Şimdi Ara

KM DÜŞÜRME İÇERİR - C5 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
520 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ustam experde araç kendi belli eder.Eğer 2 .el bir araçlar alındığı zaman :
    -eski plaka bulunur ve o plakanın km si ve sanırsam hasarı gözüküyor
    o yüzden araç almadan mutlak expere götürün herşey orada çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORQ4k

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c5-1.6-hdi-sx-pk-orjinal-hatasiz-765477018/detay yine koymuş ilana fazlaca ifşa oldu km düzeltmiş :).
    Hala geri sarılmış, 299 binde satılmış zaten.

O km geri alınacak kaçarı yok

• Ben on numara ilan veriyorum her detayı yazıyorum, anladım ki bu milletin dili bu değil. Dolayısıyla kimseye kızmıyorum. İkinci el araba alıp satmam gider galeriden alır veririm kazıklanırım daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstlüğünüz için sizi kutluyorum.bu arada ilan yayından kalkmış..
  • Eski sahibinin 299800 km'de sattığı araç nisandan beri marşa basılmadan bekliyor mu ki? Yeni ilana bakılırsa, öyle. Ya arkadaşlar beni uğraştırmayın şu arkadaşa sorun 8 aydır hiç km yapmamış mı bu araç

Bir de gereksiz kişiler aramasın demiş, tabii adamı direkt arayıp abi nerede buluşuyoruz diyip notere gidecektik o da haklı

• bu adamlara öyle bir ceza vereceksin ki bir daha araba satın alamayacak. sistemden araç alım satımı bloklanacak. noterde işlem yapamaz hale getirilecek.
  • Krall 👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr de satılan araçlar 200 bini geçmiyor arkadaşlar demekki . Geçerken bi zorlaniyorlar kolay değil.. çünkü boyasız ve km düşük araba almak ister bizim millet...10 yasinda olcak km 100 bini gecmiyecek... nasıl olacak bu adamlar da km düşürür böyle.ama km düşürmenin cezası olmali yapılan vicdansizlik ... bizim de bakış açımız değişmeli km ve boya da ama o is zor.

• ilana girilen her şey mahkemede kanıt olarak kullanılmalı.

değişen boya kilometre hasar bilgilerini kafalarına göre giriyorlar. hiç bir donanım yok full+full yazılıyor. sunrooflu bir araç bakayım dedim geçen kafayı yedim. ilandaki her kutucuğu işaretleyenler ve hiç birini işaretlemeyenler yüzünden yarıda bıraktım. lanet olsun.

nitelikli dolandırıcılık ve tazminat davası açma hakkı tanınacak vatandaşa, ilandaki yazılanlara işaretlenenlere bakarak hiç sormadan alacaksın. gidip yaptıracaksın expertizi ilanda belirtildiği gibi değilse açacaksın davayı. o zaman bak adam gibi nasıl anlaşılır, gerçek bilgiler giriliyor.0||

Orijinalden alıntı: lethee0

Nasıl öğrendiniz. Araç almadan önce km düşürülmüş mü düşürülmemiş mi Nasıl öğrenebilirim
    O zamam sms olayi yoktu. 1 yil sonra tuvturk'den öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Bir tek çözüm var.

Bu ilan sitelerine veritabanı kurulacak. İlan verirken şase numarası girilmesi zorunlu hale gelecek. Plaka ve şase no girilince de otomatik olarak sistemden veriler düşecek, oynama yapamayacak ilan sahibi! İşte araç kazalı mı, son muayeneye kaç binde girdi, aracın teknik detayları falan filan.

Ulan adam şahin koymuş ilana motor gücü 600 beygir üzeri yazıyor, kim onaylıyor şu ilanları anlamadım gitti. İlan üstte çıksın diye kilometreye 1111111, 1234567 yazanlar mı istersin. Efendime söyleyeyim, 50 bin liralık araca 5 bin tl ya da 50 bin dolar yazanı mı? Daha neler neler.
    Benim kaç defa ilanımı fotoğraflarda sokaktaki elektirikçinin berberin tabelası görünüyor diye reddetti bunların gerizekalı editörleri. İlanlarımda sıfır imla hatası bulunmasına, araçla ilgili en ince detayı beyan etmeye çalışırım. Onay alan dediğiniz tarzda ilanları görünce editörler arasında epey bir iq farkı var demekki. Çoğu zaman ilanı değiştirmeden tekrar onaya sokunca başka editöre denk gelip onaylanıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.