Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 96 toyota xei var. Bir arkadaş tavsiyesiyle Kme taktırmayı düşünüyorum. Acaba benim arabaya uyumu nasıldır. Aynı marka model aracı olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Birde fiyatı 1300ytl. burda. Teşekkurler..
  • herkese merhaba
    5yıldır benzinle kullandığım aracıma 3mayısta bende KME marka LPG sistemi taktırdım
    henüz 270km yaptim
    yavaş yavaş sisteme ve lpg li araca alışıyorum
    çünkü ilkkez lp gli araç kullanıyorum

sizlere bir sorum olacak

1lt lpg ile şehirdışı kaç km yol yapılabilir
    markadan markaya ve motor hacmine göre farklılık olacağı kanaatindeyim
    tecrübeleriniz marka ve mtor hacmini elirterek yazabilirseniz sevinirm

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mepe -- 8 Mayıs 2008; 17:07:01 >
  • Kia Cerato 1.6 KME

100 KM 8,4 Lt lpg 90 km sabit hızda

1 lt LPG yle 11,9 km yol yapılabiliyo demekki..Çok sakin kullanımda..

KME den şimdilik memnunum..
  • arkadaslar hala bana yardımcı olacak bırısı yokmu.honda cıty arabama kme taktırmayı dusunuyorum daha once bu araca yada aynı motora sahıp jazz a taktıran varmı ve uyumu konusunda sorun yasarmıyım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcıty

...honda cıty arabama kme taktırmayı dusunuyorum daha once bu araca yada...

2004 model honda civic 1600cc, sahibi olan bir arkadasim birkac ay once taktirmis, aracina bende binmistim. gaz pompasina yanasinca LPG li oldugunu anladim
    calismasinda hizlanmasinda benzinden hic farklilik gostermiyordu
    birazonce arayip tekrar sordum hiçbir problem olmadan kullandığını gayet memnun olduğunu söyledi
    ama taktirdiği marka farklı, KME değilmiş
    belki bir fikir verir diye yinede yazayım dedim
  • Selam Arkadaşlar benim aracım Clio 1,4 8 walf aracımda KME sıralı sistem mevcut yakıtından memnunun lakin arabamda rolantide devir oynaması yapıyor bazen ışıklarda sönmeler oluyor nedir sizce sebebi dostlarım bana bu konuda bir bilgi verirmisiniz.

arabanın gaz kelebeğini temizlettim.
  • Arkadaşlar ben KME yi taktıralı 7-8 ay oldu yakıtından çekişinden de oldukça memnunum.Yalnız bi sorunum var ve kafamı çok kurcalıyor. Aldığım ilk günden beri arıza lambası yanıyor ben söndürtüyorum tekrar yanıyor. Yalnız şunu anladım hızım 90 ve altında olduğu zaman arıza lambası yanmıyor. 100 ve üzeri hıza çıktığımda arıza lambası tekrar yanmaya başıyor. Eğer zararı yoksa problem değil ama zararı olduğunu duydum ve bu yüzden aracın beyninin değiştirildiğini söylediler. Aracım Ford Focus 2005. Bu sorunu çözebilecek bi yetkili varsa çok mutlu olacağım.
  • Araca bilgisayar taktığımızda arızası "fakir karışım" olarak gözüküyor.
  • Benim araca montaj yapılırken, servise bir tane Golf gelmişti.. Arıza ışığı yandığı için..

Ustalar, laptopa bağlayıp yaklaşık 2 saati bulan bi ayar yaptılar.. O gün sorun çözüldü ama sonra ne oldu, tekrar yandı mı bilmiyorum.. Sanırım ince ayarlarla ilgili bi sorun..

Bence halledilir.
  • yüksel9 selam
    bende de kme sıralı sistem var bende gayet memnunum çekişi falan gayet iyi bende de seninki gibi bi sorun var fakat fazla bi sıkıntı yapmıyo benim aracımda benzinden ilk defa tüpe geçtikten sonra rölantide bi oynama oluyo aşağı ve yukarı fakat çok fazla olmamakla beraber aslında olmaması gereken bi durum geçenlerde servise götürdüm bi ayar yaptılar biraz daha düzelir gibi oldu fakat tamamen kesilmedi bu oynama. bende bir daha gitmedim çünkü 1000 km bakımına az kaldı o zaman komple bakım yağılacak sisteme bende o sorunu o zaman hallettirmeyi düşünüyorum eğer sende sorun çözülürse banada bilgi verirsen sevinirim herkese kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyzasevgin

Araca bilgisayar taktığımızda arızası "fakir karışım" olarak gözüküyor.

araçta ikaz ışığının yanması herzaman çok ciddi bir sorunun göstergesi değildir Ama CiDDi bir arızayı bildirirken biz herzamanki ikaz diye kullak asmazsak o zaman kötü sonuçlar doğabilir
    aynı yalancı çoban hikayesi gibi

motora giden yakıt belli oranlarda hava ile karıştırılır
    ilk çalıştırmalarda ve soğuk havalarda yakıt oranı fazla olur
    birde yüksek hızlarda daha çok yakıta ihtiyaç duyulur
    sizin yazdığınız gibi 100 ve üzerine çıkınca motorun ihtiyaç duyduğu yakıt oranı daha fazla olduğundan vede araç beyni kendi programındaki benzin değeri ile lpg değerinin birbirini tutmaması sebebiyle fakir karışım uyarısı veriyor diye tahmin ediyorum

bu uyarının alınmaması için chiptuning işlemi yapılması gerekir diye düşünüyorum. normalde bu tuning sisteminin mantigi aracın performansını artırmak için aracın fabrika çıkışı ayarlanan KARIŞIM oranı artırılmasıdır, yani dahada zenginleştirilmesidir
    sizin durumda ise bu karışım değerleri aşağı çekilmeli sanırım
    tabi bunu yapmak buraya yazmak kadar kolay olmasa gerek

• arkadaşlar benim kme sıralı otogaz sistemleri hakkında bir şikayetim var konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    yaklaşık 1 ay önce güney otogaz sistemlerinde kme marka sıralı otogaz taktırdım bu arada aracım fiat siena 1.6 hl aracım sabahları çalıştırdığımda gaza geçtiğinde gaza bastığınızda araç gaz yemiyor ve sanki stop edecekmiş gibi oluyor eğer seyir halinde isem araç yığılma yapıyor ve yolda adeta zıplıyor aracı durdurup tekrar gaza bastığımda ya da seyir halinde ısrar edip zıplamalara katlanırsam 2-3 saniye sonra düzeliyor.araç sıcakken ya da devam ettiğimde bu problemi tekrar yapmıyor.aracı stop edip 3ya da 4 saat sonra çalıştırdığımda gazda çalışıyor ve aynı problemi tekrarlıyor. B sorun için 3 defa taktırdığım yere götürdüm ancak bi sorun olmadığını söylediler ama aracımda sorun var ve yaşadığım sorunu bana yok diyorlar.konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    kolay gelsin

• arkadaslar
    kampanyanız hayırlı olsun
  • slm arkadaslar en sonunda HONDA CITY aracıma buyuk arastırmalar sonuncunda KME marka lpg taktırdım uc gundur kullanıyorum ve beklemedıgım kadar ıyı cıktı. performansı ıse belkıde dahada ıyı oldu ınsallah boyle sorunsuzca devam eder.tabı lpg servısımınde tesekkur etmeden gecemıcem fetıyede ''zübeyir oto'' işlerinde gercektende bir numaralar bana ve arabama olan yaklasımları cok cok ıyıydı ,marmarısten oraya kadar gıtmeme degdı dogrusu,acıkcası 1000 km sonra ayar için gıdıp tesekkur etmek ıcın sabırsızlanıyorum.bu bolgede olan arkadaslara sıddetle tavsıye ederım hıc dusunmeden gıdebılırsınız . bır cok arkadasımada gosterdım ve onlarda hayran kaldı urune.cok sessız ve gecıslerdekı uyum benı hayran bıraktı bu urunu getırenlere defalarca tesekkurlerımı sunarım..
  • quote:

slm arkadaslar en sonunda HONDA CITY aracıma buyuk arastırmalar sonuncunda KME marka lpg taktırdım uc gundur kullanıyorum ve beklemedıgım kadar ıyı cıktı. performansı ıse belkıde dahada ıyı oldu ınsallah boyle sorunsuzca devam eder...

hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullanın

bütün sıralı sistemler mi böyle yoksa KME mi böyle bilmiyorum ama performans gerçekten güzel
  • Arkadaşlar bu hafta sonu kme taktırdım. Şimdilik memnunum.Çekişte hiç bir düşüş olmadı.Geçişleride hiç farkettirmiyor.Kazasız sürüşler cümlemize inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat siena 1.6 hl

arkadaşlar benim kme sıralı otogaz sistemleri hakkında bir şikayetim var konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    yaklaşık 1 ay önce güney otogaz sistemlerinde kme marka sıralı otogaz taktırdım bu arada aracım fiat siena 1.6 hl aracım sabahları çalıştırdığımda gaza geçtiğinde gaza bastığınızda araç gaz yemiyor ve sanki stop edecekmiş gibi oluyor eğer seyir halinde isem araç yığılma yapıyor ve yolda adeta zıplıyor aracı durdurup tekrar gaza bastığımda ya da seyir halinde ısrar edip zıplamalara katlanırsam 2-3 saniye sonra düzeliyor.araç sıcakken ya da devam ettiğimde bu problemi tekrar yapmıyor.aracı stop edip 3ya da 4 saat sonra çalıştırdığımda gazda çalışıyor ve aynı problemi tekrarlıyor. B sorun için 3 defa taktırdığım yere götürdüm ancak bi sorun olmadığını söylediler ama aracımda sorun var ve yaşadığım sorunu bana yok diyorlar.konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    kolay gelsin

selam arkadaşım benim 98 model 1800 motor dohc 16v hyundai otomatik vites aracım var 10 ay önce kme sıralı sistem taktırdım, geçen hafta 10 bin bakıma götürdüm o sırada aracın yakıtı biraz fazla deme gafletinde bulundum gaz enjektörlerini temizlediler ve debi ayarının yüseksek olduğunu 60 civarları gibi bişeyler miş onu düşürceklerini normalde 50 olması gerektiğini söylediler ayarladılar bakımını yapıp aracımı teslim ettiler eve kadar geldim arabada yalnızdım fazlada yüklenmedim aracıma bir problem yoktu yani ama ertesi gün işten dönüşte araçta 4 kişiydik biraz bayır bir yol çıkmak durumundaydım birde kamyon vardı yavaşca gaza yüklenip geceyim dedim ama ne mümkün araç boğulmaya başladı devir 3000 lere zor geliyordu bir türlü araç vites düşürmesi yapmayıp roketleme yapamıyordu sonrada hafiften silkelemeye başladı ayardan önce böyle bir sorunum hiç olmamıştı normal sürüşte sakin kullanımda bişey yok ama az bi yüklenmeye başlasam araba gaz yemiyordu ayar yaptırdığım yerin başka bir şubesine gidip tekrar bilgisayara bağlattırdım diğer şubede ayarı yanlış yapmışlar burda düzelttiler şimdi bir sorunum yok ama yakıt olarak ne durumda bilmiyorum onu sonra ölçecem. senin problemin benimkine benziyor. araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla servisler tam bilgili değil normalde lpg gaz nozulları aracın silindir başına düşen beygir gücüne göre seçilmesi gerekiyor ama bunu tam anlamıyla bilipte uygulayan yok benim aracıma 2.0 mm lik nozul (meme) takılmıştı 10 bin bakımda başkası baktı bu memeler uygun değil 2.4 olması lazım dedi matkapla açıp tekrar taktılar benim araç yanlış bilmiyorsam 130 beygir civarı
    kme nin sitesinde araştırdığım kadarıyla 2.7 mm lik meme takılması gerekiyormuş benimkisi daha yeni 2.4 yapıldı 10 aydır 2.0 olarak kullanıyordum. ve 10 aydır aracım çok yakıyordu bir türlü çözüm bulunamadı benzine göre tasarrufumancak yüzde 10 -15 civarı bundan sonra ne olur bilemiyorum zaten arabayıda satacam yılbaşına kadar. bence sen önce meme çaplarının uygun olup olmadığına bak aracın beygir gücüne göre 68 beygire kadar 1.8 mm, 96 beygire kadar 2.1, 128 beygire kadar 2.4,160 bg kadar 2.7,160 bg den yukarısına 3 mm lik meme takılması gerekiyormuş bunları kme nin polonya internet sitesinden öğrendim burdaki servislerin kaçı bunu biliyor şüphelerim var sen burdan yola çıkarak aracının beygirine göre olması gereken meme çapını öğren taktırdığın yere git sor bakalım meme çapı uyuyormu şayet uyuyorsa enjektör debi ayarına baktır oda normalse gaz ayarını doğru yapamamışlardır ben servise gittiğimde her kez farklı bir gaz ayarı yöntemi izliyor bir standartı olduğunu görmedim biri 4000-5000 devirlere çıkarttırarak yaptırıyor başkası 2500 devir civarında ayar yaptırıyor herkez farklı yapıyor hangisi doğru bilmiyorum. galiba servislere yeteri kadar eğitim verilmiyor yada sürekli eleman değiştiriyorlar yeni igirene kme eğitimi verilmiyor çünki her girriğimde farklı birine denk geliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: boomerang1972

quote:

Orjinalden alıntı: fiat siena 1.6 hl

arkadaşlar benim kme sıralı otogaz sistemleri hakkında bir şikayetim var konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    kolay gelsin

selam arkadaşım benim 98 model 1800 motor dohc 16v hyundai otomatik vites aracım var 10 ay önce kme sıralı sistem taktırdım, geçen hafta 10 bin bakıma götürdüm o sırada aracın yakıtı biraz fazla deme gafletinde bulundum gaz enjektörlerini temizlediler ve debi ayarının yüseksek olduğunu 60 civarları gibi bişeyler miş onu düşürceklerini normalde 50 olması gerektiğini söylediler ayarladılar bakımını yapıp aracımı teslim ettiler eve kadar geldim arabada yalnızdım fazlada yüklenmedim aracıma bir problem yoktu yani ama ertesi gün işten dönüşte araçta 4 kişiydik biraz bayır bir yol çıkmak durumundaydım birde kamyon vardı yavaşca gaza yüklenip geceyim dedim ama ne mümkün araç boğulmaya başladı devir 3000 lere zor geliyordu bir türlü araç vites düşürmesi yapmayıp roketleme yapamıyordu sonrada hafiften silkelemeye başladı ayardan önce böyle bir sorunum hiç olmamıştı normal sürüşte sakin kullanımda bişey yok ama az bi yüklenmeye başlasam araba gaz yemiyordu ayar yaptırdığım yerin başka bir şubesine gidip tekrar bilgisayara bağlattırdım diğer şubede ayarı yanlış yapmışlar burda düzelttiler şimdi bir sorunum yok ama yakıt olarak ne durumda bilmiyorum onu sonra ölçecem. senin problemin benimkine benziyor. araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla servisler tam bilgili değil normalde lpg gaz nozulları aracın silindir başına düşen beygir gücüne göre seçilmesi gerekiyor ama bunu tam anlamıyla bilipte uygulayan yok benim aracıma 2.0 mm lik nozul (meme) takılmıştı 10 bin bakımda başkası baktı bu memeler uygun değil 2.4 olması lazım dedi matkapla açıp tekrar taktılar benim araç yanlış bilmiyorsam 130 beygir civarı
    kme nin sitesinde araştırdığım kadarıyla 2.7 mm lik meme takılması gerekiyormuş benimkisi daha yeni 2.4 yapıldı 10 aydır 2.0 olarak kullanıyordum. ve 10 aydır aracım çok yakıyordu bir türlü çözüm bulunamadı benzine göre tasarrufumancak yüzde 10 -15 civarı bundan sonra ne olur bilemiyorum zaten arabayıda satacam yılbaşına kadar. bence sen önce meme çaplarının uygun olup olmadığına bak aracın beygir gücüne göre 68 beygire kadar 1.8 mm, 96 beygire kadar 2.1, 128 beygire kadar 2.4,160 bg kadar 2.7,160 bg den yukarısına 3 mm lik meme takılması gerekiyormuş bunları kme nin polonya internet sitesinden öğrendim burdaki servislerin kaçı bunu biliyor şüphelerim var sen burdan yola çıkarak aracının beygirine göre olması gereken meme çapını öğren taktırdığın yere git sor bakalım meme çapı uyuyormu şayet uyuyorsa enjektör debi ayarına baktır oda normalse gaz ayarını doğru yapamamışlardır ben servise gittiğimde her kez farklı bir gaz ayarı yöntemi izliyor bir standartı olduğunu görmedim biri 4000-5000 devirlere çıkarttırarak yaptırıyor başkası 2500 devir civarında ayar yaptırıyor herkez farklı yapıyor hangisi doğru bilmiyorum. galiba servislere yeteri kadar eğitim verilmiyor yada sürekli eleman değiştiriyorlar yeni igirene kme eğitimi verilmiyor çünki her girriğimde farklı birine denk geliyorum.

evet ayar konusuna katılıyorum. soğuk havalarda araç ilk gaza geçişte stop ediyordu, arkadaşın dediği gibi özellikle rölantide gaza geçerse gaz yemiyor gibi oluyordu. o zamanlar soğuktandır demiştim. ancak havalar ısınınca da aynı sorun devam etti. sonra götürüp ayar yaptırdım. bu seferde daha önce yanmayan motor ikaz ışığı yanmaya başladı. şu an ikaz ışığı yanıyor, sanırım ayar gerekiyor.. ama aracın ilk gaza geçişte stop etme sorunu önemli ölçüde azaldı diyebilirim.... şu anda çoğu zaman gaza geçişi farketmiyorum, sadece rölanti olursa stop edecek gibi yapıyor ama kurtarıyor...

meme başları konusuna da katılıyorum. mm. olarak birşey diyemyeceğim ama arakdaşın honda civic var, sizinkine benzer sorunlar ayrıca gaza hafif dokunulduğunda aşırı tepki vermesi şikayeti ile gitmişti. orda meme başının büyük takıldığı için bu şekilde bir sorun olduğunu söylemişler, meme başı değişmiş.. sonrasında arkadaşın sikayeti de ortadan kalkmıştı.. ben de ayar için gittiğimde arkadaşın civic'ini örnek verdim ancak bana onunla ilgili birşey görünmediğini söylediler...
    Ayar olayı arkadaşın söylediği gibi kişiden kişiye değişiyor, herkes farklı bir ayar yapıyor.. benim gittiğim serviste haftasonu ve haftaiçi farklı kişi bulunuyor ve açıkçası hafta sonunda ve içinde farklı kişilerce yapılan ayarlar birbirinden farklı olabiliyor.. bu işe bir standart getirilse iyi olur, yetkililer bu konuya ilgi gösterecektir umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Mayıs 2008; 1:42:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zorbeykoroglu

Arkadaşlar bende 96 toyota xei var. Bir arkadaş tavsiyesiyle Kme taktırmayı düşünüyorum. Acaba benim arabaya uyumu nasıldır. Aynı marka model aracı olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Birde fiyatı 1300ytl. burda. Teşekkurler..

Selamlar,

Tercihiniz için şükranlarımızı sunarım..

quote:

slm arkadaslar en sonunda HONDA CITY aracıma buyuk arastırmalar sonuncunda KME marka lpg taktırdım uc gundur kullanıyorum ve beklemedıgım kadar ıyı cıktı. performansı ıse belkıde dahada ıyı oldu ınsallah boyle sorunsuzca devam eder.tabı lpg servısımınde tesekkur etmeden gecemıcem fetıyede ''zübeyir oto'' işlerinde gercektende bir numaralar bana ve arabama olan yaklasımları cok cok ıyıydı ,marmarısten oraya kadar gıtmeme degdı dogrusu,acıkcası 1000 km sonra ayar için gıdıp tesekkur etmek ıcın sabırsızlanıyorum.bu bolgede olan arkadaslara sıddetle tavsıye ederım hıc dusunmeden gıdebılırsınız . bır cok arkadasımada gosterdım ve onlarda hayran kaldı urune.cok sessız ve gecıslerdekı uyum benı hayran bıraktı bu urunu getırenlere defalarca tesekkurlerımı sunarım..

Burak Bey,

Tercihiniz için ve bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 14 Mayıs 2008; 13:03:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KME

quote:

Orjinalden alıntı: beyzasevgin

BU FORUMUN İLK SAYFASINDA KME İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUMUZA CEVAP VERECEK ARKADAŞLAR FORUMU TAKİP ETMİYORLAR HERHALDE. BU DURUMDA DA SORUNLARIMIZA CEVAP ALAMIYORUZ. FORD FOCUSUM VAR 2005 1.6 16V. KME SIARLI SİSTEM TAKILI. ÇORUMDA AKABE FİRMASINA TAKTIRDIM. İLK KULLANIMDA ARIZA LAMBASI YANMAMIŞTI. İKİNCİ KEZ ÇOK YAKIŞINDAN DOLAYI AYARA GİTTİKTEN SONRA ARIZA LAMBASINI BİR DAHA SÖNDÜREMEDİK. SÖNDÜRÜLÜYOR TEKRAR YANIYOR. 3 4 DEFA ÇORUMA GİTTİM BU YÜZDEN. YOZGATTAKİ SERVİSİNE GİTTİM. BURADAKİ YETKİLİ KME MARKALI SIRALI SİSTEMİ 2 FORD ARACA DAHA TAKTIKLARINI VE ONLARDA DA AYNI SORUNU ÇIKARDIĞINI SÖYLEDİ VE EKLEDİ. BUNA ÇÖZÜMÜN ANCAK ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN SAĞLANACAĞINI SÖYLEDİ. BURADAN YETKİLİ Bİ ARKADAŞ VARSA SORUYORUM. İRTİBATLI OLDUKLARI SERVİSLERDEN ALDIKLARI BİLGİLERE GÖRE GERÇEKTEN FORDLARDA BÖYLE Bİ SORUN SÖZ KONUSU MU?
    ÖYLE İSE NEDEN ÇÖZÜM BULMA YOLUNA GİDİLMİYOR. DEĞİLSE HER DEFASINDA SÖNDÜRÜLEN ARIZA LAMBASI NEDEN TEKRAR TEKRAR YANIYOR. YETKİLİ ARKADAŞLARDAN BU KONUDA Bİ GİRİŞİM BEKLİYORUM. CEVAPLARINIZI DA ACELE BEKLİYORUM.

Beyza Hanım Merhabalar,

Gecikme için üzgünüz.Bundan sonra böyle bir gecikme yaşanmayacaktır. Fakat keşke sorununuzu bizleri arayarak bildirme yolunu seçmiş olsaydınız.

Sorununuzla ilgili aracınızın arıza lambası yaktığını söylemişsiniz.İstanbul'da bulunan üç ayrı servisimizde Ford Focus 2005 model araçlara daha önce KME kiti takıldı ve herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığını sizlere bildirmek isteriz. Araçta mekanik bir sorun olabilir mi? Çünkü KME kitini henüz dün 2007 model Ford Focus'a başarılı bie şekilde montajının yapıldığı haberini aldım.

Çorum'da ki servisimiz ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir şikayet asla almadık. Daha detaylı bilgi almak ve sorununuzla daha yakından ilgilenebilmek için sizlerden özel mesaj ile telefon numaranızı göndermenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Sn.BeyzaSevgin,

Sizlere 31.1.2008 tarihinde mesaj göndermiştik fakat sizden bir cevap gelmedi. Aracınız ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olabilmek için sizden telefon numaranızı istemiştik fakat bizlere telefon numaranızı göndermediniz. Özel mesajdan sizinle nasıl irtibata geçeceğimizi bildirirseniz veya ali@akel.com.tr adresine mail atarsanız sorununuzu çözmede sizlere daha iyi yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.