Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende taktırdım genel olarak memnunum ama titreme olayı var (rölantideyken) boğaz kelebeği diyolar ama sizce nedir.
  • bugün itibari ile kme taktırdım aracıma inşallah sorunsuz sürüşler yaşarım
    kme ile ilgili deneyimlerimi gün geçtikce aktaracağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertygo

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemirfirat

Selam arkadaşlar !!!!!!
    Şu anda KME taktıralı 1 hafta olmak üzere 60 YTL lik gaz aldım taktırdıktan sonra 328 inci km deyim problem yok krmızı ışıkta devm ediyorum servis ustaları çok ilgili anında her konu ile ilgileniyorlar sağolsunlr

EDİRNE UZUNKÖPRÜ
    NİHAT OTOGAZ

öncelikle hayırlı olsun. arabanız kaç motor acaba. bana göre bayağı güzel bir tasarruflu araba gibi geldi, neden diyeceksin. bende 1.6 clio var (hb) ve 72 ytl gaz ile 330 km yol gittim. dolayısı ile km başına 0,218 ytl gibi bir rakama ulaştım. benzinde ise 0,3 ytl yakıyordum (benzin lt fiyatı 3,49 ytl idi) . şimdi bu durumda normal mi yakıyorum anormal mi karar veremedim. 100 km de 3,5 ytl farkediyor gibi yanlış hesaplamadıysam. bir sorumda internet sitelerinde tasarruf hesaplama programlarında arabanın bir süre benzinde çalıştığı hesaba katılıyor mu?

birde tüpü 1 ay içinde ruhsata işletmezsem ne olur acaba...

herkese bol tasarruflu günler...

Aracınız ın benzinle calıstıgı surede hesaba katılıyor.Eger aracınızın ruhsatını 1 ay ıcınde işletmezseniz trafige cikma hakkından mahrum kalıyorsunuz..

• quote:

bende taktırdım genel olarak memnunum ama titreme olayı var (rölantideyken) boğaz kelebeği diyolar ama sizce nedir.

Aracın ECU (elektronik kontrol unitesi) ne alısma suresi 1 haftadır.Aracınız normal sartlarada tam tasarruf yasayanayabilirsiniz.Bir hafta sonra montaj yaptırdıgınız yere tekrar gitmenizi tavsiye ederim.
    Aracınıza bilgisayar tarafından bir bakım dah yapılacaktır.
  • benim bir sorum olucak daha bugün kmeyi taktırdım yanlız araç çalıştıktan sonra 2500 ve üstü bir devirde 20-25 sn gittikten sonra gaza geçiyor yani motor sıcakken istop edip tekrar calıştırdımmı yine bekletiyor geçmesi için bu böylemi olması lazım yoksa geçmesimi lazım motor sıcakken hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortal43

benim bir sorum olucak daha bugün kmeyi taktırdım yanlız araç çalıştıktan sonra 2500 ve üstü bir devirde 20-25 sn gittikten sonra gaza geçiyor yani motor sıcakken istop edip tekrar calıştırdımmı yine bekletiyor geçmesi için bu böylemi olması lazım yoksa geçmesimi lazım motor sıcakken hemen

Sayın immortal43;
    Aracınızın normal şartlarda 400-500 metre sonra gaza gecmesi gerekmektedir.KME kitinin ms süresi normal sartlarda 1.7 ms dir.
    Montaj yaptirdiginiz yere gitmenizi tavsiye ederim sadece problemi soyleyin buyuk ihtimalle ms ayarlaması yapılacaktır.
    İyi sürüşler...
    Saygılarımla....
  • Rami kışla Cd. Fazlıoğlu İş Merkezi No:66/5 Topçular İstanbul
    Tel:0212 493 30 20 irtibat yeri burasi ben burayi aradim...
    Gayet iyi yardimci oluyorlar bütün Kahveciğlu çalışanlarına teşekkür ederim.
    Büyük o yoğunluğun içinde bana cok iyi bir şekilide yardımcı oldular.
  • quote:

....birde tüpü 1 ay içinde ruhsata işletmezsem ne olur acaba...

herkese bol tasarruflu günler...

karayolları trafik kanunu madde 32 ye göre ruhsata işletene kadar araç trafikten men edilir ve 2008 oranları ile 55YTL ceza yersiniz
    trafik ve tescil belgeleri toplam 63YTL
    ceza 55YTL
    tabi aracınız otoparka konurusa birde oranın park ücreti
    benim tavsiyem en kısa zamanda yaptırın
    öncesinde sızdırmazlık raporu alıp muayenesinide yaptıracaksınız
    temmuz ayında olduğumuz içinde mecburen vergiyi yatıracasınız yoksa
    "fenni muayene için borcu yoktur kağıdı" alamazsınız
    fatura kestirmediyseniz de trafikte yakalanırsanız aynı süreç yine söz konusu bilginiz olsun

• Merabalar,

Ben de opel astra 2001 model arabama kme marka lpg kiti taktirdim. Sehir ici 20 ykr yakiyor ama benim farkli bir problemim var. Ankara da havalar su an cok sicak ve araba gunesin altinda kaldiktan sonra calistirdigimda lpg ye hemen geciyor daha sonra tekrar benzine geciyor ve daha sonra tekrar lpg ye. Sesi bir kac kez duyuyorum. Araba ile bir iki kilometre gidene kadar surekli bir benzin bir lpg olarak calisiyor. Son gunlerde arabanin havalandirmasini son hizda actim ve lpg ye gectigini ve tekrar benzine donmedigimi gordum. Hatta vantilatoru kapatir kapatmaz tekrar benzine lpg ye gcip duruyor. Yani cok sicak havada ilk calistirinca surekli degisiyor. Bunun nedeni nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim. Sicak havada problem olmasi normal mi? Cok isindigi icin mi yapiyor bu kit bunu anlayamadim. Tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetned

Merabalar,

Ben de opel astra 2001 model arabama kme marka lpg kiti taktirdim. Sehir ici 20 ykr yakiyor ama benim farkli bir problemim var. Ankara da havalar su an cok sicak ve araba gunesin altinda kaldiktan sonra calistirdigimda lpg ye hemen geciyor daha sonra tekrar benzine geciyor ve daha sonra tekrar lpg ye. Sesi bir kac kez duyuyorum. Araba ile bir iki kilometre gidene kadar surekli bir benzin bir lpg olarak calisiyor. Son gunlerde arabanin havalandirmasini son hizda actim ve lpg ye gectigini ve tekrar benzine donmedigimi gordum. Hatta vantilatoru kapatir kapatmaz tekrar benzine lpg ye gcip duruyor. Yani cok sicak havada ilk calistirinca surekli degisiyor. Bunun nedeni nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim. Sicak havada problem olmasi normal mi? Cok isindigi icin mi yapiyor bu kit bunu anlayamadim. Tesekkur ederim.

Lutfen soruma bir cevap.

• devir kablosu yanlış bağlanmış olabilir, yada ECU'nuz arızalı çıkmış olabilir.

Bu ikisini kontrol ettiriniz, yetkili bir KME bayiisine uğrayınız.

quote:

quote:

Merabalar,

Lutfen soruma bir cevap.

• quote:

Merabalar,

Ben de opel astra 2001 model arabama kme marka lpg kiti taktirdim. Sehir ici 20 ykr yakiyor ama benim farkli bir problemim var. Ankara da havalar su an cok sicak ve araba gunesin altinda kaldiktan sonra calistirdigimda lpg ye hemen geciyor daha sonra tekrar benzine geciyor ve daha sonra tekrar lpg ye. LPGye gecis sesini bir kac kez duyuyorum. Araba ile bir iki kilometre gidene kadar surekli bir benzin bir lpg olarak calisiyor. Son gunlerde arabanin ic havalandirmasini son hizda actim ve lpg ye gectigini ve tekrar benzine donmedigimi gordum yani problem kalmadi. Bis seyleri sogutuyor oldugundan mi bilmiyorum. Ama havalandirmayi kapatir kapatmaz tekrar benzine lpg ye gecip duruyor problem tekrar olusuyor. Yani cok sicak havada ilk calistirinca surekli degisiyor. Bunun nedeni nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim. Sicak havada problem olmasi normal mi? Cok isindigi icin mi yapiyor bu kit bunu anlayamadim. Tesekkur ederim.

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen daha ayrintili bilgi istiyorum. Su an yetkili servise gitmem mumkun degil ama kafami karistiriyor bu problem. Tatile de cikmam gerekiyor basima bir is cikarmasini istemiyorum. Acil yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetned -- 24 Temmuz 2008; 17:35:04 >

• selam 2000 model polo classic arabama 1 ay önce kme taktırdım gaza ani basınca araba gaz yemiyor ve biraz sonra ani fırlama yapıyor ayar yapılamadı arkadaşlar aynı sorunu yaşayan birileri varsa bana yol gösterebilirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim selamlar
  • Slm arkadaşlar:::
    Benim araç 1.4 otomatik şu anda 975 km yol yaptım klima açık sürat normal 90-120 arası 170 ytl lpg aldım benzini hesaba katmıyorum şu ana kadar benzin göstergem sadece 1 çizgi ilerledi

• Tatile çıkcağınız yerde yetkili KME servisine bir yarım saat uğrayamazmısınız?

quote:

quote:

Merabalar,

Ben de opel astra 2001 model arabama kme marka lpg kiti taktirdim. Sehir ici 20 ykr yakiyor ama benim farkli bir problemim var. Ankara da havalar su an cok sicak ve araba gunesin altinda kaldiktan sonra calistirdigimda lpg ye hemen geciyor daha sonra tekrar benzine geciyor ve daha sonra tekrar lpg ye. LPGye gecis sesini bir kac kez duyuyorum. Araba ile bir iki kilometre gidene kadar surekli bir benzin bir lpg olarak calisiyor. Son gunlerde arabanin ic havalandirmasini son hizda actim ve lpg ye gectigini ve tekrar benzine donmedigimi gordum yani problem kalmadi. Bis seyleri sogutuyor oldugundan mi bilmiyorum. Ama havalandirmayi kapatir kapatmaz tekrar benzine lpg ye gecip duruyor problem tekrar olusuyor. Yani cok sicak havada ilk calistirinca surekli degisiyor. Bunun nedeni nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim. Sicak havada problem olmasi normal mi? Cok isindigi icin mi yapiyor bu kit bunu anlayamadim. Tesekkur ederim.

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen daha ayrintili bilgi istiyorum. Su an yetkili servise gitmem mumkun degil ama kafami karistiriyor bu problem. Tatile de cikmam gerekiyor basima bir is cikarmasini istemiyorum. Acil yardimlarinizi bekliyorum.

• Gorunure bakilirsa ugramak zorunda kalacagim. Yine de tesekkur ederim yardiminiz icin.
  • selam fiat siena 1.6 hl adlı arkadaş aynı sorunu bende yaşamaktayım sorununuzu nasıl çözümlediniz bana fikir verirseniz teşekkür ederim
  • selam fiat siena 1.6 hl adlı arkadaş teşekkür ederim neden acaba romano ile değiştirdiler ve nereye gittiniz yetkili servismi değiştirdi
  • Arkadaslar KME kullanici adini kullana ali bey askere gittiginden ötürü, artik sizlere ben yardimci olmaya çalışacağım.

Saygılarımla..

Bol bol montaj resimleri ile forumu süsleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 2 Ağustos 2008; 13:24:18 >
  • BMW 5.20 KME MONTAJ RESİMLERİ

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.