Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihazda E-Best satıcısından alınmış Vu solo2 Se ,genelde çok memnunum Bununla birlikte Meeboot dan çalışan imajlarda Abilgen 73 ün hiç bir imajını çalıştıramadım Vu-hd.com un imajlarından Kernel en son kernel galiba ve flashta Blackhole 2.1.3 imaj çalışıyor ; Meeboot tan çalışan imajlardan;
    1. Openpli 4.0 imajda İp tv güzel çalışıyor görüntü kalitesi fena değil ama Bana göre kullanışlıgı zayıf.
    2. Openvix imajda İp TV çok kırılgan ve mozaikli , Kanal ayarları ve kullanışlılık Blach Hole göre çok zayıf
    Malesef Meeboot tan çalıştırılacak OpenHole den daha iyi bir imaj arayışım hala devam ediyor selamlar

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    sd yayınlar kotumu bunla ılgili bir resim yok bulmadım sd yayınlarıda merak ediyorum vaktin varsa bir ss koyarmısn
  • sd yayınlarda hiç sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 14 Şubat 2015; 19:32:30 >
  • benim cihazahttp://www.vu-hd.com/ sitesindeki imajlar meobootla yüklenmiyor.
    OpenPLi 4.0 11.02.2015 Vu+ Solo² Back_up@Abilgen73 (11-ŞUBAT-2015) yüklenmiyor
    HDMU_13656_vusolo2 OPEN GL XBMC backup_By_ADEM (25.01.2015 bunuda yükledim donmalar oluyor
    openatv-4.2-vusolo2-20150215_usb.zip bunda da donmalar olur
    Vti 8.1 XBMC Vu+ Solo² Back_up@Abilgen73 (04-ŞUBAT-2015) çok güzel çalışıyor
    menüye girerken kanal hızlı değişimlerinde oluyor genelde bu donmalar sizlerde de oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrrayd -- 15 Şubat 2015; 18:08:12 >
  • Cihazlar belkide farklı olabilir, bende vu-hd.com daki tüm imajlar meebootta çalışıyor ve donma yapmıyor bahsettigin programlardan Abilgen in imajları ise yüklenemedi selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrrayd

benim cihazahttp://www.vu-hd.com/ sitesindeki imajlar meobootla yüklenmiyor.
    OpenPLi 4.0 11.02.2015 Vu+ Solo² Back_up@Abilgen73 (11-ŞUBAT-2015) yüklenmiyor
    HDMU_13656_vusolo2 OPEN GL XBMC backup_By_ADEM (25.01.2015 bunuda yükledim donmalar oluyor
    openatv-4.2-vusolo2-20150215_usb.zip bunda da donmalar olur
    Vti 8.1 XBMC Vu+ Solo² Back_up@Abilgen73 (04-ŞUBAT-2015) çok güzel çalışıyor
    menüye girerken kanal hızlı değişimlerinde oluyor genelde bu donmalar sizlerde de oluyor mu

Bende hiç biri çalışmıyor, sinir etti beni. Sabahtan beridir uğraşıyorum. BH 2.1.3 vardı, 2.1.4 e yükselttim, olmuyor. Yükelüyorum imajları meoboottan ama açılmıyor, sadece BH çalışıyor. Bir fikri olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

http://vu-hd.com/en/downs.htm?sortid=0_18 bu sitedeki imajlardav
    http://vu-hd.com/ajax_asp/downsfile_url.asp?id=64
    http://vu-hd.com/ajax_asp/downsfile_url.asp?id=60
    imajları Meeboottan çalışıyor

Sağol arkadaşım, SE bölümünde olanları denememiştim, sadece solo2 de verilenleri denemiştim. Akşam bunları da deneyeyim, inşallah çalışırlar benim cihazda.

• Bazı cihazlarda bazı imajlar çalışıyor bazılarında çalışmıyor.Kernel farklılığımı yoksa cihazın üretiminden mi kaynaklanıyor?Sunray solo 2 kullanan arkadaşlarda da aynı sorun varmı?Patchleme ile de olsa imajlar yüklenmiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Şubat 2015; 8:15:21 >
  • arkdaşlar kısmetse perşembe günü sipariş vericem bir kac sorum olucaktı

1. sanal kıredi kartıyla sipariş vere biliyormuyuz aliexpress den

2.ingilizcem yok oyuzden satıcıya hediye ve 60$ nasıl yazdırıcam

unutmadan s.a arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34hasan19

arkdaşlar kısmetse perşembe günü sipariş vericem bir kac sorum olucaktı

1. sanal kıredi kartıyla sipariş vere biliyormuyuz aliexpress den

2.ingilizcem yok oyuzden satıcıya hediye ve 60$ nasıl yazdırıcam

unutmadan s.a arkadaslar

A.s arkadaşım, hayırlı olsun.

Sanal kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Bunu da kopyalayıp satıcıya gönderin: Please arrange the invoice as gift invoice and keep the value of the STB about USD60.
    Zaten devamlı yaptıkları için anlarlar ne demek istediğinizi.
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    cok saol allah senden razı olsun bende google ceviryle yapmaya calışıyorum cok degişik cumleler cıkıyordu ortaya cok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34hasan19

cok saol allah senden razı olsun bende google ceviryle yapmaya calışıyorum cok degişik cumleler cıkıyordu ortaya cok saol

Rica ederim, önemli değil. Allah cümlemizden razı olsun. İşiniz görüldüyse ne güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 17 Şubat 2015; 13:43:09 >
  • 34hasan19 3 kullanıcısına yanıt
    Çin yılbaşı tatilinde bilgin olsun ürün bayağı gecikebilir Mart ın ilk haftası sipariş ver istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrrayd -- 17 Şubat 2015; 15:07:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurrrayd U kullanıcısına yanıt
    ugur uyarın için saol geç gelmesınde benim için sakınca yok ama şoyle bir sıkıntı olma ihtimali varmı sitenin bana verdigi 37 gunluk bekleme süresi ve malın gelmeme gibi bir sıkntısı varmı
  • 34hasan19 3 kullanıcısına yanıt
    yok gelmeme gibi bir sıkıntısı yok ürünün sadece bayağı zaman alır gelmesi ayrıca 37 gün de gelmezse gün uzatma talebinde bulunursun satıcıyla anlaşarak
  • Bendede sunray vu solo 2 var oneririm arkasinda ramimaher var her yazilimi editliyor son karnelden once orjinal bwckuplari atabiliyordum ama simdi atiosun ama kumanda caljsmiyor cozumu vardirdirda ney .ama sorun yok suanda editli yazilimlar dreamoem comda tum yazilimlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, abilegen73'ün VTI 8.1 backup ının Lonrisun'a göre patclayip de paylaşabilir misiniz? Patch işini beceremedim bir türlü. Her ne hikmetse Meoboot'ta da çalıştıramadım bu imajı. Flasha bunu yükleyip kullanmak istiyorum. Görüntü kalitesi Black Hole imajlardan daha iyi geliyor bana.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • hevc265 kodek ne yapacaz bilen varmı TRT 4k ses var görüntü yok 12123/15000 yatay (h) fec:3/4
    kanalı buluyor fakat oynatamıyor cepten uygulama dream droid uygulaması ile bağlanıp görüntü vlc ile alıyorum donuyor xbmc vu solo eklentisi ile
    hiç oynatamıyor. yeni yazılım gerekli donanım olarak bildiğim kadarı ile sistem yetersiz fakat yazılımla sorun çözülebilir çünkü h265 kodeği yazılım açabili-
    yor fakat çok bilgisayar güçlü değilse çok kasıyor. anladığım kadarı ile h265 kodeği çöze bilen donanımlı uydu satın almak gerekir. alacak olan arkadaşların
    dikkatine!!1
  • Vu Solo2 Se de XBMC kurabilen varmı acaba . Bu konuda detaylı bilgi arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.