Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hayırlı uğurlu olsun, gülegüle kullanın

bende tam dolum yaptırdığım ilk seferde 40lt aldı
    sonraki dolumlarda %80 de kesiyor, takırtakır titremeye başlıyor
    tank üzerindeki ibrede sona gelmemiş oluyor,
    ilk seferinde ibre tamamen sona gelip dayanmıştı

quote:

Orjinalden alıntı: firatgunay

...
    2. sorun dün aldığım gazda adama fulle dedim ama 40 lık tank da 30 oldu 35 oldu dedim ne oluyor ve 38 de kes dedim. normalde sanırım % 80 de gazı kesmesi lazım ama benimki kesmedi. sanırım tank şamandıramı deniyor ona her neyse o çalışmadı.
    ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatgunay

evet sonunda arabayı kme tüplü araba yaptım. yakıt için pek bişe diyemiyeceğim ama, 20 ytl denemek için aldım ve 70 km civarı gittim ve gazı bitti. sanırım çok yaktım. şimdi tam doldurup tam boşaltıp tekrar bakacağım.
    gördüğüm sorunlar şunlar. 1. sorun: araba rölantideyken özellikle kırmızı ışıklarda bekleyince zıplıyor. boğaz kelebeğinden bunun olabileceği konusunda uyarmışlardı ama siz bırakın biz temizleriz denildi ve temizlendi. fakat hala zıplıyor. bunun bilgisayar ile düzeltilebileceği kanısındayım.
    2. sorun dün aldığım gazda adama fulle dedim ama 40 lık tank da 30 oldu 35 oldu dedim ne oluyor ve 38 de kes dedim. normalde sanırım % 80 de gazı kesmesi lazım ama benimki kesmedi. sanırım tank şamandıramı deniyor ona her neyse o çalışmadı.
    gaz geçişlerinde sorun yok. zaten anlamıyorsun bile geçtiğini.

bunların dışında bişe yok sistem çok güzel oturtulmuş. ellerine sağlık ustaların. genç ekibi ile oto berlin bu işi biliyor sanırım. ilerde ne olur bilmem ama.

Sayın Fırat Günay;
    Probleminiz eğe sizi rahatsız edici bi sekilde geldiyse otoberlindeki arkdaşların yanına uğramanızı tekrardan sizlere rica ederiz.
    KME yi tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.İyi sürüşler

Saygılarımla...

• maalesef fırat beyin mesajını geç gördüm

dün akşam onun mesajını görür görmez hemen kendisini aradım ve bize uğramasını rica ettim.

Kendisi en yakın zamanda otoberlin'e uğrayacak ve biz sorunu gidereceğiz inşallah
  • aRKADAŞŞLAR
    PERŞEMBE GÜNÜ İTİBARIYLA BEN DE UZUNKÖPRÜ DE TAKTIRDIM ŞİMDİLİK SORU YOK ARAM POLO 2005 SERVİS ÇOK İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUYLA ANINDA İLGİENİYORLAR BU CİVARDA OLAN HERKESE TAVSİYE EDERİM NİHAT USTAYI
  • Sn kme çavuş; bu arada ben de aracım için bilgi alayım. 1993 model 1721 cc 106 hp volvo 460 klimalı aracıma LPG kiti taktıracağım.yalnız kafam karışık.ankara da bu araca olmaz denildi.sebebi motor full grub muş.ne diyorsunuz.bilgilendirirseniz sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: KME

quote:

Orjinalden alıntı: cansezerbey

merhaba arkadaşlar.bende kme kiti kullanıyorum ve yaklaşık bir yıl oldu.ankara dağ-cey adlı firmaya taktırdım.gerçekten profesyonel çalışıyorlar.herhangi bir problemle karşılaşmadım.gerek yakıt ve gerekse çekişi gayet ii. kme ye bir sorum olacak.cihazı taktırdıktan sonra 1000 km sonra gittim ve bir daha hiç gitmedim.bu arada 15000 km civarında yol yaptım.periyodik olarak belli km lerde sistemi taktırdığım yere ayarı için gitmem gerekir mi?

Cansezerbey Merhabalar,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.Her 10000 km de bir aracınızı bakıma getirmeniz bütün sadece kendi sistemimiz için değil,bütün kullanılan LPG sistemleri için en sağlıklı şey olacaktır.

Saygılarımızla...

• slm arkadaslar bende suzukı swift 2001 model tek nokta enjeksiyonlu araba var bu araca hangi lpg sistemini ve modelini tavsiye edersiniz????????????????
  • Öncelikle selamlar. Benim Focus aracımda bi sorun vardı ve bunu forumda dile getirmiştim. Benden Tel numaramı istemiştiniz. Göndermeme rağmen beni arayan olmadı acaba mesajım ulaşmadı mı yoksa yoğunluktan mı ihmal edildik. Bu sorunum için sistemi taktırdığım servise tekrar gittim. Firma yetkilisi arkadaş yoktu diğer çalışanlar bilgisayarla aracın gaz ayarını arttırdılar bu şekilde arıza lambası söndü ve bir daha yanmadı. Ancak bana sorunu çözmüşler gibi gelmedi servis yetkilisi arkadaşta yoktu. O arkadaş sorunu farklı şekilde halletmeye çalışmıştı o da gaz ayarını arttırıp sorun halloldu diyebilirdi. Arabam şu anda daha fazla yakıt tüketmeye başladı. Lütfen benimle irtibata geçermisiniz. KME isimli arkadaşa özel mesajla numaramı göndermiştim. Ulaşmadıysa tekrar gönderebilirim.

• Birde gelen mesajlardan okudum taktırdığım sistemin bakıma girmesimi gerekiyor. Ne yapılacak ve benim ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz seviniriz. Benim böyle birşeyden haberim yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyzasevgin

Öncelikle selamlar. Benim Focus aracımda bi sorun vardı ve bunu forumda dile getirmiştim. Benden Tel numaramı istemiştiniz. Göndermeme rağmen beni arayan olmadı acaba mesajım ulaşmadı mı yoksa yoğunluktan mı ihmal edildik. Bu sorunum için sistemi taktırdığım servise tekrar gittim. Firma yetkilisi arkadaş yoktu diğer çalışanlar bilgisayarla aracın gaz ayarını arttırdılar bu şekilde arıza lambası söndü ve bir daha yanmadı. Ancak bana sorunu çözmüşler gibi gelmedi servis yetkilisi arkadaşta yoktu. O arkadaş sorunu farklı şekilde halletmeye çalışmıştı o da gaz ayarını arttırıp sorun halloldu diyebilirdi. Arabam şu anda daha fazla yakıt tüketmeye başladı. Lütfen benimle irtibata geçermisiniz. KME isimli arkadaşa özel mesajla numaramı göndermiştim. Ulaşmadıysa tekrar gönderebilirim.

Sayın beyzasevgin;

Aracınızın 10.000 km de belirli bir bakımdan gecmektedir.Bu bakımın yaptırılması sizin aracınızın performansını yüksek tutmak için yaptırılması gerekir.
    Bu bakımları yaptırdıgınız taktirde aracınızdaki sıkıntılardan kurtulacaksınızdır.

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurl

slm arkadaslar bende suzukı swift 2001 model tek nokta enjeksiyonlu araba var bu araca hangi lpg sistemini ve modelini tavsiye edersiniz????????????????

Sayın ugurl;

Sizlere teknokta enjeksiyonlu araçlarda tavisye edebilecegim marka ROMANO dur.İtaya'dan gelen bu ürün
    2 yıl ve 100.000 km vermketedir.Sizlere %40-%45 arası tasarruf sağlar.Yüksek performansda ve %100 güvelinir bir italyan markasi olan ROMANO ile istediğiniz sonuça ulaştıracaktır.
    Sadece teknokta enjeksyonlu araçlarda değil sıralı sistemdede bir dünya markası olmayı başarmıstır.

Saygılarımı sunarim...
  • KME Honda Jazz Montaj Resimleri.

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 16 Temmuz 2008; 16:30:35 >

• selam benim 2000 model polo classic arabama 1 ay önce kme taktırdım sorunum şu araba ilk çalıştığında stop ediyor ve araç boşta çalışırken hafifçe gaz verdiğimde titreme oluşuyor bu konuda yardımcı olursanız teşekkür ederim
  • Selam arkadaşlar !!!!!!
    Şu anda KME taktıralı 1 hafta olmak üzere 60 YTL lik gaz aldım taktırdıktan sonra 328 inci km deyim problem yok krmızı ışıkta devm ediyorum servis ustaları çok ilgili anında her konu ile ilgileniyorlar sağolsunlr

EDİRNE UZUNKÖPRÜ
    NİHAT OTOGAZ
  • Sayın KME size göndermiş olduğum telefon numarası elinize geçtimi geçmedimi onu belirtmemişsiniz. Benimle irtibat kuracakmısınız cevaplarsanız sevinirim.
  • selam arkadaşlar ben mail attım ama cevap gelmedi acaba müşteri hizmet numarası varmı verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemirfirat

Selam arkadaşlar !!!!!!
    Şu anda KME taktıralı 1 hafta olmak üzere 60 YTL lik gaz aldım taktırdıktan sonra 328 inci km deyim problem yok krmızı ışıkta devm ediyorum servis ustaları çok ilgili anında her konu ile ilgileniyorlar sağolsunlr

EDİRNE UZUNKÖPRÜ
    NİHAT OTOGAZ

bol tasarruflu günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertygo -- 18 Temmuz 2008; 15:51:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemirfirat

Selam arkadaşlar !!!!!!

EDİRNE UZUNKÖPRÜ
    NİHAT OTOGAZ

öncelikle hayırlı olsun. arabanız kaç motor acaba. bana göre bayağı güzel bir tasarruflu araba gibi geldi, neden diyeceksin. bende 1.6 clio var (hb) ve 72 ytl gaz ile 330 km yol gittim. dolayısı ile km başına 0,218 ytl gibi bir rakama ulaştım. benzinde ise 0,3 ytl yakıyordum (benzin lt fiyatı 3,49 ytl idi) . şimdi bu durumda normal mi yakıyorum anormal mi karar veremedim. 100 km de 3,5 ytl farkediyor gibi yanlış hesaplamadıysam. bir sorumda internet sitelerinde tasarruf hesaplama programlarında arabanın bir süre benzinde çalıştığı hesaba katılıyor mu?

birde tüpü 1 ay içinde ruhsata işletmezsem ne olur acaba...

herkese bol tasarruflu günler...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.