Şimdi Ara

Kmde 10 kuruş, rekor denemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbirşey yakmamış resmen koklamış. 1.2 palio ile 30 litre lpg şehirler arası 90, 110 km hız da 3000, 3500 devir arası 445 km yol yapmıştım 6.7 litre ye tekabül ediyordu. Siz ekonomi yapıcam diye bayağı kasmışsınız. Ben 90 km hıza katlanamadım ara ara 110 a kadar çıkmıştım 2500 devir 70 80 km ile yol bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 18 Eylül 2016; 22:28:22 >
  • Ben uzun yolda arabayi eşime verince otomatik olarak bu dediginiz olay ortaya çıkıyor bizde :)

Bu mesaja eklenen görseller:

Kmde 10 kuruş, rekor denemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uber Bey kadranlari nasil videoya montajladiniz ? Obd 2 elm 327 programini cep telefonuna mi senkronize yaptiniz ?

Forumdaki yazinizi okudum,kurumsal sirkete kapak atmak icin ya torpil lazim ya cok fazla sans.Bi biz atamadik yillardir asgariye mechuluz baba evinde eriyip gidiyoruz.Ev sahibi ben asgari ucretliye ev vermem diyerek kapiyi gosteriyor.

• Bende bi keresinde hyundai 1.3 motor ile 11 krş yakıştım. LPG tabi. Çok hoşuma gitmişti ☺

• UberJager kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam ailede bir tane de i20 var, Hyundai uzak bir marka değil. Ama ben size kit taktırdınız diye bir şey söylemedim ki

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    abi km de toplam 29 krş benzin yakmış, 2000 bin km de ise 560 lira yakmış.

lpg olsa 7.5 litre lpg yakardı. 2.20 den lpg alsan km de 17 krş yakardı, 340 lira. Aradaki fark 220 lira bence büyük para :) Lpg kiti 10000 bin km de çıkıyor 1000 lira olursa kit parası.
  • Yalnız o araç sadece lpg çekmiyor %20 benzin %80 lpg ile yol alıyor.Yani 100 km'de 5 lt lpg yakıyorsa yanına da yol bilgisayarının gösterdiği kadarının %20si kadar benzin yakar buda ortalama 15-16 kuruş civarı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

5nci vites dişlisini değiştirmek iyi gelebilir. ya da 6 vitesli bir şanzıman.

Değişen yoktur diye nasıl satacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

abi km de toplam 29 krş benzin yakmış, 2000 bin km de ise 560 lira yakmış.

lpg olsa 7.5 litre lpg yakardı. 2.20 den lpg alsan km de 17 krş yakardı, 340 lira. Aradaki fark 220 lira bence büyük para :) Lpg kiti 10000 bin km de çıkıyor 1000 lira olursa kit parası.

lpg istanbulda çoğu yerde 2.10 civarıda olmasına rağmen bana yakın yerlerde 2.50 ye satılıyor .%20 fazla yaksa 3 tl eder birazda benzin yaksa 3.50 eder.
    bana ne kârı olacak işletmesi felan derken 1500-2000 arası masraf yapayım.

asıl sorun yakıt zamlarına tepki göstermek yerine sürekli ucuz yakıt peşinde koşuyorsunuz,adamlar yunanistanda üç kuruş zam yapınca hükümeti salladılar biz koyun gibi herşeyi kabulleniyoruz.

benzin 10 lira olsa bu millete hak,milletin parasıyla saltanat sürüyorlar bu ülkede

• Burada lpg 2.63, istanbul bize 100km. Bu kadar saçma fiyat politikası.
  • Kadranları nasıl montajladınız hocam sorması ayıp ?

• Cahilsem düzeltin. Yakıt fiyatı sürekli değişiyor fiyat hesabı saçma değil mi? Litre/100km yapılması gerekmiyor mu? Yüksek lisans mezunuyum ama bizim milletin yakıt hesabını artık algılayamıyorum. Yarın akaryakıt %50 indirimli olsa az yaktım mı sanacaksıniz?

• 98 corollamla lpg litresi 1.87 den 11.8 krş rekorum var 220 km mesafede.. 100-110 km/h aralığında Ankara Aksaray arasında...tabi son zamlardan sonra 2.09 oldu artık hayal..

• Mazotu 2.85 e alırken bende dizel araçla yakıyordum

Sivas tarafında 2.70 kadar lpg gördüm bazı yerlerde 2.35
    En ucuz 1.94 gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Cahilsem düzeltin. Yakıt fiyatı sürekli değişiyor fiyat hesabı saçma değil mi? Litre/100km yapılması gerekmiyor mu? Yüksek lisans mezunuyum ama bizim milletin yakıt hesabını artık algılayamıyorum. Yarın akaryakıt %50 indirimli olsa az yaktım mı sanacaksıniz?

Videoda 5,2 litre yaktığımı yazmıştım. Hatta ingiliz ölçü birimi ilede belirttim. 58 mpg
    Başka ne belirtmem gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Yalnız o araç sadece lpg çekmiyor %20 benzin %80 lpg ile yol alıyor.Yani 100 km'de 5 lt lpg yakıyorsa yanına da yol bilgisayarının gösterdiği kadarının %20si kadar benzin yakar buda ortalama 15-16 kuruş civarı yapıyor

Bizim arabalar ilk 10 saniye benzinde çalışır, stop edene kadar ise lpgde gider. 7500 km de 1 10 litre benzin alırım. %1 bile değil tüketim.
  • 70 i geçmezsenız daha az yakar. Bir de pompada olcmek lazım degerleri
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Gözünde büyütüyorsun 😁 ben zaten sana rakamları yüksek gösterip yazıyorum. 6 litrenin %20 fazlası 7.2 litre. Ben 7.5 dedim mesela. Bir diğer husus taktırma + işletme 1300 lira net. Benzine 400-500 m sonra geçiyor sabahları. Ayda maksimum 20 lira benzin yakar veya Yakmaz.

Bizim hükümete istediğin kadar tepki göster sonuç yok :) öğrenci adamım benzinde devam edecek gücüm Yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    bu mantığı ben de anlamıyorum.
    o zaman şöyle bi örnek de ben vereyim:

geçen gün arkadaşla yola çıktık, dedi hadi bu sefer benzin benden olsun, doldurdu depoyu.
    700 km yol gittik, uzun yolda koklamayı bırak walla araba hiç yakmadı nedense.
  • Gayet güzel bir kullanıcı incelemesi olmuş. Güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.