Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vu Solo' yu satın aldığım Çin' li kız cihazın Sunray olduğunu söylemişti. Fakat resimlere bakınca Suray' a benzemiyor. Fan ve soğutucu farkı çok net Sunray cihazla. Yeni driverlarla çıkan patchli imajları yüklemeden önce emin olmak istiyorum. Resimlerden hangi ver. Vu Solo olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
     Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

• dekart kullanıcısına yanıt
    Hocam alttaki resimdeki yeri yakından çekebilir misiniz?

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

Eğer alttaki gibi bir görüntü varsa cihazınız muhtemelen Dragonworth.

Birde TV'den Menü - Bilgi - Hakkında kısmından bi resim alabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 20 Kasım 2014; 9:45:52 >

• Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Evet, alttaki etiketin aynısı var işaretlediğiniz bölgede.

Çinli kız :)http://www.vuplus-community.net/board/ bu forumdan images yükleyebileceğimi söyledi. Bildiğim kadarıyla bu forum orjinal ürün forumu dedim ama yükle dedi. Kafam karıştı şimdi

https://store.donanimhaber.com/99/e2/4a/99e24afd81e48785fa49649eb169acc1.jpg

Sizin için ayrıca alman forumunda bi konu açtım. dönüş yaparlarsa burdan sizinle paylaşırım. Ama dediğim gibi %80-90 dragonworth board'una benziyor. yükleyebileceğiniz imajlar alttaki linkte V2 kısmında mevcut. Benimde bildiğim o verdiğiniz forum orjinal image'ler için yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsinler.

Dragonworth imajlar V2 kısmına bakınız.

not: ayrıca image lerde Hbbtv kurmayın demişler. dikkat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 20 Kasım 2014; 11:11:28 >

• Hbbtv aktif edince cihaz çöküyor zaten. FTP den klasörünü kaldırınca cihaz geri geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bahs ettiğim gibi Alman forumda yetkili mod'dan cevap geldi. Adamın demesine göre Dragonworth boarduna benziyor. Yanlız o etiketin yanında normalde 1402 gibi bir ibare olması gerekiyormuş.
    Ayrıca sizin için bu siteyi verdi. ----> http://www.vuplus-download.org/down/class/
    v2 imagelerden üstünü yüklemesin cihaz çökebilir dedi.
    ilgili konuya burdan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 20 Kasım 2014; 12:24:31 >

• Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Dostum ilgine teşekkür ederim. Cihaz hepsinden farklı yeni versiyon bir cihaz da olabilir. Board da resimdeki 1402 yazısı yok. Ayrıca tunerlerin tam karşısındaki kare şeklindeki chip bende yok. Bunun gibi ayrıntı farklılıklar var benim board ta. Detay resim sonra göndereceğim. Eğer yeni versiyon bir cihaz ise Çin' li kız doğru söylüyor olabilir. Belkide orijinal imajlar gerçekten yüklenebiliyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam üzerindeki yazılım ve kernel eski. Sen en iyisi aldığın yere tekrar sor. Zaten adamda farklı bi board söz konusu dedi ama Dragonworth olma ihtimali çok yüksek.
    Selamlar.
  • Merhaba arkadaşım,

Yazışmalarınızı takip ediyordum da, dragonworth olmasının ne dez avantajı var acaba? Yeni yazılımlar yüklenemiyor mu buna?
    Benim de Çin'den yola çıkan Solo 2 siparişim var, hiç dikkat etmemiştim bu dragonworth board olayına. İçime kuşku düştü şimdi.
    Gelen cihaz dragonworth board çıkarsa kötü bir alışveriş yaptım anlamına mı gelecek bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 20 Kasım 2014; 13:29:15 >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Dragonworth üreticisine ait yazılımları V2 serisine kadar yükleyebiliyorsunuz. Şuan için bu üreticiye ait görünen yeni bir güncelleme yok.
    Araştırmalarıma göre Klon cihazlarda, en iyi Resim kalitesi Sunray olan modellerde bulunuyor. Sıralamak gerekirse 1. Sunray, 2. Lonrisun, 3. Dragonworth.
    Destek bakımında ise sıralama şu şekilde Lonrisun, Sunray ve Dragonworth.
    İlgili yabancı forumda da Dragonworth cihazlardan uzak durulması gerektiğini bir çok konuda belirtmişler.
    Maalesef hocam Dragonworth Boardlu klon cihazlar, şu an için yeni yazılımlardan faydalanamıyor.
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 20 Kasım 2014; 14:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Merhaba Hocam,
    Dragonworth üreticisine ait yazılımları V2 serisine kadar yükleyebiliyorsunuz. Şuan için bu üreticiye ait görünen yeni bir güncelleme yok.
    Araştırmalarıma göre Klon cihazlarda, en iyi Resim kalitesi Sunray olan modellerde bulunuyor. Sıralamak gerekirse 1. Sunray, 2. Lonrisun, 3. Dragonworth.
    Destek bakımında ise sıralama şu şekilde Lonrisun, Sunray ve Dragonworth.
    İlgili yabancı forumda da Dragonworth cihazlardan uzak durulması gerektiğini bir çok konuda belirtmişler.
    Maalesef hocam Dragonworth Boardlu klon cihazlar, şu an için yeni yazılımlardan faydalanamıyor.
    selamlar.

Anladım arkadaşım, teşekkür ederim. Umarım dragonworth çıkmaz bu, yoksa çok canım sıkılacak :)
  • arkadaşlarhttp://www.aliexpress.com/item/free-shipping-by-chinapost-vu-solo-2-flash-chip-the-CI-for-vu-solo-2-motherboard/1835389727.html cihazı almak istiyorum. Ama linkteki ürün sunray üretimimi nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

arkadaşlarhttp://www.aliexpress.com/item/free-shipping-by-chinapost-vu-solo-2-flash-chip-the-CI-for-vu-solo-2-motherboard/1835389727.html cihazı almak istiyorum. Ama linkteki ürün sunray üretimimi nasıl anlayacağız?

dostum bu vu solo 2 "se" modeli. Bu modelde sadece lonrisun versiyonu var.
    vu solo 2' de sunray ve dragonworth seçenekleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eedd33

quote:

Orijinalden alıntı: chees007

arkadaşlarhttp://www.aliexpress.com/item/free-shipping-by-chinapost-vu-solo-2-flash-chip-the-CI-for-vu-solo-2-motherboard/1835389727.html cihazı almak istiyorum. Ama linkteki ürün sunray üretimimi nasıl anlayacağız?

dostum bu vu solo 2 "se" modeli. Bu modelde sadece lonrisun versiyonu var.
    vu solo 2' de sunray ve dragonworth seçenekleri var.

çok teşekkür ederim dostum Dreambox 500s den sonra bu cihaza geçeceğim. Yazılım konusunda sıkıntı yaşamam umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 20 Kasım 2014; 21:24:58 >

• Sanırım benim board Sunray' in başka bir versiyonu. Resimlerde göstermeye çalıştığım orjinal boardlarda da olmayan fakat çoğu klon boardda olan bir chip (Xcard etiketli güvenlik çipiymiş) benim boarda da yok. Çipin olmaması iyi bir şeymi bilmiyorum ama klonlarda olan bir güvenlik çipi yok ve makina düzgün çalışıyorsa bu iyi birşeydir sanırım :) Dragonworth olma ihtimali şeklen benzese de çok yaygın olmaması ve benim satıcının ısrarla Sunray olduğunu belirtmesi, ayrıca dm800 Sunray satıyor olması nedeniyle çok düşük. Yine de şimdilik upgrade etmeyeceğim

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

• hepinize merhaba. bende mini solo2 ye dreamoem.comdan black hole 2.1.3 yukledim rami maherin. amma cihazim lonrisun imis simdi cihaz acilmiyor. amma ilk once black hole yazisi cikiyor sonra siyah ekranda kaliyor. flash cokmusmu? rs 232 ile update tools yapdim yine olmadi
  • Arkadaşlar biri bize yardımcı olsun. forumda yeniyiz. bizde bu vu solo2 se den almak istiyoruz. hangi üretici ve satıcı ile irtibata geçelim.çinden tabi.sağlam link ve satıcı arıyorum. ödemeyi paypal ile pamak şartı ile.
  • Vu Solo2 ile Vu Solo2 SE arasında ki farklar nelerdir?

Bir de Dreambox DM800 HD SE modeliyle Vu Solo2 veya Vu Solo2 SE arasında tercih yapmak sıralama ne şekilde olur?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Sanırım benim board Sunray' in başka bir versiyonu. Resimlerde göstermeye çalıştığım orjinal boardlarda da olmayan fakat çoğu klon boardda olan bir chip (Xcard etiketli güvenlik çipiymiş) benim boarda da yok. Çipin olmaması iyi bir şeymi bilmiyorum ama klonlarda olan bir güvenlik çipi yok ve makina düzgün çalışıyorsa bu iyi birşeydir sanırım :) Dragonworth olma ihtimali şeklen benzese de çok yaygın olmaması ve benim satıcının ısrarla Sunray olduğunu belirtmesi, ayrıca dm800 Sunray satıyor olması nedeniyle çok düşük. Yine de şimdilik upgrade etmeyeceğim

Digital forumunda açtığını konunuzu gördüm. Board'unuz farklılıklar içeriyor. Ama benim hala bu cihazın Sunray olduğuna dair şüphelerim var. Bencede şuan için yazılımınızı değiştirmeyin.

• sahil09 S kullanıcısına yanıt
    Hocam size özel mesaj ile yazdım fakat diğer arkadaşlar görmesi açısından buraya da eklemeyi uygun görüyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu Çinlili satıcılar (aracılar) çok ilginçler ne sattıklarını bilmiyorlar (Satış sayfasında genelde hepsi aynı şeyleri copy paste yaptıkları için bunlar oluyor.). Onların hataları yüzünden mağdur durumda kalmışsınız.
    Ben elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle RS232 Seri porttan yaptığınız işlemde, Update tools ile cihazın Versiyonunu (V1,V2,V3,V4 gibi) yükseltebilirsiniz. Yani bu cihazın tekrar çalışmasını sağlamaz. Özellikle Solo2, Solo2 mini cihazlarda yapmanız gereken 2 ayrı işlem var. Ya Jtag işlemi yada Flash değişimi. Mesela benim inceleidğim alman forumunda adamlar genelde flash çipini değiştiriyorlar. Flash'ı değiştirmek için öncelikle onu temin etmeniz gerekiyor. Ettikten sonra İyi bir elektronikçide bu işlemi yaptırabilisiniz.

Flash Çipi

Gelelim Jtag işlemine, bu bence daha zor bir işlem yapabilirmisiniz bilmiyorum ama öncelikle size bir jtag board (kart) gerekiyor. Resim linkini ekliyorum. Cypress CY7C68013A EZ-USB FX2LP USB2.0 Developement Develope Board Module diye geçiyor.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Cypress+CY7C68013A+EZ-USB+FX2LP+USB2.0+Developement+Develope+Board+Module&_sacat=0

JTAG Bağlantı

Jtag için bazı dökümanlar elimde var ama tabi bende solo2 se modeli olduğu için bunlara ihtiyacım olmadı.

JTAG için döküman ve dosyalar

https://www.dropbox.com/s/2xsus0p6wasx83e/vusolo2-flash_by_jtag.rar?dl=0

Dediğim gibi en mantıklı yöntem flash değişimi ve ardından usb ile tekrar cihaza uyumlu image atmak.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 9:50:23 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.