Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Zamanlamayı denk getirebilirsem, Çin'den dönecek bir arkadaşıma aşağıdaki uydu alıcıyı getirtmeyi düşünüyorum. İşlemcisi diğerleri gibi BCM7356.

http://www.aliexpress.com/item/vu-solo-2-mini-twin-tuner-decoder-dvb-s2-tuner-STB-hd-Linux-OS-Digital-satellite/1922368233.html

Peki piyasada hiç BCM7429 işlemcili klon cihaz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 14 Mart 2015; 10:12:56 >
  • Neredesin Serkan Güzel hocam
  • VTİ 8.1.0 imajını Vu solo2 SE ye yükleyebildim ve çalıştı ;
    Önce Black hole 2.1 3 imajın kernelini PC ye kopyaladım, daha sonra VTi 8.1.0 yükledim ve solo2 bu imajı açmadı tanıtım ekranı çıkıyor ama yazılıma geçmiyordu ,
    makinayı Blackhole ile açtım ve Meeboot içindeki hdd > Media/ Hdd dosyası içinde MbbootM dosyasında Vti 8.1.0 dosyası içindeki lıb /modules/ extra ıcındekı 3.13.5 klasorunu olduğu gıbı sılıp ve daha evel pc ye yedek aldığım 3.13.5 klasorunu yerıne gonderıp cıhazı arka anahtardan kapatıp acınca cıhazda herseyın sorunsuz calıstıgını gördüm , Ufak çapta bir patchleme işlemi oldu. Teşekkürler dreambox271980 , Asdaqq
    Not İp tv çok güzel çalışıyor , Soft cami denemedim ,Youtube çalışıyor ,
    Selamlar
    VTi 8.1.0 linkihttp://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=DatabaseItem&id=789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 14 Mart 2015; 13:24:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

VTİ 8.1.0 imajını Vu solo2 SE ye yükleyebildim ve çalıştı ;
    Önce Black hole 2.1 3 imajın kernelini PC ye kopyaladım, daha sonra VTi 8.1.0 yükledim ve solo2 bu imajı açmadı tanıtım ekranı çıkıyor ama yazılıma geçmiyordu ,
    makinayı Blackhole ile açtım ve Meeboot içindeki hdd > Media/ Hdd dosyası içinde MbbootM dosyasında Vti 8.1.0 dosyası içindeki lıb /modules/ extra ıcındekı 3.13.5 klasorunu olduğu gıbı sılıp ve daha evel pc ye yedek aldığım 3.13.5 klasorunu yerıne gonderıp cıhazı arka anahtardan kapatıp acınca cıhazda herseyın sorunsuz calıstıgını gördüm , Ufak çapta bir patchleme işlemi oldu. Teşekkürler dreambox271980 , Asdaqq
    Selamlar
    VTi 8.1.0 linkihttp://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=DatabaseItem&id=789

ufak bır patchle me degıl tam olarak patchleme yapmışsınız zaten patchleme de budur.

sorunsuz calısan her hangı bı ımage nın dırverlerını pc de bı tarafa kopyalayıp
    sorun yasadıgınız orjınal ımage lerde bu dırverler ı uer degıstırıp tekrar sorunsuz kullanabılırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 14 Mart 2015; 18:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

Arkadaşlar bir sorum olacak. Zamanlamayı denk getirebilirsem, Çin'den dönecek bir arkadaşıma aşağıdaki uydu alıcıyı getirtmeyi düşünüyorum. İşlemcisi diğerleri gibi BCM7356.

http://www.aliexpress.com/item/vu-solo-2-mini-twin-tuner-decoder-dvb-s2-tuner-STB-hd-Linux-OS-Digital-satellite/1922368233.html

Peki piyasada hiç BCM7429 işlemcili klon cihaz var mı?

maalesef 7429 ıslemcı su an hıc bır clone cıhazda yoktur

bu ıselemcı sadece orjınal vu solo se ve xtrend et8000 8500 modelınde var

• Yüklenen hazır Backupların MbbootM dosyasında tam olarak yüklenebildiğini göremedim . Bunun nedeni ne olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

VTİ 8.1.0 imajını Vu solo2 SE ye yükleyebildim ve çalıştı ;
    Selamlar

Dostum, en son mesajında hazır backup larda çalışmıyor gibi görünüyor bu söylediğin. Verdiğin linkten ben de indirip deneyeceğim, inşallah olur. BH da kanalların görüntüsü o kadar güzel değil, vti kurmak istiyorum ben de senin gibi.

İmkanın varsa bu patchlenmiş vti ı paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 16 Mart 2015; 16:27:52 >

• bende sunray modeli var her imageyi kurabiliyorum sikintisis hic bir sorun yok almak isteyenler dreamoem .comdan alim yapabilirler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çbu hazir backuplar neden calismiuor anlamiyorum ya bende sunray sim2 li var hep mesgul simgesi cikip donuyo loding ekrani gbi drek flasha kuruyorum aciliyor ama gel gelelim hep loading simgesi donup dueuyoe neden oleki galiba icindeki karnel ve driverler ugrasmio bide onu cozsem halbisem blackhole 2..1.3 kadar orjinal imagelrri atabiliyordum

• Mboot tan yüklenen backuplar normalde MbootM klasörüne yükleniyor ama yüklediğim tüm backup lar bu klasörde dosyaları tam olarak oluşturmadı, Sadece VU-HD sitesinden yüklediğim Openpli ve Vix imajları bu oluşturma işlemini yapabildi birde yukarıda verdiğim linkteki VTi imaji dosyaları oluşturdu ve kerneli yükleyip patchledikten sonra çalıştı ,Bu arada Softcam da çalışıyor sadece Seyirtürk ve Turkvodu deneyemedim vakit bulunca deneyeceğim.
  • bende denemelere basliycam ben direk flasha kuruyorum sizin aksinize ama birde su var hazir backup yukluyosunz ya onlardaki imajlar son imajlar xmbc olanlar xmbc imaji metoobatta calistirmak icin blackholennde xmbc imajini flasha kurub sonra xmbc li backuplari kurmayi deneyin metobota sizinki bundan kaynaklaniyor

• Flash a imaj kurmak tehlikeli olabilir , malum bir çok klon makina sorun yaşadı, geçmişte clonlar flashtaki timebomp surunundan flashları yandı, bu sepeple deneyleri mbootta yapıyorum, sizede tavsiye ederim selamlar
  • yok ben yeni bir time bombgelicegini dusunmuom onu saten bikerelik black hole 2.1.2 de geldi gerisinde sikinti cikmas bence sizde kurabilirsinz

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    @serkanguzel_ Üstadım

Hiç bir kişisel çıkar gözetmeksizin bizi bilgilendirme ve emekleriniz için teşekkürler.
    Bunca yıl sonra ,kısa sürede sizden çok şey öğrendim

Saygılarımla
  • Arkadaşlar VU+ Türkiye dagıtımında dükkan karışmış, Dikety elektronik resmi temsilciliği bırakmış ve VU+ cihazların dagıtımını Atlanta yüklenmiş. Ben Atlanta HD box cihazını 3 yıldan fazla kullandım ve çok memnundum, Ancak iptv çalışması çok zayıftı ve cihazımı halen bir köşede saklıyorum , bir aksilik olursa yedek, Atlantanın da hizmetlerinden memnundum, ama Vu + cihazlar için belirledikleri fiat politikalarında pek bir degişim yok , Avrupa fiatlarına göre yine çok yüksek, Bu durumda Vu solo2 Se cihazımı zevkle kullanmaya devam edeceğim. ancak yazılım desteginde , kendi çabalarımız ve paylaşımlarımız çok önem kazanacaktır. Selamlar

• http://www.aliexpress.com/item/new-STB-vu-solo-2-1GB-DDR-3D-RAM-1300-MHz-MIPS-processor-BCM3445KMLGP11main-chip-satellite/1463164964.html

sunray modeli

http://www.aliexpress.com/store/product/free-shipping-by-chinapost-vu-solo-2-flash-chip-the-CI-for-vu-solo-2-motherboard/205941_1835389727.html

buda se modeli

bu firma fiyatları 20 usd indirdi.

anlayan arkadaşlar ilk linki açınca "BCM3445KMLGP11 main chip" yazıyor ilanda bu nedir? işlemcimi yada tam olarak nedir? satıcı bizleri yanıltmaya mı çalışıyor?

• Vti 8.1.0 imajda oscam ı calıştırdım c line uyguladım cccam deki serverla ve gayet hızlı ve güzel çalışıyor önümüzdeki günlerde 39 derecedeki kanalları çözmek için deneyecegim selamlar
  • Vu Clon cihazlar için yazılım veren alman formundan indirdigim OPEN ATV 4.2 yazılımı Vu Solo2 SE de çalıştı link aşagıdadır
    http://www.digital-eliteboard.com/vu-solo/download-6341-openatv-4-2-vom-20-3-2015-fuer-lonrisun-v4-ohne-opengl-gles.html
    önce siteye üyelik gerekiyor sonra rar şeklindeki dosyayı açıp iki part halideki dosyaları yeniden açarsanız birleştirilmiş zip dosyası çıkıyor ve meboot tan yüklenerek çalışıyor ,

Şu ana kadar Mboot ta Openpli, OpenVix , VTi 8.1.0 ve son olarak Open ATV 4.2 çalıştırıldı selamlar

• arkadaşlar bendeki sunray modeliufak bi patchle hepsini çalıştırıyor b,ilginize hiçbir sorun yok :) tüm backuplar yazımlar ne varsa hepsi :) okk
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.