Şimdi Ara

knght online nezaman başladı en eski oyuncular kimler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir konu açmıştım konu knght online oyunun sonu gelecekmi diye fakat sonu deilde nezaman başladığı konusun da polimikler oldu

gercek ten ben de tam bilmiyorum ama bu oyunu 7 yıldır oynuyorum

7 yıllık hesaba göre 2003 yılı cıkıyor benim de kafam karıştı kimi 2004-2003 hatta 2007 diyen ve daha eski olarak da 2001 diyen arkadaşlar

var en eski oyuncu arkadaşlar sanırım biliyor dur nezaman başladı bu oyun saygılarımla

onyaybey

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

http://web.archive.org/web/*/www.knightonlineworld.com

Arkadaşın verdiği link uskonun başlangıcını belirtiyor. Usko tarihi böyle. Ama ben 2003 te başladım knighta , daha eski oyuncularda vardır eminim
  • Cypher açıldığı gün ben oyuna başladım , 6. 7. sınıf filandım.

Kel mage açmıştım , goblinlere gider bizi almaları için ağlardık.

Nova atanı ağzımız açık izlerdik , sabah akşam kafeden çıkmıyordum.

Breth Village filan , ne zamanlardı.
  • ben 2006 da başladım dostum..
  • yıl olarak net bişey diyemeyeceğim o küçücük ellerimle klavyeye dokunurken sadece ares ve dies yazıyordu sanırım 7 yıl oldu :) birde kocaman bir canavar vardı şifreyi yazarken bi bağırırdı korkardık ya

• valla ben ilk oynadığımda arkamdan tüm moblar koşuyordu şimdiki emc çadır kent gibiydi.. zaman değişti teknoloji gelişti şimdi stadyum bile var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 yılında başlamıştım asas ın başlangıç skill iyle combo yapmaya çalışıyordum
  • belli lvl almadan maradon da sabahlara kadar solucan keserdik düşen itemleri saklardık meyer se cöpmüş onlar hehehe

ama ilk zamanları çok zevkliydi apostları ilk gördüyüm de belli lvl e geldiyimizde emc ye gectik mage oynuyordum prt aldılar falan yere git dediler ya

orası nere derken buldum ya bi baktım bunlar ne olaki acaba şuan bitane çakayım ne olacak cakmamla yatmam bir oldu hehhe gercekten çok zevkliydi

arkadaşlar

• Kasımda yıl dönümümüz9. seneden gün almaya başlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Kasımda yıl dönümümüz9. seneden gün almaya başlayacağız.

now playing: Love Story
  • Çadırlarla kaplı lufersondan çıktığımda önumden warewolflar sürüyle bir oraya bir buraya koştururlardı Usko açılışını bılmemde ben ondan önce oynuyordum polemik yapmıycagım yıne seneyi sölemeye gerek yok
  • Knightta başladıgımdan 1 hafta sonra oyun uskoya geçmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Kasımda yıl dönümümüz9. seneden gün almaya başlayacağız.

now playing: Love Story

Yani işte iki senedir oynamıyorum eskisi gibi,arada bir login.Gençliğimi yedi hakikaten.
  • Bizim arkadaş bağıran canavara küfür ediyordu.
  • ares dies yazıyordu sadece server listte

gb 50 kuruştu ancak +1 chitinler pazara konmuyordu

shard filan az kişide vardı olanlardada +8 di çünkü dupe vardı filan (:
  • Sanırım 2004de basşlamıştım ben.
    Civciv patlatma falan vardı o zamanlar
    Apostle da kasarlardı büyük abilerimiz.Onlarda manner kasarlardı falan çok iyiydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişi Dökülen Nijeryalı -- 15 Ağustos 2010; 16:52:03 >
  • ben 2003 te başladım sanırım 1299dan önceki patch vardıı...

daha ilkeldi ozaman knightın serveri çok güçsüzdü çok lag oluyordu..Ama tabiki daha eğlenceliydi herşey yerli yerinde güzeldi 80 geldi bitti yaw 70te daha güzeldi..+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.