Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klon üreticileri - = kötü / -+ = idare eder / + = iyi olarak değerlendirilmiştir.

Dragonworth üreticisi
    - V2 imajların üst versiyonları yüklenemiyor
    - Tuner problemleri
    - Kötü resim kalitesi
    - Chip değişiminden sonra düzeltilemeyen flash sorunları.
    - Destek

Lonrisun üreticisi
    + V4'e kadar tüm imajlar yükleyebilmek mümkün. (yeni Kernel VTI 7.0.0 / ATV 4.2)
    -+ Resim kalitesi Dragonworth üreticisinden daha iyi.
    + Fiyat
    - Vfd Display yok.
    - Display'de Mavi LED (Sürekli yanıyor. Standby geçtiğini anlayamıyorsunuz.)
    + Destek

Sunray üreticisi
    -+ Orjinal İmajları V3'e kadar yuklemek mümkün.
    + En iyi Resim kalitesine sahip.
    - Orjinal Fan ve Cooler ile ısınma problemleri
    - Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 8 Kasım 2014; 17:01:55 >
  • Sizin siparişini verdiginiz makina bu üreticilerden hangisine ait acaba
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Solo2 Se siparişi verdim. VFD display ve CI-Modül olmayan modeli. Solo 2 SE'ler Lonrisun Üreticisine ait.

Ayrıca Klon Lonrisun üreticisine ait cihazı olanlar vu-hd.com sitesinden ve Klon Sunray üreticisine ait cihazı olanlar ise dreamoem.com sitesinden imaj indirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 9 Kasım 2014; 9:58:00 >
  • Solo2 SE Kullanıyorum ve oldukça memnunum,Klon solo2 ve solo2 SE kullanan kaç kişiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 10 Kasım 2014; 21:10:32 >
  • arkadaslar lonrisun ureticisine ait bi vubsolo 2,bulamadim varmi aliexpresde mix shopda var oda 111 dolar kargo istio sapitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spawn_ kullanıcısına yanıt
    buyur hocam. vu solo 2 SE

kargoyu china post seçin. Önce chatten satıcıyla görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 11 Kasım 2014; 9:54:21 >
  • Solo SE' de IP TV deneyen oldu mu? Sorunsuz çalışıyor mu?
  • waywedie W kullanıcısına yanıt
    Hocam DM800HD'de bile izlenirken, solo2 se de izlenmemesi mümkünmü? Ayarları yaptığınızda Sopcast yayınları bile izleyebiliyorsunuz. :D
  • orjinal vu duo2 almanyada 319 euroya düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Hocam DM800HD'de bile izlenirken, solo2 se de izlenmemesi mümkünmü? Ayarları yaptığınızda Sopcast yayınları bile izleyebiliyorsunuz. :D

Dostum vu solo' da sopcast ve mümkunse acestream nasıl ayarlaniyor bilgi verirsen seviniriz. Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Oncelikle Sopcast'ı sadece solo 2 de değil dm800hd'de izleyebilirsiniz baştan bunu belirteyim. sorunuza gelicek olursak,
    Aşağıdaki linkte Acestream'in nasıl yapıldığına dair bir kaynak var.
    http://vuplus-images.co.uk/showthread.php?191-AcestreamPlayer

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Madem bu kadar açtık sopcast'ı izlemek için de bilgileri ekleyelim. :)

On your PC do the following:
    1. Install Sopcast
    2. Configure your PC with a static IP (or set your router to allocate the same IP every time)
    3. On your firewall, open up port 8902. In Windows 7 this can be done by going into Control Panel, Firewall, Advanced Settings, Inbound Rules, New Rule.
    4. Install Dreamboxedit, I'm using 5.2 . I don't think earlier versions will be any good.

Using Dreamboxedit, Add yourself a 'Sopcast' channel:
    1. Right Click in the Bouquet you wish to place it and go to 'IPTV and other streaming services' ->Add

2. Set it as DVB/TS, url to be "http://[PC IP ADDRESS]:8902/tv.ts"
    3. Enter services type to be 1, and all the other fields to be 0
    4. Upload your new channel back to your dreambox

To watch:
    1. Start your Sopcast stream on your PC
    2. Once it's buffered and running fine switch over to your 'Sopcast' channel on your dreambox.

• Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Herkesin işine yarayabilecek bilgiler :)
  • klon solo se varmı ?
    varsa hangi klonu tercih etmeliyiz ?
  • waywedie W kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi çalışıyor..
  • dekart kullanıcısına yanıt
    rica ederim.:)
  • Bu ayın 3'ünde aliexpressten sipariş verdiğim VU+ Solo2 Se Clone cihazım, gümrüğe takılmadan bugün elime ulaştı. ilk izlenimlerime göre cihazın açılışı ve kanal geçişler çok hızlı. İmage olarak Blackhole yuklu geldi. Fikir vermesi açısından bi kaç tane resim eklemek istiyorum.

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 19 Kasım 2014; 14:06:36 >

• Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan, Blackhole den ziyade sana Yazılımda önerim OpenPli 4 görüntü kalitesi süper..

• karandiru kullanıcısına yanıt
    zaten eski dm800 kullanıcısıyım ve openpli 4.0 görüntü olarak çok iyi olduğunu biliyorum. verdiğiniz dosyalar içinde ayrıca teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

zaten eski dm800 kullanıcısıyım ve openpli 4.0 görüntü olarak çok iyi olduğunu biliyorum. verdiğiniz dosyalar içinde ayrıca teşekkür ederim :)

Rica ederim,beğendiğimiz skinleri,pluginleri,programları buradan paylaşırsak yeni alanlara veya alacak olanlara da faydası olacaktır..Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet stabil ve hızlı hatta çift tuner olarak kullanıyorum hd yayınlarda pip de gayet akıcı çift serverım olduğundan biraz fantazi yapıp 2 şifreli kanalı yanyana seyeredebiliyorum özellikle maçlarda çok güzel oluyor..şimdilik iptv,türkvod hepsi mükemmel çalışıyor..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.