Şimdi Ara

Km düşürülmüş araba satmışlar ne yapabiliriz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçti borun pazarı sür eşşeği Niğdeye.....Sözü var...Madem öyle ..Hiç uğraşma...İstediğin kadar kullan ,.Sat gitsin....
  • Hocam km ile oynanan dönem belli o zamanki sahibi sorumlu bu işten. öyle ben yapmadım demekle olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşında bir ticari araç, siz aldıktan sonra 5 yıl üzerinden geçmiş. açıkası 80.000km oynama ile piyasası çok düşmez. vw 2.el zaten fiyatları öldüren bir yer. caddy piyasası olan bir araç temiz ve bakımlı ise dizel motorunda masraf yoksa her türlü satılır. çok da zarar ettirmez. alırken dikkatli olmak lazım. türkiye'de 5 yaşında ticari araç 52000km olması mümkün müdür?
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam satan adam benden önceki sahibi memurdu çok yol yapmamış demişti babamda inanmış. Bizde öyleyiz çünkü 5 yılda 40.000 km yol yapmışız toplamda

• geçmiş olsun
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Benim de başıma geldi bizde 100 bin düşürmüşler 3 ay içinde fark edince adamı bulup seve seve aynı fiyata geri sattık,
    Sizde durum çok sıkıntılı 4 sene geçmiş ve kaç km düşürdüklerini belirtmemişsin, sonuç olarak nitelikli dolandırıccılığa giriyor elinde yeterli kanıtlar varsa mahkemeyi muhakkak kazanırsın ama elindeki belgeler sağlam kanıtsa..
    Bir de adamın ben de dolandırıldım demesi üzerine ondan önceki sahibine falan gider yani uzar iş mantıklı olan kabullenip düşük fiyata satmak

• kueens K kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıtlarda düşündükleri tarih ve km belli oluyor sorgulatınca benide düşündüren geçen zaman zaten

• Bugün babam avukatla görüşmüş adam vekalet istemiş davayı kazanırız demiş. Geçmişteki internet ilanını çıkarıp mahkemeye verecekmiş adamı dolandırıcılıktan sorumlu tutacaz demiş. bize siz arabayı satın satışta notere km ile ilgili bir madde not düşürün ki yeni sahibide sizden davacı olmasın demiş.davada bilir kişi atanacakmış avukatta aracın ilanda düşürülen km ve hasar kayıtsız fiyatının belirlenip şuan ki değerine göre farkın çıkarılması ve kaybı faizliyle talep edecem diyor. tabi adam kazanamama ihtimalide var demiş o durumda hiçbir ücret almayacakmış eğer kazanırsak ücretini isteyecekmiş davanın 1.5-2 yıl kadar sürme ihtimali var demiş tabi bide aracı satan adama haciz uygulaması için maaşı yada mülkü olması lazımmış yoksa beklememiz gerekecekmiş. Görüşmeden bu çıktı arkadaşlar size tutarsız gelen kısımları neler avukata vekalet vermeye gidersek neleri sormalıyız? Bana tutarsız gelen arabanın eski sahibi 5 yıl onlarda arabayı kullanıp yıprattı oda bizden bunun parasını isteyebilir ayrıca boyalı parçaların bizde olduğunu iddaa ederse nasıl kanıtlayabiliriz avukat bunun için geçmiş hasar kayıtlarını sunacakmış ama benim çok aklıma yatmadı

• Avukatlar , mahkemenin sonucundan ziyade işlemlerden para kazandıkları için herşeyi söylerler.
    Yaparız , ederiz.
    Çok bel bağlamamlı dediklerine fakat vaz geçilmemelide.
  • Bende çok güvenmedim ama davanın bana kaybettireceği mahkeme ücreti ve bilir kişi ücreti olur onada razıyım artık

• Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    Bu işin sonu ne oldu acaba?
    Hortlatayım konuyu aynı durum benimde başımda varda.
  • srhnkskn S kullanıcısına yanıt
    Avukat vekalet bekliyor bazı işlerden dolayı onunla ilgilenemedik fakat yakın tarihte dava açılacak

• Birincisi km takıntılı olmamak aracın kondisyonuna itina göstermek
    İkincisi motor ve şanzımanı iyice baktırmak kontrol etmek
    Üçüncüsü şaselerde kesinlikle oynama olmayacak mümkünse kazasız olsun
    Dördüncüsü boya takıntılı olmamak sıfır araba bile fabrikadan boyalı geliyor hatta belirli zaman sonra taş izli çizik izli orjinal araba diye alacağıma komple boyalı temiz olan araç tercihimdir
    Ve en önemlisi araç ihtiyaca göre alınır uzun bir süre binilir heryıl araç değiştirmek sürekli aynı kasayı modeli yüksek diye almak sıfır diye alıp senede 5 6 bin km yol yapmak bu gibi düşünceler var oldukça araba piyasasında nice üçkağıtlar görürüz.
    Bizim ülkemizde araba ihtiyaca göre değilde prestij göstergesi olarak almak ve arabaya tapmak var.

• kaç sene geçmiş hiç bir şey çıkmaz km takıntısı yüzünden dizel 200bin km yi geçsin hemen ölü eşşek muamelesi görüyor ee adamda düşürüyor dürüst olsa satamıyor bu piyasa malasef herkesi yalancı yapmaya itti çünkü herkes fırsatçı oldu hep söylerim km ye bakılarak araç alınmaz diye aracın ömrünü kullanıcı belirler davar 10bin kullansın 300bin gibi yorulur şöför 100bin kullansın 10bin km kadar yorulur... 5 yaşında ticari bir aracın 50bin km olduğuna inanmanız kusura bakmayın baştan fiyasko
  • Aynen hocam benim araç gayet temiz ama önceki sahibi düşürmüş km'yi. Bende dürüstlük yapıp söylüyorum ama insanlara derdini anlatamıyorsun ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.