Şimdi Ara

Kmsi Yükselirse Ne Kadar Değer Kaybeder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araca duzgun bakildiysa,zamaninda bakimi yapildiysa,efendi gibi kullanilmissa km sorun degil.

Bu motorlari yapan firmalar 100.000 kmden sonra pert olacak sekilde yapmiyorlar.Gonul rahatligiyla binin,gezin,arac sahibi olmanin keyfini yasayin.Kapida yatirmak icin arac alinmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bin gitsin nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadoludan dizel araba alınırmış arkadaş, ne el değmemiş nimetler yatıyo kasabalarda kim bilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer durum bizde de var kangoo bana kaldı . 75 bin civarında 100 binden sonra direk şirket aracı sınıfına düşecek diye kullandırılmıyor ama 3 ordan 5 burdan gideceğine günümü gün eder yarını düşünmem olur biter . Yurt parasıydı falan aynı hesaba gelebilir aradaki farkı öyle kapatabilirsiniz .
  • Punto rakiplerine göre ağır şekilde değer kaybeden bir araç. Fazla km yapmanız aracın fiyatını 2000 tl oynatır. O yüzden km'ye takılmayın.

Aynı şey mesela vw için denilemez. Düşük km ile yüksek km arasında oldukça fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 8 Nisan 2015; 19:38:12 >
  • Valla bizimkinin katkılarıyla ve benim katkılarımla %5 felandır. 2012 punto evo aldım dizel kocaelinde oturuyorum konyada okuyorum vizelerden sonra gidiyorum sadece 100 tl yakıtla gidiyorum gayetde hesaplı oluyor yanımada alıyorum 2 kişi tamamdır.
    Babana benim örnegi verebilirsin, dizel araba kilometre yapıcak tabiki.
  • Babalar ikna edilmezler.... Bu bildiğim bir şey. Başka bildiğim ise kendi düşüncemden ve paramdan örnek vereyim. Aracın km. si eşdeğerlerine göre yarıysa önce şüpheyle yaklaşırım... He bi de 5000 tl fazla mı istiyor, güler geçerim... Yeterince inandırıcı oldu mu bilemiyorum ama ciddiyim... 2-3.000 fazla fiyatı km düşük diye kimse vermiyor. Bir akıllı ben değilim. Belki 1000-1500 max...
  • Mesai arkadaşlarımda da (yaşları geçgin),
    zamanında sıfır aldıkları
    2004 araç 30binde
    2000 araç 50binde

Kmler şaka gibi geliyo insana ama gerçek. Satmaya kalksalar sözde çevreden alıcı çok (satarsan ilk bana söyle gibisinden)

Ama şahsen, o kadar da km sevdalısı olmaya gerek yok, çünkü araçlar kmleri düşük de olsa yaşlarını belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 19 Nisan 2015; 7:37:46 >
  • 5 yaşında iki puntodan 100 bin km yerine 50 bin km olanı almak için fazladan 4bin verirdim

• Araçlara bakarken bende km kısıtlaması getiriyordum.Neden diye sorarsanız bu birazda bütçe meselesi.55 60 bin TL lik bir araç alacaksam; ya 0 araçlara bakarım yada km si düşük temiz 2. ellere bakarım.Gidip yani o parayı birisinin 90 100 bin km yaptığı araca bağlamam.Zaten piyasada alınacak araç kaldı mı orası da tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 19 Nisan 2015; 10:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

diesel arac bakarken cevremdekilerin arama kriterine yazdiklari 0-60.000 km yukarisina hic bakmiyorlar.

km kriteri boya kriteri kazasızlık kriteri, hepsi iyi güzel, ee sıfır gibi araç istiyordun al işte buyur parası bu diyorsun, bu kadar var diyor, genelde moruklar bu kadar takıntılı ve pinti oluyor, zaten herşeyin en iyisini en ucuza isteyenler ve araç alamayanlarda satamayanlarda o tipler oluyor, kimse onlara bütün kriterleri mükemmel olan araçları hele buçağda sıradan araba fiyatına vermez
  • bakım falan hikaye aynı motorlu 2 aracımız var 160 binde bir triger değişiyor onun dışında 15 binde bir yağ ve filtreleri değiştiriyoruz.bir tanesi 260 binde turbo stage ayarı yapıldı 400 e mal oldu.motor kilometre için çok uygun.kimse şirket aracı diyemez aracınıza zaten genelde şirketler linea alıyor puntodan ziyade.o kilometrelerde olması çok önemli değil sonuçta uzun yolda yapacağınız için fazla yıpranma olmaz.dolayısıyla aracınızın değeri çok düşmez.bu kadar takılmayın bence zaten devletimiz bi ötv arttırsa aldığınız fiyattan kâr ederek satarsınız.(ihtimal)
  • Onu bunu bilmem dizel araba yol yapmak içindir

• komşu ile her gün arabayla gitmek kağıt üzerinde kolay görünür ama 3. günde bıkarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.