Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 2000 model hondama KME marka LPG kiti taktırdım,ne ses ne geçişte sarsıntı nede stop etme falan hiç bir şey yok. irfan ustanın ellerine sağlık :))
  • Deja vu acaba kime nerede taktırdınız hangi ilde yardımcı olursanız memnun olurum.
  • arkadaslar hala lpg taktırmak ısteyıpte kararsızlara tavsıyem hıc dusunmeden hemen taktırın.okadar rahatladımkı anlatamam 6o ytl gaz almıstım 415 km oldu hala gıdıyor benzıne gore nerdeyse yarı yarıya. KME gercekten cok kalıtelı bır urunmus..resım koycam fakat bılmedıgım ıcın koyamadım nasıl koycam bılen bırı yardımcı olursa resımde koyabılırım..
  • Arkadaşlar memnun olanlar istanbulda nerede kime taktırdıklarını söylerlerse çok memnun olurum.
  • Forumu baştan sona kadar okudum. 97 model ford mondeo 2000 motor aracım var. Çok marka araştırması yaptım. Ankara'da Dağ-Cey lpg ile irtibata geçip gerekli bilgileri aldım. 1650 ytl verene kadar aynı performans ve kaliteyi hissedeğimi inandığım KME'de karar kıldım. İnşallah taktırıp burada yorumlarımı yazacağım. Bu arada gerçekten bu pazar tamamen reklama dayalı. Bence KME reklam işine el atıp tanıtmını iyi yapmalı ve bu pazardaki yerini en üstlerde almalı diye düşünüyorum.................
  • arkadaslar bıraz uzak kaldım bu suredede yenı taktırdıgım lpg test etme fırsatım oldu..acıkcası okadar memnunumkı arkadaslara her gosterısımde hayran kalmıs bakısları ve sorunsuz gıdısın goze gelecegınden korkmaya basladım.dıger markaları taktırmıs arkadaslar bıle KME nın sorunsuz ve aksıne mukemmel uyumunu gorunce saskına donuyorlar..bırkezdaha servısıme tesekkurlerımı sunmak ıstıyorum tesekkurler ZUBEYIR OTO FETIYE.. resımlerıde koymak ıstedım meraklısına..

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.::
  • buda ıkıncı resım aracı honda cıty olan arkadaslar ıcın montaj ornegı.

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.::
  • sayın kme yetkilisi size bir sorum daha olacak.geçenlerde size 10000 km bakımlarına gitmek gerekir mi diye sormuştum.sizde ewet dediniz. bugün sistemi taktırdığım yere gittim ve bakımı yaptırdım.filtre değiştirdiler ve birde sistem güncellemesi yaptılar.benden 50 ytl aldılar.filitrenin dışardan ithal geldiğini söylediler.ama bana çok pahalı geldi.kazıklanmış gibi hissettim. siz bu konuda ne diceksiniz.cevabınızı bekliyorum.
  • bugün banada aynı şeyi söylediler.benzinde araç düznsiz çalışıyo.lpg de problem yok.sistemi takan yer benzin veya pompa yada enjektörlerde bir problem var dedi.bende ne yapacağımı bilmiyorum.acaba sistemden kaynaklanan bir durum mu var.bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • Ankete katılımlarınızı bekliyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_23141879/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 25 Mayıs 2008; 23:48:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansezerbey

sayın kme yetkilisi size bir sorum daha olacak.geçenlerde size 10000 km bakımlarına gitmek gerekir mi diye sormuştum.sizde ewet dediniz. bugün sistemi taktırdığım yere gittim ve bakımı yaptırdım.filtre değiştirdiler ve birde sistem güncellemesi yaptılar.benden 50 ytl aldılar.filitrenin dışardan ithal geldiğini söylediler.ama bana çok pahalı geldi.kazıklanmış gibi hissettim. siz bu konuda ne diceksiniz.cevabınızı bekliyorum.

Selamlar Can Bey,

Montajdaki arkadaşlar sizlere doğru bilgi aktarmışlar.Aksi zaten olamaz. KME kitlerinin filtreleri Certools markadır ve alanında en iyi markadır. Lütfen bu 10000 km bakımları özenle yaptırınız. Belki biraz masraflı gibi gözküyor sizlere ama montajın ve sistemin sağlığı için bu şart. Teşekkürler ilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 28 Mayıs 2008; 9:44:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkay02
    Bence KME reklam işine el atıp tanıtmını iyi yapmalı ve bu pazardaki yerini en üstlerde almalı diye düşünüyorum.................

Selamlar,

tercihiniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Ürünümüzden memnun kalacağınızı taahüt ederiz. Reklam çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuanda bu forumda da reklamlarımızı görmeniz mümkün. Bundan önce daha çok sektörel dergilere ve sitelere reklamlar vermiştik. Fakat artık son kullanıcıya hitap eden reklamçalışmalarına da başladık. En çok izlenen yarışmalara ve futbol maçlarında bannerlarımızı görebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • arkadaşlar merhaba
    birkaç sorum olacak

1- LPG depo üzerinde %80 dolum yapın uyarısı var, dolum yaparken %80 dolum yapılınca şamandra vs. dolumu otomatik olarak durduruyormu yoksa bizim takip etmemizmi gerekiyor? Tam kapasite dolum yapılırsa bunun tehlikesi veya zararı nedir?

2- Depodaki LPG bittiğinde göstergede ne gibi bir değişiklik oluyor, yanıp sönen kırmızı-mavi ikaz LPG ni bittiğini ve benzine geçtiğinimi gösteriyor yoksa LPG nin bitmek üzere olduğunumu gösteriyor

yukarıdaki sorular belki çok acemice gelebilir ama daha önce yazdığım gibi, gaz sistemine geçeli 1 ay bile olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mepe

arkadaşlar merhaba
    birkaç sorum olacak

1- LPG depo üzerinde %80 dolum yapın uyarısı var, dolum yaparken %80 dolum yapılınca şamandra vs. dolumu otomatik olarak durduruyormu yoksa bizim takip etmemizmi gerekiyor? Tam kapasite dolum yapılırsa bunun tehlikesi veya zararı nedir?

2- Depodaki LPG bittiğinde göstergede ne gibi bir değişiklik oluyor, yanıp sönen kırmızı-mavi ikaz LPG ni bittiğini ve benzine geçtiğinimi gösteriyor yoksa LPG nin bitmek üzere olduğunumu gösteriyor

yukarıdaki sorular belki çok acemice gelebilir ama daha önce yazdığım gibi, gaz sistemine geçeli 1 ay bile olmadı

Şamandıranın otomotik kesme gibi bir özelliği yok,depo 75 ytl ye doluyorsa sen 60 ytl lik doldurt.Her zaman verilen kullanma tavsiyelerine riayet etmeni tavsiye ederim.Tam doldur bişey olmaz diyenlere fazla aldırma.
    Depoda bittiğinde lpg tiz bir ikaz düdüğü ötmekte,G harfine bastığında susacaktır,bu arada araç benzinede geçmiş demektir.Benzin deponu sürekli çeyreğin üzerinde bulunurursan iyi olur.kırmızı yandığında gazla epey kilometre yapabilirsin

• +1 cok guzel aciklamıssın.Bende yaklasik 2 senedir KME kullanıyorum suna kadar hiçbir problemini gormedim.10000 km ayarını yaptirdim.Aracın bakımlarını eksıksız yaptırdıgınız surece bi problem yasamiyosunuz.Ben kullanıyorum memnunum...İnşallah nazar degmez bole devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansezerbey

bugün banada aynı şeyi söylediler.benzinde araç düznsiz çalışıyo.lpg de problem yok.sistemi takan yer benzin veya pompa yada enjektörlerde bir problem var dedi.bende ne yapacağımı bilmiyorum.acaba sistemden kaynaklanan bir durum mu var.bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

cansezerbey aracınızın marka ve modelini yazarsanız sanırım size yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sufim

quote:

arkadaşlar merhaba
    birkaç sorum olacak

Şamandıranın otomotik kesme gibi bir özelliği yok,depo 75 ytl ye doluyorsa sen 60 ytl lik doldurt.Her zaman verilen kullanma tavsiyelerine riayet etmeni tavsiye ederim.Tam doldur bişey olmaz diyenlere fazla aldırma.
    Depoda bittiğinde lpg tiz bir ikaz düdüğü ötmekte,G harfine bastığında susacaktır,bu arada araç benzinede geçmiş demektir.Benzin deponu sürekli çeyreğin üzerinde bulunurursan iyi olur.kırmızı yandığında gazla epey kilometre yapabilirsin

malesef yanıldıgınızı ifade etmek zorundayım üretilmiş tüm multivalflerin (şamandıra) mekanik sistemlerinde
    %80 de gaz alımını kesme düzenegi mevcuttur. bir kısım montajcılar araca daha fazla gaz aldrımak için
    bu düzenegi iptal eder. tabi sadece bu degil
    bir kısmı silindir tank şamandırasını simit tanka adepte edeyim derken istemedende olsa iptal eder.
    ve bu böylece uzar gider
    ama orjinalde üretilmiş tüm multivalflerin üzerinde bu sistem mevcuttur....

• quote:

Orjinalden alıntı: biza

cansezerbey aracınızın marka ve modelini yazarsanız sanırım size yardımcı olabilirim.

sn. biza , sn. KME veya yorumu olan diğer arkadaşlar;
    Benim sorunuma da yardımcı olabilirseniz memnun olurum. ben de KME var. yaklaşık 3000km. oldu. 1000km ayarına kadar araçta yer yer lpg'den kaynaklanan motor ikaz ışığı yanıyordu. 1000km. ayarından sonra bu ışık yanmadı, ancak aracın sabahları henüz ısınmadan lpg'ye ilk geçişte stop etme durumu devam ettiği için daha sonra tekrar ayara gittim. Ayardan sonra lpg'ye geçişte stop etme sorunu önemli ölçüde azaldı, ancak bu seferde motor ikaz ışığı yine yanmaya başladı. yol bil.sında antipollution default vs... şeklinde bir hata veriyor.
    bunun ortası yok mudur? yani ne araç ilk geçişte stop etsin, ne de motor ik. ışığı yansın...? yine bir ayar mı gerekiyor sizce?

bir de geçen sefer gittiğimde ayar yapan kişi şöyle birşey dedi.. Ayar yaparken aracı benzine alıp gaz köklendiğinde araç gerekli tepkiyi veriyor.. ancak lpg'ye alıp gazı köklediğinde bir duraksama oluyor ve geç tepki veriyor motor.. nedenini sordum, lpg'nin benzine göre daha zor yanıcı bir madde olduğunu, o yüzden bujilerin benzini ateşlemekte zorlanmadığını ancak lpg'yi ateşlemede zorlandığını söyledi. bujilerde baktırmam gerektiğini, sorun olabileceğini söyledi.
    ayrıca bu şartlarda en iyi ayarı yaptığını söyledi... şu an aracın hızlanması, performansında çok fazla bir eksik hissetmiyorum.. ancak dediğim gibi bu ayardan sonra tekrar motor ikaz ışığı yanmaya başladı, o günden beri de yanıyor.. araç: Citroen xsara 1.6 16v
    neler önerirsiniz, bujilerde gerçekten sorun olabilir mi? teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 5 Haziran 2008; 3:18:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: biza

quote:

Orjinalden alıntı: sufim

quote:

arkadaşlar merhaba
    birkaç sorum olacak

malesef yanıldıgınızı ifade etmek zorundayım üretilmiş tüm multivalflerin (şamandıra) mekanik sistemlerinde
    %80 de gaz alımını kesme düzenegi mevcuttur. bir kısım montajcılar araca daha fazla gaz aldrımak için
    bu düzenegi iptal eder. tabi sadece bu degil
    bir kısmı silindir tank şamandırasını simit tanka adepte edeyim derken istemedende olsa iptal eder.
    ve bu böylece uzar gider
    ama orjinalde üretilmiş tüm multivalflerin üzerinde bu sistem mevcuttur....

Yanılmak öneml değil bilgi paylaşıldıkça faydalı olmakta,olması gerekenin üzerinden değil mevcut yapılanın üzerinden konuşmuştuk.Yinede açıklamaların için teşekkürler.Lpg kit montajında olması gereken ve yapılmayan daha nelerin olduğunu da paylaşırsan memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufim -- 7 Haziran 2008; 7:47:15 >

• bugün KME taktırdım...

ilk izlenimleri güzel gidiyor ve sessiz...

sonra yakıtı yazarım..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.