Şimdi Ara

KM İNANDIRICI GELİYORMU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keus35

direksiyon haşat durumda. satıcı galerici.. fazla söze gerek yok..

Direksiyon hasat durumda degil, daha puturleri bile erimemiş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibi arabanın donanımını yanlış anlamış.

• Şirket aracı kullananlarda, yurtdışında yaşayıp ülkeye gelince kullanmak için araç alanlarda vs. oluyor böyle araçlar ancak işin içine galerici girince pekte belli olmuyor. Araba orjinal, rektifiyeden sonra 13000 km yaptı demek istemişte olabilir.
  • sis farları dikkatimi çekti.
  • Galeri mevzusuna açıklık getirmek istiyorum, genellikle bu tarz araçlarda yani km düşük araçlarda sahipleri de araçlarını kullanmadığı gibi araçlarına karşı ilgisizdir, satacagi zaman galeriye vereyim diye düşünür. Galericiler de kapmak icin bin takla atar. Yani bu arac cok yuksek ihtimalle ilk sahibinden ucuza koparildi..

• LPG takılı değilse bir ihtimal olabilir
  • İsterse 0 km olsun, o konsola bakıp da o araca o parayı vermeye yüreğim el vermez.

2001 FOCUS GHIA'sı olan bir arkadaş var.
    Arabayı gözünde o kadar büyütmüş ki "FORD, bu arabayı devirebilene 0 km araba veriyormuş zamanında" diye sayıklıyordu. :))

Ondan beri soğudum şu kasalardan.
  • Aracın sol tarafında bolca göcük var, sol arka çamurlukta farın arkasında boya kalkmış gibi, arka tamponun sol tarafıda çiziklerle dolu.
    Boyanmış parçalardan bahsetmiyorum bile. Plakalık güneşten solmuş gibi görünüyor.
    Ama içine bakılınca fazla km yapmadığı hemen görülüyor. Çok şaşırtmacalı bir araba gerçekten
  • Dolandırıcılara o kadar alışmışız ki herkese potansiyel dolandırıcı gözüyle bakıyoruz.
    Araba alıp yol yapmayan yapamayan bir sürü insan var. Yadırgamamak lazım.
    Araç oldukça temiz görünüyor. Aldatıcı bir durum varsa ortaya çıkar zaten.
    Sadece fotoğraflara bakarak.
    Gaz, fren ve debriyaj pedalları hiç aşınmamış.
    Direksiyonda fazla kullanımdan kaynaklanan düzleşmeler yok.
    Vites topuzu yine aynı şekilde.
    Cam açma kapama düğmeleri, teyp düğmeleri kronik olarak zamanla soyulurmu matlaşır mı araştırmak lazım ama ilanda hepsi yeterince temiz görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

İsterse 0 km olsun, o konsola bakıp da o araca o parayı vermeye yüreğim el vermez.

2001 FOCUS GHIA'sı olan bir arkadaş var.
    Arabayı gözünde o kadar büyütmüş ki "FORD, bu arabayı devirebilene 0 km araba veriyormuş zamanında" diye sayıklıyordu. :))

Ondan beri soğudum şu kasalardan.

arkadaşın doğru söylemiş eray kaptan
    bendede biber kırmızı 01 ghia hb vardı
    acayip bir yol tutuş var bu kasalarda yoldan kolay kolay çıkmaz rayda gider gibi eminimki şimdiki bazı c sıbıfı araçlardan daha iyidir ama dediğide biraz abartıymış
    forda yol tutuşta gözüm kapalı güvenirim karga hariç tabi ki

• Focus kullanıcısı olarak evet km inandırıcı.
    Fiyatıda o temizliğe çok çok iyi 2000 model golf 60bın olsa 24 25 fıyat cekerler.

• Kilometre sayacı daha 6. rakamı görmemiş. Yani en azından araba 100.000 görüp sıfırlanmamış.
    Bildiğim kadarıyla araba 6. rakamı gördüğü zaman (100.000 olduğu zaman) sıfırladığınızda kilometre sayacı 6 rakamlı kalıyordu. Yani "013278" gibi.
    Orijinal olabilir.
  • 98 Model Cliomuzu 2010 da Sattık 68 Bin KMdeydi orjinal.
  • Galerici satıyo dikkat.
  • belki motor sıfırlanmıştır
  • Tuğberk01 T kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bizde 99 model Toros aldık henüz 37 binde.

Km. zaten 5 haneli olduğu için bizde başta inanmamıştık 137 bindedir diyorduk ama arabayı görünce anladık,ilk sahibinden aldık,gaz hiç yok,bakım kartlarıda var 7 binde,20 binde falan bakıma girdiği kartlar duruyor.Teyp bile yok arabada.Üstelik yıllarca kaskolu binilmiş.İçi hatasız.Küllük sıfır nerdeyse.

Sahibi vefat etmiş,çocuklarından aldım.Allah rahmet eylesin adamcağız çok temiz bakmış,yaşlı hanımı noterde ağlamaklı oldu amcanız her gün silerdi arabasını diye.

Dün sanayiye uğradım,onlarca liralık araba varken ustalar benim torosun etrafına doluştu :)

Kıyıda köşede kalmış böyle araçlara denk gelmek gerçekten çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Geçen hafta bizde 99 model Toros aldık henüz 37 binde.

Km. zaten 5 haneli olduğu için bizde başta inanmamıştık 137 bindedir diyorduk ama arabayı görünce anladık,ilk sahibinden aldık,gaz hiç yok,bakım kartlarıda var 7 binde,20 binde falan bakıma girdiği kartlar duruyor.Teyp bile yok arabada.Üstelik yıllarca kaskolu binilmiş.İçi hatasız.Küllük sıfır nerdeyse.

Sahibi vefat etmiş,çocuklarından aldım.Allah rahmet eylesin adamcağız çok temiz bakmış,yaşlı hanımı noterde ağlamaklı oldu amcanız her gün silerdi arabasını diye.

Dün sanayiye uğradım,onlarca liralık araba varken ustalar benim torosun etrafına doluştu :)

Kıyıda köşede kalmış böyle araçlara denk gelmek gerçekten çok hoş.

hocam ben olsam kullanmam o arabayı ilerde nostalji klasik olur

• fazla temiz... ben pis arabaya bakarım... cunku ozaman anlarsınız hangi parçanın ne durumda oldugunu... resmen parlatmıslar bişey anlaşılmasın diye...
  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    bkz resim 13.
    direksiyon ile ön göğüs farklı yaşta duruyor..
  • Sol ön kapıda hafif dalgalanma var gibi. Macun olabilir 30-40 binde gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.