Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim :)
    artık yardımlarınızı beklerim :)

cihaz gelsin de bi hakkını verelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

teşekkür ederim :)
    artık yardımlarınızı beklerim :)

cihaz gelsin de bi hakkını verelim :)

Elimizden geldiğince yardımcı oluruz hocam.
  • Bende bir tane sipariş verecem bugün. Ama şuna karar veremiyorum. Vu solo2 almayı planlıyordum ama normal postayla göndermiyorlarmış. Gümrükte takılmasından korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce. Vu solo2 se mi alayım yoksa korkmama gerek yok mu?
  • eedd33 E kullanıcısına yanıt
    ben de solo2 alacaktım. ama china post ile gönderim yapmıyorlar. ekstra kargo ücreti ve ön panel için toplam 70 dolara yakın fiyat farkı çıkıyordu.
    ürünler aynı sadece ön panelleri farklı.
    bende yaklaşık 2 ay araştırdım forumdan arkadaşlarla konuştum. solo2 alan 2 kişinin ürünü de gümrüğe takıldı yanlış hatırlamıyorsam 42,5 TL gümrük vergisi ödediler.
    gümrük olayı biraz şans işi. solo2 se'nin takılmayacağı kesin değil.

ama solo2 se 142,5 dolar solo 2 212,5 dolar. 70 dolar benim için az para değil dedim solo2 se siparişi verdim.
    tercih sizin.
  • se modelinde bir de modül takılamıyor öyle değil mi
  • Bu arada Dreamoem'deki ramiMAHER'in Sunray cihazlar için patchlediği Openpli 4.0 ve Egami 6.5'u risk alarak Solo2 Se (Lonrisun) cihazıma yüklemeye kadar verdim. İlk önce openpli 4.0 yukledim hiç bir değişiklik yapmadım. Cihaz açıldı. Daha sonra Egami 6.5 yukledim o da sorunsuz açılıyor. İyice kafam karıştı diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 28 Kasım 2014; 15:08:23 >

• se modeli için olan openpli4.0 ı sorunsuz kullanabiliyor muydun dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedd33

se modeli için olan openpli4.0 ı sorunsuz kullanabiliyor muydun dostum?

Ne gibi bir sorun Hocam?
    Şuana kada hiç bir imajda sorun yaşamadım.
  • sunray için olanı kullandım diyince diğerinde bir sorun olduğu için diye düşünmüştüm, yanlış düşünmüşüm Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedd33

sunray için olanı kullandım diyince diğerinde bir sorun olduğu için diye düşünmüştüm, yanlış düşünmüşüm Hocam.

Bazı arkadaşlarda patch işlemleri ile ilgili sorun olduğu için deneme yaptım hemde test amaçlı cihaz çökecek mi diye kontrol için. sorunsuz çalıştığını belirttim.
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    VTİ 8 ide çıkarmış Gaza gelmişken
  • quote:

Orijinalden alıntı: karandiru

yeni çıkarmış sanırım. hemen indiriyorum bakalım sonucu bildiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

quote:

yeni çıkarmış sanırım. hemen indiriyorum bakalım sonucu bildiririm

Bu gidişle Cihazı perte çıkaracaz gibi,hadi hayırlısı..
    İmaj patchlemeyi (hani lib/modules/3.3.8... klasörüyle ilgili işlemleri) yapmak için patcleyeceğimiz imajı flash' a mı yazmamız gerekiyor?

Ben öyle yapmadım, cihazı flashtan açıp, ftp' den meoboot taki imajım klasöründeki kernel dosyalarını silip, yedeklediğim, flashtaki imajın kernel dosyalarını oraya kopyalayarak yaptım. Bu şek,ilde olmamıştı. Hata mı yaptım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekart -- 28 Kasım 2014; 16:17:20 >
  • se olan modele usb wifi bağlayabiliriz öyle değil mi? illa ethernet kablosu gerekmiyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

İmaj patchlemeyi (hani lib/modules/3.3.8... klasörüyle ilgili işlemleri) yapmak için patcleyeceğimiz imajı flash' a mı yazmamız gerekiyor?

Ben öyle yapmadım, cihazı flashtan açıp, ftp' den meoboot taki imajım klasöründeki kernel dosyalarını silip, yedeklediğim, flashtaki imajın kernel dosyalarını oraya kopyalayarak yaptım. Bu şek,ilde olmamıştı. Hata mı yaptım acaba?

patchleyeceğimiz imajı meoboota kuruyoruz. daha sonra flashtaki yazılımı açıp, ftp bağlanıp flash içindeki kernel dosyalarını alıyoruz. daha sonra meobootda bulunan patchleyeceğimiz yerdeki imaj lib.. içine atıyoruz.
  • quote:

Bu arada VTİ 8.0'da kurdum hemde hiç bir işlem yapmadan. Çok ilginç sunray kernel driverleri ile açılıyor cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 28 Kasım 2014; 16:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

quote:

Bu arada VTİ 8.0'da kurdum hemde hiç bir işlem yapmadan. Çok ilginç sunray kernel driverleri ile açılıyor cihaz

Biz bi tane imajın hakkından gelemedik, sen cihazı yol geçen hanına çevirdin arkadaşım, ayıp yani, yapan var, yapamayan var di mi

Daha VTI 7.0.x ii yapamadık Ustam :) Bu Sunrayi Lornisun işide çok öenmli değil galiba. Sonuçta patclenmiş imaj hepsine olur. SE imajlarının yedeği Solo2 lere olurmu acaba. Sonuçta aynı tabanlı aletler. Sendeki 3.3.8 kernelli OpenPLI 4.0 yedeğini alıp paylaşırmısın. Bir deneyelim....
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.