Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paylaştığım backupların içinde kurulu zaten.
  • Yardımların için çok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

Yardımların için çok tesekkur ederim

rica ederim. bilgi paylaştıkça çoğalır.
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    sağol asdag mevzuyu anladım enigma (Linux) open p black ve diğerleride dağıtım (fedora, ubuntu, pardus gib) o zaman sorarım dostum
    ben Linux dağıtımında ubuntu öneririm sorunsuzdur sizin öneriniz varmı çok fazla imaj kullandığınız için görüntü kalitesi akıcı ve hızlı olan
    birde şunu sorayım bazıları usb Yi arka çıkış tak der bazılarıda klasörde vuplus + solo2 yerine solose yazılmasını önerir vu sol2se benim cihaz (klon)
  • sarsak S kullanıcısına yanıt
    ne dediğinizi pek anlamadım ama görüntü kalitesi v4 olan imajlarda hepsi güzel. deneyip görmek lazım. usb'deki klasör vuplus/solo2 olması gerekir.
    v4 yazılımı (çekirdek sürümüne geçmek için) içinwww.vu-hd sitesinden neleri indirmem gerekir. ve bunu rs232 ile yapmam gerekir bu
    konuyuda netleştirmeme yardımcı olurmusun. senide yorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak

v4 yazılımı (çekirdek sürümüne geçmek için) içinwww.vu-hd sitesinden neleri indirmem gerekir. ve bunu rs232 ile yapmam gerekir bu
    konuyuda netleştirmeme yardımcı olurmusun. senide yorduk

v4 yazılımına yukseltebilmek için bunu indirmeniz gerekir.http://www.vu-hd.com/ajax_asp/downsfile_url.asp?id=56

PC kullanıyorsanız Digitus Ds-30000 2 Port Rs232(Seri) Pcı Ekspres Kart.

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

veya

Digitus USB 2.0 - RS232 (Seri Bağlantı) Dönüştürücü

alttaki resimde nasıl yapacağınızı anlatıyor.

selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 25 Kasım 2014; 17:56:37 >

Dostum,vu solo2 meoboot' a kurduğum black hole 2.1.0 backup ile TRT HD nin Hbbtv özelliği çok stabil çalışıyor. SE 'lerde durum nedir?

Not: Halen 3.3.8 driver yüklü, update yapmadım. Firma,http://www.vuplus-community.net/board/ sitesinden başka flash' a imaj yüklemememi söyledi. Bir arkadaş için SE modeli sorduğumda modeli için ESTAR dediler. Yeni bir cihaz sürmüşler sanırım piyasaya. Vu Solo2' lerde ESTAR oluyor bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Dostum,vu solo2 meoboot' a kurduğum black hole 2.1.0 backup ile TRT HD nin Hbbtv özelliği çok stabil çalışıyor. SE 'lerde durum nedir?

Not: Halen 3.3.8 driver yüklü, update yapmadım. Firma,http://www.vuplus-community.net/board/ sitesinden başka flash' a imaj yüklemememi söyledi. Bir arkadaş için SE modeli sorduğumda modeli için ESTAR dediler. Yeni bir cihaz sürmüşler sanırım piyasaya. Vu Solo2' lerde ESTAR oluyor bu durumda.

Solo2Se de stabil çalışıyor. sorun yok.
    bir kaç resim ekleyeyim fikir vermesi için. :)

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

Bu çinliler durmadan birşeyler çıkarıyorlar. takip edemez olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 25 Kasım 2014; 19:19:25 >

• benim cihaza update tools bir cok kere denedim yuklenmede. cihazda sorun ola bilirmi. benim rs 232 kablonun her iki yani ayni. port da com 1 . bence kablo normal cihazda sorun ola bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

benim cihaza update tools bir cok kere denedim yuklenmede. cihazda sorun ola bilirmi. benim rs 232 kablonun her iki yani ayni. port da com 1 . bence kablo normal cihazda sorun ola bilir

rs232 kablosunun her iki ucu da aynı değil işte, rs232 bağlantısı çapraz bağlantıya sahip. ya numara var portların ucunda yada mavi ve siyah olması gerekiyor. kablodan ziyade cihazın rss232 portuna bağladığın kısımda olan (chip) bozuk olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

benim cihaza update tools bir cok kere denedim yuklenmede. cihazda sorun ola bilirmi. benim rs 232 kablonun her iki yani ayni. port da com 1 . bence kablo normal cihazda sorun ola bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 25 Kasım 2014; 22:21:11 >
  • ilgili board sunray mi lonrisun mu dragonworth mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

ilgili board sunray mi lonrisun mu dragonworth mu?

sunray bu hocam. etiketin üzerinde sunray solo 2 yazıyor zaten.

buda sunray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 26 Kasım 2014; 11:21:34 >

• Arkadaşım, seni de bayağı yorduk ama umarım bana da yardımcı olabilirsin.

Yaklaşık 20 dk önce Vu Solo 2 geldi. Kapağını söküp resimlerini çektim. Hangi tip board olduğu ile ilgili bişi göremedim üzerinde. İçinde hangi yazılım var onu da bilmiyorum. Üstünde gelen yazılımla kullansam sorun çıkar mı acaba? Yine time bomb olayına maruz kalmak istemiyorum. Resimlere de bakarak ilk ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Kutunun üzerine de uyarı etiketi koymuşlar firmware yükleyin diye. Ne yapayım bilemedim.

Yardımcı olursan çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 26 Kasım 2014; 12:24:05 >

merhaba asdag dün dediğin gibi yapmaya çalıştım. bilgisayarın rs232 vardı kabloları renklerine göre taktım
    update exe prog ramını çalıştırdım ekranda bekledi, cihazı arka anahtarınından açar açmaz 4 saniye filan
    sürmedi update etti.

sonra cihazın ön tarafındaki usb den black imajı yüklemek istedim (orijinal web sayfasından aldığım)
    cihaz hiç tepki vermedi 3-4 dakka sonra kendim kapatıp açtım (yüklemiyor zannedip yarıda bırakırsan açılmıyor black hole yazıp ekran bekliyor
    sabırla beklemek gerekir bu da başıma geldi.) sistemi yüklemiş kurmaya başlıyor 30-40 sn. sürüyor
    cihazda yeşil ışık filan yanmadı flaş bellektede led olmadığından durumu anlamak zor.
    neyse black son versiyonuydu bir çok eklentide yüklü geldi hava durumu ip tv gibi fakat ben beğenmedim özellikle görüntü kalitesi içerde ayarları
    var ama uğraşmak istemedim çalışması stabildi sıkıntı yoktu.

sonra open p liye geçtim biraz daha iyi geldi görüntü kalitesi bana openp da karar sanki menüsüde daha anlaşılır gibi.
    görüntü taşıma her ikisindede donma yaptı. xbmc de takılarak gösteriyor görüntüleri ilgilenen varsa duyuriyim.
    yani solo yu stand by alınca evde xbmc yüklü herhangi bir cihazla iter tv den ister bilgisayarından soloda yüklü kanalları izleme

Bu arada anlamadığım aşağıdaki konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    openp 4 de cccam aboneliğini nerdeki cccam.cfg dosyasının içine ve nasıl yazıyoruz, hangi satırına, her şeyi siliyormuyuz.
    durum hakkında bek bilgim yok. etc dosyası birden fazla var cccam.cfg içindeki herşeyi siliyormuyuz sonra chazdan bir şey yapıyormuyuz
    constant.cw dosyasını bisler için users-keys-klasorun içine koymamız gerkiyormuş ve cccam satırına yazı girmemiz gerekirmi
    değişiklikler için sıkıntım yok programada gerek yok ağda paylaşımda bütün dosyaları görüp içindeki bilgileri değiştirebiliyorum.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Önelikle hayırlı olsun. hocam hiç birşey yuklemeden cihazın kurulumunu yap. Menu - Bilgi - Hakkında kısmından bi resim çek bakalım.
    Bu arada aldığınız satıcı ne olduğunu ve nerden imaj yuklemeniz gerektiğini soylemedi mi? Büyük ihtimal sunray'e benziyor. :)

Bu arada @Dekart arkadaşımızda da aynı board mevcut size daha iyi yardımcı olacaktır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 26 Kasım 2014; 12:45:02 >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    selam, daha önce paylaştığım resimlere bakarsan, benim vu solo2 ile aynı board olduğunu görebilirsin. Bizim board daha önceki piyasadaki bordlardan farklı. Siz nereden aldınınız?
    Bu faklılık nedeniyle yeni driverlı yazılım yükleme konusunda endişelerimiz var. Şimdilik yazılım güncellemesi yapmamanızı tavsiye ederim.

Şu an üzerindeki yazılımı öğrenmek için, menüden bilgi ekranına bakabilirsiniz. Ekran görüntüsünü de paylaşırsanız neler yapabileceğinizi söyleyebiliriz.
  • sarsak S kullanıcısına yanıt
    Öncellikle CCCam yüklü değilse eklentiler kısmından yeşil düğmeye basarak cccam indirmeniz lazım. gelelim CCCam olayına, FTP'den bağlanarak /etc/Cccam.cfg dosyasını açıyoruz ve en üst satıra ekliyoruz. alttaki resme bakın. ekledikten sonra cihazın kapatma kısmından restart enigma2 diyoruz. Bu arada CCCam info eklentisini de kurun en azından paylaşımları veya serverin durumunu da görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 26 Kasım 2014; 12:47:10 >

• V4 Lonrisun cihazlar için, OpenPLi 4.0 3.13.5 kernel driveri patchledim güle güle kullanın

https://www.dropbox.com/s/f582aieh70fw6jx/OpenPLi-4.0-beta-VuSolo2%20kernel%203.13.5-asdaq.rar?dl=0

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 26 Kasım 2014; 13:28:20 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.