|
Bildirim
|
İyi niyetiniz için sizi tebrik ederim hocam.
|
Türkiye de araçlar 200.000 km'nin üstüne çıkmaz diye boşuna demiyorum.
|
Bu ne arkadaş, memlekette hiç dürüst adam kalmadı mı? Her gün forumda ya km düşürülmüş araç konusu ya da önceden ağır kazalı araçların 1-2 boyalı diye satış konusu. Hangi ara bu kadar arsız, sahtekar bir millet olduk biz?
|
Öne çıkardım. Sıfır araba almayacağım, modelli ikinci elde almayacağım. Bi kel fiorinom var yaptırıp yaptırıp bineceğim.
|
Bir tek çözüm var.
Bu ilan sitelerine veritabanı kurulacak. İlan verirken şase numarası girilmesi zorunlu hale gelecek. Plaka ve şase no girilince de otomatik olarak sistemden veriler düşecek, oynama yapamayacak ilan sahibi! İşte araç kazalı mı, son muayeneye kaç binde girdi, aracın teknik detayları falan filan. Ulan adam şahin koymuş ilana motor gücü 600 beygir üzeri yazıyor, kim onaylıyor şu ilanları anlamadım gitti. İlan üstte çıksın diye kilometreye 1111111, 1234567 yazanlar mı istersin. Efendime söyleyeyim, 50 bin liralık araca 5 bin tl ya da 50 bin dolar yazanı mı? Daha neler neler. |
Hakkariden kim giderde araç alır yav,
|
Satıldığı mahalle ismi fikir veriyor araba hakkında: mezarlık mahallesi :)
|
Bir arkadaşım golf7 si İle kaza yapmıştı araç yüzde atmış önden kazalı idi. 2 havayastığı açmıştı. 15 - 20 gün sonra aracı aynı plakayla malum sitede 3 parça boyalı 1 parça değişen olarak satılık halde gördük. Aracın pert kaydı 1 ay gibi bi sürede düştüğü için kayıt tramer e yansımadan satılmaya çalışılıyordu bayağı..müşteri gibi aradığımızda dokunmadan dolayı kaput değişti falan fıstık..mevzuya girince adam yüzümüze kapattı ama siteden kaldırmadı..kaza yapan biziz nerdeyse biz bile inanıyorduk..Allah korusun
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 6 Aralık 2019; 10:16:50 > |
|
|
|
|
|
|