Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Sunray-VU-remote-control-Remote-Control-For-Sunray-Vu-solo-Sunray-Vu-solo2-Mini-solo/1967796600.html

http://www.aliexpress.com/item/Sunray-Vu-Solo-2-DVB-S2-SimV2-VU-SOLO2-Sunray-Comes-With-USB2-Service-Port-Original/1963869949.html

http://www.aliexpress.com/item/Sunray-Vu-solo-2-Against-TimeBomb-satellite-tv-receiver-dvb-s2-twin-tuner-sunray-vu-solo2/2046337434.html

yukaridaki yeni kumando mini solo2 - lonrisun ve ya sunray modellerde calisirmi?
    alttaki her iki linkde sunray vu solo2 yaziyor birinin fani iceride ve arkasinda rs 232 den extra servise var.
    eger modullde kullanilirsa bunlarin hangisi alinmali ?

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    Package Weight: 2.0kg (4.409lb.)
    Package Size: 34cm x 20cm x 9cm (13.39in x 7.87in x 3.54in)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karandiru

Maşallah Günden güne Klon kullanan sayısı artıyor,bakıyorum da genel sıkıntı cihaza yüklenen yanlış yazılımlar..Biraz araştırma,biraz danışmayla bu problem de giderilir yakında..

Artacak tabi hocam. Millet parayı sokakta mı buldu? Kimse kusura bakmasın ama neden 3 katı fazla verip orjinal alayım?. İşimi görüyor mu? fazlasıyla görüyor. En son yazılımları yükülüyormuyum. Evet. :)
    Bundan iyisi şam da kayısı...

quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

solo2 se nin brüt ağırlığı ne kadar..lonrisunla görüştüm 1,6 kg dedi 2 kg kargo bedeli istedi arada 10 usd fark var

normalde 2kg geliyor kargonun ağırlığı.

quote:

Orijinalden alıntı: dekart

usb için verilen backupları meoboot' a yüklemek için ne yapabliriz?

Siz zaten backupları meoboot'a yüklememiş miydiniz? soruyu tam anlamadım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: karandiru

Package Weight: 2.0kg (4.409lb.)
    Package Size: 34cm x 20cm x 9cm (13.39in x 7.87in x 3.54in)

yurtdışından mı baktın hocam tarttınmı? yurtdışındabazı yerlerde 1.8 kg gördüm
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Eğer orjinal backup deneyeceksen sıkıntılı olur diye tahmin ediyorum..imajı yüklerken ise imajı meoboota kurulumunda ayarları aktarım kısmını hayır diyeceksin
  • ajanblue kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6286870346.html
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Valla tıkır tıkır çalışıyor gayet memnunum,330 tl ye maloldu daha ne istiyim..
    cihaza usb' den flasha yüklenmesi için verilen backupları, meoboot'a yükleyemiyoruz. bunun bir yolu varmı?
  • quote:

cihaza usb' den flasha yüklenmesi için verilen backupları, meoboot'a yükleyemiyoruz. bunun bir yolu varmı?

Yuklenmiyor derken, işlem mi sona ermiyor yoksa cihazı açtığınızda boot ekranında mı kalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 27 Kasım 2014; 9:50:51 >
  • Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam cihazı kurdum, firmware bilgi ekranı görüntüsünü aldım. BH 2.0.9 kurulu.

Kanal yüklemesi için arama yaptım ancak ne yaptıysam bir türlü kanal yükleyemedim. Fabrika ayarlarına dönüp denedim, yine bulamadım. Çinliler test için 10 tane kadar Çin kanalı da yüklemişler, demek ki sorun yok tunerlerde. Uydu aramadan baktım sinyal geliyor Türksat'tan. Otomatik aramadan olmadı, manuel aramadan olmadı, anten girişini Tuner A ve Tuner B'ye ayrı ayrı taktım denedim yine olmadı. Sorun ne bulamadım. Daha önce bu cihazı kısa sürede olsa kullanmıştım, bu sorunu yaşamamıştım. Hazır kanal listesi yüklemeden nasıl çözerim bunu, fikriniz var mı acaba?

Eklentiler içinde TurkVoD, SeyirTurk gibi portallar yok, onları nasıl ekleyebilirim? Elinde hazır IPTV listeniz varsa ve mahsuru yoksa paylaşır mısınız?

Bunların haricinde youtube fln gayet hızlı çalışıyor. Kendi içinde var olan ve çalışan bir kaç yabancı iptv kanalı da çok hızlı açılıyor, onlarda sorun yok.

Kısaca, Solo 2 için bizim cihazlara zarar vermeyecek, içinde gerekli programların, iptv listesinin yüklü olduğu back-up paylaşabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 27 Kasım 2014; 10:03:24 >

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Tuner ayarlarını yaptınız mı hocam? Normalde ben Tuner B 'yi kullanıyorum. 3 çanak kullandığım için tuner yapılandırma ayarlarım aşağıdaki gibi. sizde daha farklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 27 Kasım 2014; 10:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Tuner ayarlarını yaptınız mı hocam? Normalde ben Tuner B 'yi kullanıyorum. 3 çanak kullandığım için tuner yapılandırma ayarlarım aşağıdaki gibi. sizde daha farklı olacaktır.

Yaptım ayarları ama bir türlü, bulamadım kanalları. Hani daha önce de kullanmamış olsam dicem ki bir şeyi atladım ama denemediğim şey kalmadı.

Bende merkezi sistem var, diğer uydu alıcımdaki diceq ayarlarını da uyguladım ama bana mısın demedi. Herşeyi denedim diyorum ama mutlaka atladığım birşey vardır, yoksa bulması lazımdı kanalları.

Bir de sizde kanal araması ne kadar sürüyor? Sadece Turksat için bir arama 45 dakika civarı sürüyor, deli oluyor insan :)

İlginç. gerçi ben hazır liste kullanıyorum. kanal araması yapmadım ama benim eski cihazdan(dm800hd) biliyorum 30-40dk sürüyordu.
    Elinizde başka bir receiver var mı? varsa yayınları izleyebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 27 Kasım 2014; 10:37:16 >
    Diğer receiverde sorun yok, yayınları izleyebiliyorum. Bunda niye kanal bulamama sorunu yaşıyorum anlamadım. Bu akşam yeniden deniycem, mutlaka bi yerde hata yapıyorumdur, inşallah da öyledir.

Yabancı sitelerde clone safe yazılımlardan çok var da benim istediğim programlar ve kanallar yüklü olmadığından işime yaramazlar. Türk kanalları, iptv, TurkVoD, Seyir Turk falan olması lazım ki kullanabileyim. Umarım back-up paylaşacak bir arkadaş çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Diğer receiverde sorun yok, yayınları izleyebiliyorum. Bunda niye kanal bulamama sorunu yaşıyorum anlamadım. Bu akşam yeniden deniycem, mutlaka bi yerde hata yapıyorumdur, inşallah da öyledir.

Yabancı sitelerde clone safe yazılımlardan çok var da benim istediğim programlar ve kanallar yüklü olmadığından işime yaramazlar. Türk kanalları, iptv, TurkVoD, Seyir Turk falan olması lazım ki kullanabileyim. Umarım back-up paylaşacak bir arkadaş çıkar.

hazır kanal listesi yükleseniz çözüm olabilir mi acaba?
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Bu akşam da beceremezsem son çare olarak onu deniycem, teşekkürler.
    Boot ekranında kalıyor
  • quote:

Boot ekranında kalıyor

orjinal yazılım olduğu için kalıyor . patchlenmesi lazım.
    Hazır kanal listesi yükle, sorunun hallolur. akşam benimkini göndereyim sana.

https://yadi.sk/d/jjeNLbLWYzVCq TurkVOD son sürümü,
    http://uploaded.net/file/ailrnn93 seyirtürk final

ipk yftp den tmp klasörüne at, menu-addons tan manuel yükle.

Bence meoboot yükleyip hazır backup çalıştrımalısın. Hem cihazını korursun hemde eklentiler hazır halde kullanırsın, hepsinin olduğu backuplar var.

Patc için bir kaynak varmı? nasıl yapılır vs...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.