Şimdi Ara

KLONLAMAYI BİLENLER İÇERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ben partner changer istiyordum ama SENDEN DEĞİL YILMAZDAN İSTİYORDUM KLONLAMAYI BİLİYORUM DİYE HAVA ATMA BİDE TEK KLONLAMAYI BİLEN SEN DEĞİLSİN ASIL ........... SENSİN
  • BAK SANA HA YILMAZ VERMİŞ HA BEN BUNUN ARASINDA FARK YOK BANA YILMAZ YILMAZ DEME 2 MİZDE FARKETMEZ İSTESE BN HİÇ BİRŞEY VERMİYİM YILMAZ VERMİŞ OLSUN GENE DE BİZ DERİM BU 1

KİMSEYE HAVA ATMADIM ESKİ YENİ DİGİCİLERE İTEM YARDIMINDA BULUNMAK İSTEDİM VE BULUNDUM BULUNAMADIKLARIMDA OLDU BİLGİSAYARDA UPDATELERLE İLGİLİ BİR SORUN ÇIKTI O YÜZDEN GİREMEDİM OYUNA BU 2

CLON BENİM YÜZÜMDEN YAYILMADI HATTA ONUR VE BURAK ÖRENMİŞ BN ÖLSEM ONLARA BİRŞEY SÖYLEMEM 1-2 YIL ÖNCE BİRBİRİMİZDE OYUNDA NASIL KAGA ETTİĞİMİZİ SENDE BİLİRDİN BUDA 3
  • ESKİ OLAYLARI BİLİYORUM YARDIM ETMEN ÇOK İYİ BİRŞEY ONADA LAFIM YOK SONUÇTA BİZ DİYEMEZSİN NE YANİ O PARTNER CHANGER I İKİNİZMİ KLONLAYIP BANA VERDİNİZD E BÖYLE DİYORSUN AYRICA HAVA ATIYORSUN HERKES BİLİOR
  • Kubilay = Ben
    Ben = Kubilay

Kubilay'a Not: Çanakkale'den geldim.
  • "BİZ DİYEMEZSİN NE YANİ O PARTNER CHANGER I İKİNİZMİ KLONLAYIP BANA VERDİNİZDE"

YAKLAŞTIN
  • EE PEREN CVP BEKLİYORUM

NOT: HOŞGELDİN BURASI KARIŞTI BİRAZ
  • Ya Bune Lan Naptınızı Sanıyorsunuz Bi Klonlama Yüzünden Kavga Açıyorsunuz Adam Gibi Oynunuza Bakın Allah Allah Ya Hiç Bir ŞEye KArışmam ama Hile İçin Tartışma Yapmanıza kızarım Beyler Kendinizi Toplayın Sen Ona Bişi Verdin İyi Ettin Tmm Sağolasın ODa Sana Teşekkür Etmiştir Yani Bunu Bir Daha Yüzüne Vurmaya Gerek Yok Şimdi Adam Gibi Msj Atın Nedir Yani bi Dupe İçin Yaptıklarınız
  • Neyse ben oyuna giriyorum.Patamon'umu 60 Lv. yapacağım.
  • ÜSTLERİ OKUMADIN GALİBA SENİN GİBİ DİYOR ONA SÖLE TEŞEKKÜR EDECEĞİNE NELER DİYOR
  • Ya Sallayın Derdiniz Ne Ya Bırakın Hepiniz Türksünüz Gerekirse Herkez Bilicek Gerekirse Kimse Bilmicek KAvgalara Gerek Yok KEsin Konuyu burda Kimsenin Gitmesini İstemiorum Digi Oynuyanlar (Türkler) Sınırlı Zaten 7 Kişi
    Ayrıca Msjları Okumadna Post Atmam Kasmayın bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 26 Nisan 2008; 21:06:05 >
  • Arkadaşlar kimse kızmasın ama her iki tarafında hatası olduğunu kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama Peren sende dozu gerçekten fazla kaçırmışsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan ToLgA

Arkadaşlar kimse kızmasın ama her iki tarafında hatası olduğunu kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama Peren sende dozu gerçekten fazla kaçırmışsın..

FOREVER
  • Tamam kabul tolga abiye katılıyorum ama oda çok üstümüze gleior
  • Ya Tamam Konuyu Kapayın Oynunuza Bakın Delirdim Zaten 94 PAtch Atıo :D Oyuna Giremedim bİ Türlü Konuyu Kapayın Bırakın Down Olsun KAvgalara gerek Yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.