Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu satıcıdan alabilirsiniz. Kargo olarak china post seçin. ödeme sadece kredi kartı üzerinden gerçekleşiyor. paypal olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 9:57:29 >
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Vu solo2 ve solo2 se arasındaki farklar

solo 2 se de önde VFD Display ve CI modül yok. onun haricinde herşey aynı.

Bu sıralmayı tamamen destek, cihazı tekrar kurtarmak kriterine göre baz alırsam

Solo2 se
    solo2
    dm800hdse

selamlar.
  • karandiru kullanıcısına yanıt
    şuan güncelleme yaptım. firmware 2014-11-20 yükseldi.

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 14:47:56 >
  • clon solo2 se modelinde arkada sadece e sata yeri fazla. bunun arkasinda da servise yeri yok bunun flashi hagi yontemle kurtariliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

clon solo2 se modelinde arkada sadece e sata yeri fazla. bunun arkasinda da servise yeri yok bunun flashi hagi yontemle kurtariliyor?

Hocam dediğim gibi en mantıklı yöntem chipi temin edeceksiniz. ardından eskisini söküp yenisini taktıracaksınız.

burda videosu var.

http://www.youtube.com/watch?v=LxAdwPPMC4k
    http://www.youtube.com/watch?v=n5ZyEtsJX3g

solo 2 se için elimde bootloader ve pdf dökümanı var. rss232 ile isterseniz deneyin ama muhtemelen olmayacaktır.

https://www.dropbox.com/s/j3emaxhn5ek39a4/solo2clone.rar?dl=0

quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

http://www.mixeshop.com/bbs-tool-for-vu-series_p7433.html -- bu ise yararmi hocam?

jtag için işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 15:28:21 >

• sahil09 S kullanıcısına yanıt
    Dostum meraklanma flash sağlam çökmüş olsa cihaz hiç açılmaz ön paneldeki ışık kırmızıda kalır ama seninki boot ediyor ama yazılıma geçemiyor attığın yazılımdan kaynaklı problem bu yüzden şanslısın Buradanistediğin bir yazılımı indirip kur düzelecektir..
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    BH 2.3.0 mı?
    Aldığım firmanın başka bir elemanıyla başka bir üyelik hesabından konuştum. Ürünlerinin Sunray olduğunu ve ayrıntılı bilgi için Çinli Kız' la görüşmemi söyledi.
    Çinli kız da cihaz kesinlikle Sunray' dir ve yeni çıkan yazılımları yükleyebilirsiniz dedi.

http://e-star-sz.en.alibaba.com/ satıcı firma linki bu. Belinda Lee ( Çinli Kız :) ile görüşebilirsiniz. toplam 205 $ (EMS nakliye, Paypal komisyonu dahil).

Herhangi bir imaj yüklemeden önce imajın flas için uygun olup olmadığını test edebileceğimiz bir yöntem yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekart -- 21 Kasım 2014; 18:17:35 >
    o yazılımda bi sorun var hocam. Ya ismini yanlış yazmışlar yada farklı birşey var. BH 2.1.1 olarak gösteriyor. VTİ 7.01 yükledim sorunsuz çalışıyor.
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorlarsa o zaman süper. sunray bi yazılım yükleyip fotoğraflarını eklerseniz diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz. Demekki Sunray'in değişik bir board'unu çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 18:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

o yazılımda bi sorun var hocam. Ya ismini yanlış yazmışlar yada farklı birşey var. BH 2.1.1 olarak gösteriyor. VTİ 7.01 yükledim sorunsuz çalışıyor.

Ben yazılımı attığımda takılmalar oluyordu sende varmıydı problem?
    yok hocam takılma felan olmadı yanlız hakkında kısmında 2.1.1 gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 18:22:29 >
    Enteresan
    v4 olmasa cihaz zaten vti 7.01 yükleyemezdim. belkide sen denedikten sonra ilgili yazılımı sayfasından değiştirmiş olmasınlar? bi deneyebilirmisin?
    En son senin cihazın karneli 3.3.8 görünüyorsu şu anda da aynı mı?
    openpli 4.0'a geçtim tekrar. 3.3.8 gösteriyor.
    v3 - v4 ayırımını nasıl yapıyorsun?
    lib/modules/3.13.5/extra drivere sahip olanlar V4 yazılımlar.

/lib/modules/3.3.8-2.0/extra drivere sahip olanlar V3 yazılmlar.

örnek : openvix apollo 029 yukledim. 3.13.5 geçti.

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 21 Kasım 2014; 18:55:24 >
  • doslar, samsung , lg tv lerde flash yazmak icin kulanilan en iyi jtak hangisi bileniniz varmi?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.