Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahil09

vu solo2 mini lonrisun modelinde black -hole 2.1.3 imagini yuklemek icin hangi vu tools updateyi yuklemek lazim site ingilizce olsun bileniniz varmi

bununla yapacaksın hocam.http://www.vu-hd.com/ajax_asp/downsfile_url.asp?id=56
  • vu tools update . . . . . . . . . . . . . . . . - kalmis download complate yazmiyor 5 dakk oldu cihazdami sorun var?
  • sahil09 S kullanıcısına yanıt
    Cihazın başta kapalı olacak update.exe yi çalıştıracaksın dos ekranı açılacak cihazı açtığında yükleme yapacak..
    + cihazın iletişimi com1 üzerinden olması gerekli
  • Selam. Benim cihaz v3 mü?

Halen Çinlilere güvenip upgrade yapamadım

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Selam. Benim cihaz v3 mü?

Halen Çinlilere güvenip upgrade yapamadım

hocam v1 v2 v3 v4 olayı sade lonrisunlarda var. senin cihaza sunray demişler. inan ben tereddütte kaldım. bişey diyemiyorum. çökerse bizim cihazlar gibi kurtaramayabilirsin. onların verdikleri siteden bi tane imaj denyebilirsin. ama unutma çökerse nerden destek alacaksın ?

sunray cihazlara dreamoem destek veriyor şu linkteki yazılım sunray için openatv 4.2 kernel ise 3.3.8. istersen risk al dene ama boardın sunray mi dragonworth mu anlamadım inan. :(

Ayrıca Sunray'larin Kernel 3.13.5 yazılımı yüklendiğinde çöktüğünden bahs etmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 23 Kasım 2014; 0:31:13 >

• kardes soylediklerini dogru yapiyordum.amma 17 noktada kaldi download komplate yapmadi cihazi cikarib 2.1.3 yukledim sorunsuz yukendi amma bu da kanal deyisimi zamani cihaz kitleniyor yukarida daire donub duruyor kapatib acmadan duzelmiyor. kanal listesi atiyorum bu sorun ondan ola bilirmi amma bu listeni eski 2.1.0 versiyonuna attigim zaman sorun olmamisdi kanal listesinimi bunun uzerinde sifirdanmi taratsam
    bende bh 2.1.3 yazılım stabil çalışıyor sorun yok. normalda 17 nokta olmaması lazım. [download ....... complete] yazması lazım. pc den com1 olarak tanımladınızmı portu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 23 Kasım 2014; 0:26:44 >
  • asdaqq kardes benim arkadas bu vu update toolsu yuklemis zaten. simdi ben yuklerken yuklenmemis olsa 2.1.3 normal yuklenirmiydi? 2.1.3 u yukledikde normal yukleniyor cihaz normal aciliyor menude gezinirken donma yok sadece kanallada gezinirken cihaz kitleniyor.2.1.1 de dondu .simdi kendi imagina dondum 2.1.0 simdi bunda kitlenme yok iyi calisiyor.sorunnede ola bilir ben anlamadim?
    [Menu - Bilgi - Hakkında] kısmına girdiğinizde blackhole 2.13 yazısını goruyor musunuz? Normalde sorunsuz çalışıyor dediğiniz BH 2.1.0 Yazılımı V3 olarak tanımlanıyor. Update toools ile ilgili arkadaşım yaptı diyorsunuz ama şu üç satırı CMD ekranında gormenız gerekiyor.

start download
    .....................
    download complete

yabancı forumlara baktım aynı olay birisinin başına gelmiş. adam rss232 kablosunu ters taktığı için sadece 14 adet nokta işareti çıkmış. muhtemelen rss232 kablosunu ters taktınız. indirdiğiniz update tools içinde bulunan resimlere gore yapınız. Başka neden donma yapabilir onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 23 Kasım 2014; 11:19:35 >
  • karandiru kullanıcısına yanıt
    Hocam Openpli 4.0 backup'unu patchledim. bütün herşey hazır. orjinalden clone çevirdim. eklentilerde Meoboot yüklüdür. çalışıyor mu test edersen sevinirim.
    selamlar

https://www.dropbox.com/s/hqph0yckxsw8oaz/OpenPli4-0-Backup-23112014-clone.rar?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 23 Kasım 2014; 12:51:42 >
  • Denemdiğim meoboot kalmamıştı pli için vti için bh için hepsini denedim olmadı yalnız v4 yazılımlarda yaşadığım problemi çözdüm şu anda bh 2.1.1 tıkır tıkır çalışıyor 2.1.3 ü deneyip duruma bakacağım durumu bildiririm,yazılım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sunray solo2 kullanıyorum SE olmayan modeli ..kernel 3.13.5 .Openatv 4.2 sürümünü yükledim. Kullanıyorum, alette herhangi bir çökme olmadı.
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    sugarking S kullanıcısına yanıt
    V4 Yazımları tamamdır Yaşadığım Probleme gelince detaylı anlatim ki aynı problemi yaşayan olursa belki işe yarar..

V4 Yazılımlarını yüklemekte herhangi bir sıkıntı olmuyordu menülerde eklentilerde geçişlerde hiç bir sıkıntı yok ne zaman ki tuner ayarlarını set edip kanal yüklemesi yapınca kanal seyrederken cihaz kanalı göstermesine rağmen kilitlenip tepki vermiyordu,yaptığım işlem cihaza ilk önce UPDADE TOOLS_20140508 yükledim problem devam etti sonrasında cihaz açıkken ftp yoluyla /lib/modules/3.13.5/extra içindeki ''dvb-bcm7356.ko'' dosyasını silip yerine daha önce yedeğini aldığım V3 yazılımına ait boyutu farklı ''dvb-bcm7356.ko'' dosyasını yükledim cihazı restart yaptım dolayısı ile cihaz boot ekranında kitlendi cihazı kapatıp bu sefer ''UPDADE TOOLS_20140905'' yükledim ardından V4 yazılımını atınca herşey tıkır tıkır çalışmaya başladı şu anda hiç bir sıkıntı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 23 Kasım 2014; 15:31:27 >

• sugarking S kullanıcısına yanıt
    dreamoem sitesi sunray lere destek veriyor. gjstroom'dan alıntı "Kernel 3.13.5 doesn't work on the Sunray VU+ Solo2, and may brick your box !" demiş....
  • karandiru kullanıcısına yanıt
    hadi gozun aydın o zaman
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Garip bi problemdi lakin hal oldu.Teşekkürler
  • Evet o sitede öyle yazıyor ama ben yinede o sitede verilen Openatv 4.2 yükledim.Çünkü OpenAtv imajlarının görüntü kalitesini begeniyorum.Birde İPTV lerde biraz daha stabil oldukları için
  • Black hole imajda 8gb flash diske meoboot kurdum. Meoboot a kurdugum imajlar sorunsuz çalışıyor ancak, bu imajlarda cihaz ağa bağlı olmasına rağmen internet bağlantısı kuramıyor. Herşey normal ama cccam, tspanel ve stream eklentilerini kullanamadım.

Edit: Bu durum sadece meoboot'taki VTI imajda oluyor. Diğer imajlarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekart -- 24 Kasım 2014; 0:58:01 >
  • asdaqq, karandiru kardes hepinize tesekkurler forumda yardimlarinizdan her kes faydalaniyor. bendede kanal deyisdirirken cihaz kitlendi tekrar 2.1.0 a dondum. nasil cozduyunu okudum cok ilginc yolla cozmussun.2.1.3 universal moabootda diger yuklenmeyen imaglar yukleniyormu,eger meobootda black hole versiyonlari kurdukda cccam ve nevcamlar calisiyormu. openplide mebootda imaglar kuruluyormu. test ederseniz size zahmet buraya yazin
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.