Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stilyanov

solo2 ve duo2 sipariş veren arkadaşlar durum nedir siparişleriniz henüz gelmedimi?

henuz gelmedi, hong kong dan ayrilmis yoldaymis.
  • Şu anda solo 2 klon cihazlarda timebomb'a karşıwww.vu-hd.com adresinde download bölümündeki imageleri kullanın.

Duo 2 siparişi için acele etmeyin. Cihazlar şu anda test aşamasında olduğunu düşünüyorum. Bazı firmalar ön sipariş altında aliexpress de ilan açmışlar fakat bence itibar etmeyin derim. Forumdan gerekli bilgilendirmeyi yaparım cihaz satışı başlamıştır diye...

• Solo 2 nin vfd ekrani ve ci modulu olmayan versiyonudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynen...

Klon Solo2 Mini cihazın, Klon Solo2 'ye göre eksikliği ;

* VDF display,

* CI slot ( Modül yuvası )

Yoktur. Bu iki donanımsal özellik dışında bire bir aynı cihazdır.

Özellikle hızlı ve yeni teknoloji işlemcili bir uydu cihazı almak isteyenler için, iyi bir seçimdir.

İşlemci ;

* 541 Mhz. gerçek hızında( MIPS 1300 Mhz. ),

* 40 nano micron teknolojisi,

* Toplamda 128 bit band genişliği,

* Çift çekirdekli( her bir çekirdeğin band genişliği 64 bit'tir. ).

Kısaca; dsmart izlemeyeceğim, modül girişine ihtiyacım yok, hızlı ve yeni teknoloji bir cihaza sahip olmak istiyorum diyenler için, iyi bir seçim olur. Fiyatı da oldukça uygundur.
    http://r.yieldkit.com/v1/redirect?url=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2F2014-new-Vu-Solo2-Mini-with-WiFi-Built-in-Support-Black-Hole-Openli-Openvix-Hot-Selling%2F1855385499.html&type=url&api_key=ed19eb4d4773f32d47ab0be5f411c0aa&site_id=51dd51a60364dccbb8ceb8c4&source=http%3A%2F%2Fforum.donanimhaber.com%2Fm_83863138%2Fmpage_10%2Ff_%2F%2Ftm.htm%2392189466&cache=3MRLO49AH0K5DJ29G78UE4L4O9794TTI&yk_tag=7307

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 22 Mayıs 2014; 21:49:29 >

• Arkadaşlar vu+duo2 klonlarda yazılım çökmeleri oldu. Uzak durun.. Dürüst satıcılar siparişi iptal ediyor. Uyanıklarsa gönderiyor.
  • yabanci bir forumda solo2 icin time bomb olayinin cihaza uydu uzerinden saat guncellemesi yapilirken ortaya ciktigini okudum. Uydu uzerinden guncellemeleri tamamen kapatin deniyor.
  • Klon Duo2 cihaz için hala ön sipariş alınıyor. Yani cihaz çıkmadı.

Alibaba 'da, aliexpress 'te satış ilanı veren yerlere inanmayın. Sipariş verirseniz, hemen gönderemeyeceklerini söylerler...

Dolayısı ile çıkmayan klon cihazın çökmesi nasıl oluyormuş...

Solo2 cihaz yada herhangi bir linux enigma işletimli cihaz, uydu üzerinden kendini güncellemez...

İnternet üzerinden kendini günceller. Güncellerken de, güncelleyeyim mi diye mutlaka sorar... Yani windows gibi otomatik güncelleme yapmaz.

Kısaca yuvarlak söylemlere gerek yok. İşin aslı, klonlar için belli sürümlere kadar destek vardır. Aynı Dreambox yazılımlarında olduğu gibi, orijinal yazılımın içindeki, bazı parçaların çıkarılması ile yeni çıkan yazılımlar, klonlara yüklenebilir hale getirilmektedir.

Klon cihaz alan kişi, cihaz alırken fiyat avantajından istifade etmesini biliyorsa, klona hangi yazılımın yüklenip, yüklenmeyeceğini de bilmelidir. Zaten bilirde...

Bilmeyenler, cihaza sahip olsa bile, göbek kaşıyanlar ile, klon cihaza sahip olmayanlardır. Yani biz bunlara eyyamcı takımı diyebiliriz.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 29 Mayıs 2014; 7:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Klon Duo2 cihaz için hala ön sipariş alınıyor. Yani cihaz çıkmadı.

Alibaba 'da, aliexpress 'te satış ilanı veren yerlere inanmayın. Sipariş verirseniz, hemen gönderemeyeceklerini söylerler...

Dolayısı ile çıkmayan klon cihazın çökmesi nasıl oluyormuş...

Solo2 cihaz yada herhangi bir linux enigma işletimli cihaz, uydu üzerinden kendini güncellemez...

İnternet üzerinden kendini günceller. Güncellerken de, güncelleyeyim mi diye mutlaka sorar... Yani windows gibi otomatik güncelleme yapmaz.

Kısaca yuvarlak söylemlere gerek yok. İşin aslı, klonlar için belli sürümlere kadar destek vardır. Aynı Dreambox yazılımlarında olduğu gibi, orijinal yazılımın içindeki, bazı parçaların çıkarılması ile yeni çıkan yazılımlar, klonlara yüklenebilir hale getirilmektedir.

Klon cihaz alan kişi, cihaz alırken fiyat avantajından istifade etmesini biliyorsa, klona hangi yazılımın yüklenip, yüklenmeyeceğini de bilmelidir. Zaten bilirde...

Bilmeyenler, cihaza sahip olsa bile, göbek kaşıyanlar ile, klon cihaza sahip olmayanlardır. Yani biz bunlara eyyamcı takımı diyebiliriz.

Saygılar, sevgiler.

1. Klon vu+duo 2 aldım geldi. Ön sipariş kalkalı bir hafta oldu.
    2. Bende yazılım çöktü. Satıcıyla görüştüm. Geri göndeme dedi hesabıma paramı gönderdi. Cihazı bile istemedi.
    3. Çabucak kabul etti çünki bütün cihazlar çökmüş.
    4. Bende orjinal vu duo 2 mevcut. Diğerinide merak ettiğimde 302 usd den nisan ayında ön siparişle almıştım.

Kısaca ön sipariş kalktı. Satışta benim aldığım satıcı sorun çözüldüğünde tekrar piyasaya verileceğini söyledi. Bir grup satarken sincere teknoloji ilanı yayında olmasına rağmen
    bu sorundan dolayı hemen al ve sepete ekle seçeneğini kaldırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: setra19

2. Bende yazılım çöktü. Satıcıyla görüştüm. Geri göndeme dedi hesabıma paramı gönderdi. Cihazı bile istemedi.
    4. Bende orjinal vu duo 2 mevcut. Diğerinide merak ettiğimde 302 usd den nisan ayında ön siparişle almıştım.

Kısaca ön sipariş kalktı. Satışta benim aldığım satıcı sorun çözüldüğünde tekrar piyasaya verileceğini söyledi. Bir grup satarken sincere teknoloji ilanı yayında olmasına rağmen

Ana üreticilerden, greatdvb 'ye mail gönderdim.

Özellikle çökmeler ile ilgili durum hakkında sorular sordum.

Yanıt gelince buradan paylaşırım.

Buda greatdvb'nin ürettiği klon duo2 cihazın bilgileridir ;
    http://www.greatdvb.com/en/vu-duo2-linux-hd-sat-receiver-china-supplier-catalog

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Ana üreticilerden, greatdvb 'ye mail gönderdim.

Özellikle çökmeler ile ilgili durum hakkında sorular sordum.

Yanıt gelince buradan paylaşırım.

Buda greatdvb'nin ürettiği klon duo2 cihazın bilgileridir ;
    http://www.greatdvb.com/en/vu-duo2-linux-hd-sat-receiver-china-supplier-catalog

Acaba başka bir üreticiden kaynaklanıyo olabilir mi.

Benim aldığım kişinin üreticisi buydu sanırım. Üreticiden üreticiye fark varmıdır.

http://www.xccall.com/Products_ss.Asp?id=272

Görüşürüz serkan üstad...

• quote:

Acaba başka bir üreticiden kaynaklanıyo olabilir mi.

Benim aldığım kişinin üreticisi buydu sanırım. Üreticiden üreticiye fark varmıdır.

http://www.xccall.com/Products_ss.Asp?id=272

Dünkü gönderdiğim mail'imi hemen yanıtlamışlar !

Duo2 cihazlara BlackHole yazılım yüklenip gönderildiğini ve çökme gibi sorun bulunmadığını bildirmişler. Ayrıca, satın alanalar için web sayfasından yazılım desteği de, verdiklerini yazmışlar.

GreatDVB olarak, aliexpress 'te parakende satışa başlanmadığını da bildirdiler.

Kısaca durum; 29 Mayıs 2014, 0:33:30 TSG 'li çerçeveye uymaktadır. Yani kullanıcı, klonlara yazılım yüklerken, destek sayfalarını takip etmelidir.

• Selamlar Serkan ve Bora2004 Arkadaşlarıma bir Sorum Olacak DM8oo SE v2 mi yoksa Vu Solo2 mi Bu güne Kadar hep Dreambox Kullandım Dm800SE 2.10 Clone Kullanmaktayım Sizce Hangisini Tercih etmeliyim
  • kesinlikle solo2 alınır.
  • Solo 2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz Benim İçin Önemli Tahmin Ettiğim Gibi Solo2 Tavsiye Ediyorsunuz Teşekkürler
  • klon solo2 bugun teslim edildi. Mixeshop tarafindan 21 Mayista kargoya verilen cihaz 4 Haziranda teslim edildi, yaklasik 15 gun suruyor hong kong post ile gelmesi. Cihazin uzerinde 50 dolarilik media box bilgisi olmasina ragmen gumrukte acilip kontrol edilmis. Hem dis hem de ic ambalaj kesilerek acilmis fakat cihazin uzerindeki poset acilmamis. Sonra tekrar duzgunce kapatilmis ve bantlanmis olarak geldi. Herhangi bir vergi vs ucreti istenmedi. Sadece gumruk inceleme icin 360 kurus odedim. Cihaz calisiyor fakat henuz uydu kablosu takmadigimdan goruntu vs. inceleyemedim. Ayrica bu konuda izlenimlerimi yazacagim.
  • cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın.mixes shoptan kaça aldınız, gönderi şeklini dhl kargo ile gösteriyordu sitesinde. posta ile göndermesi gümrük açısından daha iyi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilyanov

cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın.mixes shoptan kaça aldınız, gönderi şeklini dhl kargo ile gösteriyordu sitesinde. posta ile göndermesi gümrük açısından daha iyi,

tesekkurler, sitedeki fiyattan aldim yani 176usd cihaz, 55usd kargo. DHL disinda kargo secenegi yoktu. Presales ile chat yaptim, Turkiye'ye dhl gonderisi kesin problem olur gumruge takilir, hong kong post ile gondereyim dedi. Olur dedim, masraf daha az degil mi diye sordum, yok dedi 2kg'in usunde oldugu icin masraf ayni dedi, dogru mu dedi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xargs

tesekkurler, sitedeki fiyattan aldim yani 176usd cihaz, 55usd kargo. DHL disinda kargo secenegi yoktu. Presales ile chat yaptim, Turkiye'ye dhl gonderisi kesin problem olur gumruge takilir, hong kong post ile gondereyim dedi. Olur dedim, masraf daha az degil mi diye sordum, yok dedi 2kg'in usunde oldugu icin masraf ayni dedi, dogru mu dedi bilemiyorum.

Doğru söylememiş !

Bilakis DHL uçak kargosu olduğu için daha hızlı gelir. Tabi taşıma bedeli de uçak kargosunda daha yüksektir.

Mala hasar verip, vermeme açısından, DHL yada HKPost aynı seviyededir.

Tabi her zaman postayı yüzeyden getirmek lazımdır. Çünkü uçak kargosunda gönderi, bazen gümrük incelemesine alınabiliyor. Bu durumda DHL firması, yüksek depo ücreti v.s. bedel çıkarıyor... Yani semeri ile seksene oturmaması açısından, yüzey kargosu her zaman daha sorunsuzdur.

Yüzeyden gelen( mesela; HKPost, bizim PTT gibi ) postalar ise, her zaman daha ucuzdur.

Yüzeyden gelen ve 1 KG'a kadar olan postaların bedeli, 10 - 12 dolar arasıdır. Türkiye'den giderken yada dışarından gelirken farketmez yani...

Yüzeyden 1 ile 2 KG arası gönderi bedeli nedir bilmiyorum, sormak lazım !

Bundan sonraki kategori, yüzeyden 2 - 5 KG. kategorisindeki yüklerdir.

Sizinki yüzeyden 2 - 5 KG. gönderi bedeli ile gönderildiği anlaşılıyor. Bu ketegori taşımanın bedelini PTT'den öğrenebilirsiniz.

Birde gelen paketi tartınız mı ? Kaç KG ? Yada paketin üzerinde, HKPost tarafından kod'lanmış tartı ağırlığı yazıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.