Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunhun34

Arkadaşlar VU+ Türkiye dagıtımında dükkan karışmış, Dikety elektronik resmi temsilciliği bırakmış ve VU+ cihazların dagıtımını Atlanta yüklenmiş. Ben Atlanta HD box cihazını 3 yıldan fazla kullandım ve çok memnundum, Ancak iptv çalışması çok zayıftı ve cihazımı halen bir köşede saklıyorum , bir aksilik olursa yedek, Atlantanın da hizmetlerinden memnundum, ama Vu + cihazlar için belirledikleri fiat politikalarında pek bir degişim yok , Avrupa fiatlarına göre yine çok yüksek, Bu durumda Vu solo2 Se cihazımı zevkle kullanmaya devam edeceğim. ancak yazılım desteginde , kendi çabalarımız ve paylaşımlarımız çok önem kazanacaktır. Selamlar

çok oldu karışalı yeni bir durum değil
    ama dikeye üflemek lazım clon cihaz distroluğu için
    clon vu+ cihazları başka bir isim ile piyasaya sürsün
    desteği biz veririz tabi bizide destek verecek cihaz sahibi yaparsa

bu nebiçim fiyat
    2k vu+ cihazmı olur
    arabanın ruhsata treyler olarak işletmek gerek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemilinux -- 22 Mart 2015; 21:10:12 >

• ruhsata treyler
  • arkadaşlar bu konuya ve cihazlara baya yabancıyım. bu cihazla neler yapabiliyoruz, benim gibi bunu merak eden çok arkadaş var. Bi güzelce anlatabilirmisiniz lütfen.
  • Arkadaşlar Biss şifreleri ve IP Tv linklerini hangi programla cihazda nereye giriyoruz?
    Cihaz Vu+Solo2 SE
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

arkadaşlar bu konuya ve cihazlara baya yabancıyım. bu cihazla neler yapabiliyoruz, benim gibi bunu merak eden çok arkadaş var. Bi güzelce anlatabilirmisiniz lütfen.

Yok mu cevap verecek arkadaşlar.
    Ben kanal geçişleri hızlı. Atlanta g4 minideki gibi web tarayıcısı olan webde açtığım linklerdeki videoları oynatabilen, ip tv cccam özellikleri olan, android uygulamaları (dizi, film seyredebilme gibi) olan, kanal geçişleri hızlı Hd görüntü kalitesine sahip uygun fiyatlı bi alet almak istiyorum. linux işletim sistemli olması tercihim.
    önerilerinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 25 Mart 2015; 11:48:57 >
  • web tarayicisi var ama webden film izlemeyi denemedim. Ayrica android olmadigi icin android uygulamalari kurulmuyor. Cihazin uzerinde enigma pluginleri kurulabiliyor. iptv, cccam ozellikleri bulunuyor/eklenebiliyor. icine disk ekleyerek veya network uzerinden mount ederek dizi ve filmi izleyebilirsiniz, altyazilari aciyor. Kanal gecisleri hizli, kayit ve timeshift ozellikleri var. Youtube uzerinden herseyi izlemenizi saglayan uygulamasi uzerinde geliyor. Android kadar esnek oldugunu soyleyemem, ayarlari bazen arayip bulup ugrasmak gerekiyor. SE versiyonu bilmiyorum ama normal solo 2 uzerinde cift tuner var. Transcoding denilen bir ozellik ile internet uzerinden yayin yapabiliyor, bunu ben hic denemedim.
  • alım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. lütfen.
  • üst mesajlardaki paylaştığınız bilgilerle vti yüklemek istiyorum da kernel yedeği nasıl alıyoruz ?
    /lib/modules deymiş buldum yedeği aldım.
    çalışacak tüm yazılımları denediniz galiba, sizce en stabil, görüntü kalitesinde ve ip tvde iyi imaj hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 27 Mart 2015; 16:17:27 >
  • İp tv de Blackhole 2.1 .3 ( flashta yüklü) ve Meeboot ta çalışan VTİ ile openpli çok güzel çalışıyor, görüntü kalitesi olarakta yine bu imajları çok begenerek kullanıyorum ama asıl hoşuma giden Blackhole .2.1.4 veya 2.1.5 i meebootta kullanabilmek ama bu pek mümkün olamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar Biss şifreleri ve IP Tv linklerini hangi programla cihazda nereye giriyoruz?
    Cihaz Vu+Solo2 SE

Güncel !
  • Benim cihazımda o satıcıdan ve o cihaz ancak bu cihazda modül girişi yok ki d smart kullanılabilsin
  • Kernel islemi yapmadan direk vti yukledim meboot dan calisti bir sorun olmaz dimi?

edit 1 2 çalışmadan sonra açılmıyor açılış meebot listesinde takılı kalıyor. dediğiniz gibi kernel değiştirecektim blackholedan actım meebot icindeki imajda lib klasörü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 29 Mart 2015; 4:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vti imajı internetten kendini otamatik update ediyor bu sebepten olabili,r sistem ayarlarından yazılım yenilemeyi kapatıp kullanmayı deneyin derim ,
  • Mbbot tan kullanılan VTi imajı Media/hdd/MbootM dosyasının içinde yer alıyor eyer orada yazılımın tamamı yüklü degilse zaten yüklenemeiş demektir selamlar
  • 2 3 defa açtım bir problem olmadı üstad kernel değiştirmeye gerek kalmadan sonradan ne olduysa giremedim. yabancı forum sitelerine bakıyorum da v4 update den bahsediyorlar o kadar konuları gezdim bu tam olarak ne acaba sizin bilginiz var mı benim cihaz gelen yazılımda kullanıyorum hala BH 2.1.1 2014.07.22. version kaç olduğunu nasıl anlarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 29 Mart 2015; 22:15:44 >
  • kernel 3.13.5 ise V4 olması gerekir, lib/ modules deki kernel e bakın isterseniz bu konularda Asdaqq arkadaşımız çok yazmıştı bu konuda bayagı tecrübesi var selamlar
  • Şu anda VTi 8.1.0 kullanıyorum , update etmedikce sorun yok gibi selamlar
  • VTi 8.2.0 da patchlenince çalışıyor selamlar
  • VTi 8.2.0 imajında Modüllerden Ci+ destekleme özelligi varmış ama Vu Solo2 se kullanan bizler için pek bir avantajı yok malum bizde modül yok
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.