Şimdi Ara

Km düşürülmüş araba satmışlar ne yapabiliriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır almazdık ama bakımları bizde sürekli zamanında düzgün şekilde yapıldı motoru hiç sıkıntı çıkarmadı bize Allah var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım araştırmaları aracı aldığımız zamanki ilanı bulmaya yoğunlaştırdım orada satıcının hem km hemde hasar durumuyla ilgili yazdıkları yalandı bazıları bunun faydalı olduğunu mahkemeye delil olarak sunulduğunu bazıları ise bir sonuç çıkmadığını belirtmişler

• 2,000-3000 tl için milletin yapmayacağı şerefsizlik yok arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican_aga

2,000-3000 tl için milletin yapmayacağı şerefsizlik yok arkadaş ya.
    Avukatla mahkemeleri + bunların keseceği faturalardan %18 de hükümeti kdv ödeyerek zengin etmeyin...

+ işinizden zamanınızdan ve psikolojinizden de kaybedeceksiniz, hata yapmışsınız piyasada ucuz bişi aramayın tekrar ediyorum TR de ucuz bişi olacakta durucak canınızın ihtiyacı olduğunda da sizin olacak...
  • cavador kullanıcısına yanıt
    Hafta içi avukatla görüşme yapacak babam biz şuan işin parasından çok sahtekarlık düzeyindeyiz çok şükür 2000-3000 gelecek para bizim için çok önemli değil fakat arabayı bu haliyle birine satmış olsaydık hem vicdanen hemde kanunen sıkıntı yaşayacaktık bunu yapan adam bu işi meslek edinmiş gibi biri babam gitmeden herşeyi organize edip satışı yapmış cezasını çekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

Hafta içi avukatla görüşme yapacak babam biz şuan işin parasından çok sahtekarlık düzeyindeyiz çok şükür 2000-3000 gelecek para bizim için çok önemli değil fakat arabayı bu haliyle birine satmış olsaydık hem vicdanen hemde kanunen sıkıntı yaşayacaktık bunu yapan adam bu işi meslek edinmiş gibi biri babam gitmeden herşeyi organize edip satışı yapmış cezasını çekecek
    50.000km'deki araba ile 130.000 km'deki araba arasında çok fark var. En basiti direksiyondan anlaşılır. Direksiyon ayna gibi pırıl pırıl parlıyorsa 100.000 ve üstüdür.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    Direksiyona kaplama yapılmış görünmüyordu

• quote:

Direksiyona kaplama yapılmış görünmüyordu

İşte harika bir gizleme yöntemi. Bu bilerek yapılıyor. Belli olmasın diye. Ben asla direksiyonu veya vites topuzu kaplanmış arabayı almam. Yıpranmanın en ama en önemli belli olduğu yeri adam gizlemiş.
  • Bugün arabaya talip çıktı bu haliyle almak istiyor ben arabayı bu şahısa satarsam dava açmaya ve davaya devam edebilirmiyim bilgisi olan var mı?

• Bu aşamadan sonra mahkemelerle uğraşma, senin için En sağlam yargılma sistemi allaha havale etmektir o insanları. Emin ol gereken yapılacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim 2006 Octavia'nın ilk sahibiyim araç 10 yaşında 87000 km de askerlik hastalık derken 2 yıl kullanılmadı bir dönem faturalar kayıtlar bende de saklı ne olur ne olmaz :)

• Hocam o adamın öyle rahat gezip tozup belki başkasını dolandırmasına göz yumamıyorum mahkemeye çıkmasını hakettiği cezayı yediğini görmek istiyorum

• Piyasa o kadar güvenilmez ki aracı sadece expere sokmakta yetmiyor. Sigortadan, Tüvtürkten sorgulamak gerekiyor. Benzer olay başımıza geldi. 2004 model E 46 kasa 3.20 Bmw aldık. Expere güvendik tek parça boyalı diye aldığımız araba sel hasarlı çıktı. Pert kaydı varmış. Sigortadan sorgulatmadan almıştık. 7-8 bin lira zarar ettik. Bir daha da ikinci ele bulaşmadık ders oldu. Geçmiş olsun sizede umarım bir sonuç alırsınız.

• quote:

Hocam o adamın öyle rahat gezip tozup belki başkasını dolandırmasına göz yumamıyorum mahkemeye çıkmasını hakettiği cezayı yediğini görmek istiyorum

Şunu bi oku hocam sonra tekrar düşün
    Bu mesaja eklenen görseller:

Km düşürülmüş araba satmışlar ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 19 Nisan 2016; 13:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

quote:

Hocam o adamın öyle rahat gezip tozup belki başkasını dolandırmasına göz yumamıyorum mahkemeye çıkmasını hakettiği cezayı yediğini görmek istiyorum

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun. aracı ilk sahibinden mi aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

quote:

Alıntıları Göster
    Bu konuda açılmış ve kazanılmış bir çok davalar var...Arabayı verip paranızı isteyin...Yok derlerse hemen nitelikli dolandırıcılık davası açın...Avukat tutun...Kaybeden bütün masraflları ödüyor....paranızı 5 yıllık faizi ile siteyin....Sizde arabayı kullandınız derler...faizden vaz geçersiniz...zaman aşımı varmı yokmu avukattan öğrenin....

• Hayır ikinci sahibiyim demişti satan şahıs

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Hocam Şuan ki durumda arabayı aldığım fiyattan geri verirsem adam kazançlı çıkabilir malum fiyatlar çok yüksek o döneme göre

• quote:

Hayır ikinci sahibiyim demişti satan şahıs

o iş yaş o zaman. ben bilmiyordum ilk sahibi düşürmüş diyecektir.

en iyisi her zaman ilk sahibinden araba almak.
  • Takip edelim bakalım ne çıkacak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.