sürprizle karşılaşmak mümkün diye düşünüyorum.
  • DM klonları Mac adresi üzerinden tespit ediyordu.

Orijinal olarak sattığı kendi cihazlarında da, timebomb sorununa yol açınca, DMM bu işten vazgeçti kısaca...

Kore 'lilerin enigma 'lı cihazlarına gelince;

Zaten bu cihazlara ait yazılımı @bora2004 yüklenebilir hale getirebilmektedir.

Ayrıca, bi dünya pacth 'li yazılım hazırlayan Kore'li, Çin'li, Arap v.s. gurup var.

Bana göre kısa bir süre sonra, yeni çıkan yazılımlar, ertesi gün, klonlara da yüklenecek şekilde yazılım desteği verilecektir.

Vu+ cihazları çıkaran Kore'li Marusys firması, Broadcom işlemcileri üreten fabrikanın hissedarıdır.

Eee... Adamlar klon cihaz üretilsin diye, aynı işlemcileri klonculara satıyorlar !?

Daha önce yurtdışı forumlarda okumuştum ! Marusys firması, satılan aynı seri numaralarına sahip işlemciler için, işlemci başına Boradcom 'dan bedel almaktaymış.

Yani Marusys'nin Broadcom 7356 ve 7424 model no'lu işlemciler için, Broadcom ile münhasırlık anlaşması yaptığıdır. Anlamı ; 7356 ve 7424 'ü Marusys dışında başka bir firmaya satarsa, işlemci başına, Marusys'ye bedel ödeyeceğidir.

Dolayısı ile klon - orijinal dünyasında bu işler, biraz piyasa kızıştırma taktiği ile yürür. İster klon al, ister orijinal al, Marusys her durumda payını alıyor yani...

Açıkladığım bu durum, DMM 'nin cihazları içinde böyledir. Zaten DMM cihazları ile Marusys 'nin cihazlarında kullandığı işlemcilerin seri numaralarının farklılığı da bu tür ticari ilişklerden kaynaklanmakatdır.

Herneyse... Yukarıda açıkladığım ticari gerçekler, dünün konusu olmayıp, eskiden beri uygulanmakta olan işlerdir.

Burada biz kullanıcılara düşen, en az kösülme ile cihaz edinmektir. Klon Dreambox 800 se cihaz kullandığım için memnunum ve en az kösülme cihaz edindim.

Gerisi Laf-ü güzaftır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Mayıs 2014; 11:22:43 >

• Hocam bende önce Klon Dm 500 vardı. Şimdi de yine Klon DM800 HD SE var.
    Gayet memnunum. Yani sizin tabirinizle kösülmeyenler grubundayım.
    Ama Vu da korelilerin tavrından dolayı biraz endişe ediyorum.
    Umarım dediğiniz gibi olur serkan hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 2 Mayıs 2014; 11:37:45 >
  • acaba merak ediyorum şuan klonlarda çeşit baya çoğalmaya başladı vu+duo2,solo2,dm800 se v2 .acaba bunlardan hangisi .olabilir diye düşünüyorum ama içinden çıkamadım.malum çoğu teknik konu olduğundan kafa karıştırıyor. serkan hocam bu konuda sizin bir açıklamanız olursa sevinirim .bu cihazların arasında teknik olarak yada özellikleri bakımından farkları nelerdir. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

acaba merak ediyorum şuan klonlarda çeşit baya çoğalmaya başladı vu+duo2,solo2,dm800 se v2 .acaba bunlardan hangisi .olabilir diye düşünüyorum ama içinden çıkamadım.malum çoğu teknik konu olduğundan kafa karıştırıyor. serkan hocam bu konuda sizin bir açıklamanız olursa sevinirim .bu cihazların arasında teknik olarak yada özellikleri bakımından farkları nelerdir. şimdiden teşekkürler.

Peeehhh... Hocam ne yaptın !?

Bu konu başlığında, sorularınla ilgili fazlasıyla yanıt bulabilirsin.

Siz konu başlığını acele etmeden başından itibaren okuyunuz.

Kolay gelsin.
  • anladım hcam her 2 konuyuda baştan beri takip ediyorum.ama acaba diyorum vuduo2 mi dm800 se v2 mi.sizin teknik bilginizden faydalanmak istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

anladım hcam her 2 konuyuda baştan beri takip ediyorum.ama acaba diyorum vuduo2 mi dm800 se v2 mi.sizin teknik bilginizden faydalanmak istedim..

Tabiki solo2 ve duo2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Mayıs 2014; 19:35:53 >
  • teşekkürler hocam .o zaman vu duo2 nin piyasaya çıkıp fiyatının oturmasını beklemek lazım elimizdeki dm800 ile idare etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendoza27 -- 5 Mayıs 2014; 19:49:12 >
  • Ben de karar verdim vu+ solo2 turevi almaya;
    Alibaba uzerinden vu+ solo2 icin birkac saticiya fiyat sorudum. Biri 190+32=222USD fiyat verdi. Baska biri 165+57=222USD fiyat verdi. Sanki toplamda 222USD fiyat vermek icin anlasmis gibiler. Turk lirasi olarak yaklasik 450TL ediyor.
    Bir digerine vu+ duo2 icin fiyat sordugumda cihazin 2 ay sonra piyasaya cikacagini soyledi.
    Forumda hic bahsini gormedim "vu+ solo2 mini" diye bir urun var. Sanirim port bakimindan kirpilmis, daha uygun fiyatli bir urun. 130-150USD gibi fiyatlar gordum.

Bazi ilanlarda vu+ solo2 ekrani orijinali gibi mavi iken bazilarinda yesil gorunuyor. Bu da dikkatimi ceken bir detay.
    Ilanlari inceleyince onlarca farkli isimde fabrika varmis gibi bir izlenim edindim. Hepsi ayri ayri fabrika resimleri koymuslar, adresler isimler degisik. Ayni urunun bircok fabrikada uretilmesi de ilginc tabi gercekse.
  • solo2 ve duo2 tuner zayıfmı suan uno var elimde sinyal daha zayıf gösteriyor goldmaster 1050 ye göre, örneğin unoda snr 60 ise goldmaster da snr 80 civarında gösteriyor.
    enigma2 cihazlar genel olarak diğer cihazlara göre daha zayıf tuner var diye biliyorum. bu arada klon vu lara fazla ilgi yok sanırım tr de satan varmı bilmiyorum solo2 klon,
    duo2 klon çıksın solo2 veya duo2 ye terfi etmeyi düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilyanov

solo2 ve duo2 tuner zayıfmı suan uno var elimde sinyal daha zayıf gösteriyor goldmaster 1050 ye göre, örneğin unoda snr 60 ise goldmaster da snr 80 civarında gösteriyor.
    enigma2 cihazlar genel olarak diğer cihazlara göre daha zayıf tuner var diye biliyorum. bu arada klon vu lara fazla ilgi yok sanırım tr de satan varmı bilmiyorum solo2 klon,
    duo2 klon çıksın solo2 veya duo2 ye terfi etmeyi düşünüyorum bakalım

Cihazın/cihazların size gösterdiği sinyal seviyesine takılmayınız.

Böyle düşünmek yerine, zayıf bir transponder'deki sinyal durumunu gözlemlemek daha gerçekçi olur.

Daha açık ifade ile;

Yayını belli saatlerde kırılmalı gelen herhangi bir kanalı, UNO ve 1050 model cihazda ayrı ayrı deneyiniz. Cihazlardan hagisi diğerine göre kırılma yaşatmıyorsa, o cihazın tuner'i daha iyi demektir.

Cihazlardaki sinyal seviye göstergesi yazılımın özelliklerinden etkilendiği için, yanıltıcı olur.

Kolay gelsin.

• denemiştim hocam arte hd unoda göstermiyor 1050 de ise cam gibi gösteriyor du anten biraz ayarsız suan ama malum bursa ruzgarlı unoda kırılmalı olan yada hiç göstermeyen kanal 1050 de sıkıtınsız bir şekilde gösteriyor. aynı satelite.xml olmasına ragmen uno biraz daha zayıf tuneri var..yeni çıkan vu+ larda aynımıdır.

serkan hocam ilginiz için de teşekkür ederim bıkmadan usanmadan en kısa sürede cevap veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilyanov -- 17 Mayıs 2014; 12:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.