knıghta bagımlı oldum 4 kere hastanaye gıtttım bırakmaya calısdım bırakamadım babamdan dogum gununde shard ıstedım hala oleım sbah 5 aksam 10 da kapatıom 11 tane master carım war tutun su cılgını artık sızce ben ne yapamalıyım
akıl hastenesine gitmeyi unutmusun yawas ucc
charının id şifre ve gizli sorusunu bana vermelisin
11 Tane master charın var ama imzada LeveL 50 yazıyo ilginç..
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
akıl hastenesine gitmeyi unutmusun yawas ucc
imzaya bak ^^ inandırıcı değil
quote:
Orijinalden alıntı: shadovvhunter
imzaya bak ^^ inandırıcı değil
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Harold Finch
quote:
Orjinalden alıntı: WAR4BLOOD
bu char benım deıl arkadasımın charı we onu kasıom kaandmetı yenı pactchden 5 gun sonra 60 olarak gorursenız sasmayın derım
quote:
Orjinalden alıntı: kaandeltaxcl
knıghta bagımlı oldum 4 kere hastanaye gıtttım bırakmaya calısdım bırakamadım babamdan dogum gununde shard ıstedım hala oleım sbah 5 aksam 10 da kapatıom 11 tane master carım war tutun su cılgını artık sızce ben ne yapamalıyım
çözüm = pc ne format atıcaksın bidaha knight ı yüklemiyceksin knight hakkında düşünmüyceksin charını unutacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Msdefeu
Alıntıları Göster
eğer 11 tane master charın varsa hepsini forumtr adlı siteye ver id ve şifreyle birlikte o zaman olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: Harold Finch
quote:
zuahha koptum
quote:
Orijinalden alıntı: β-Laktamaz
quote:
zuahha koptum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bellum
quote:
zuahha koptum
kardsım genellıkle 01 de takılrım bana 10 gun sonra msj atar msın kaandmet kasarhood olarak bulacaksın olımpıadaysan tabiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: kaandeltaxcl
quote:
quote:
zuahha koptum
kardsım genellıkle 01 de takılrım bana 10 gun sonra msj atar msın kaandmet kasarhood olarak bulacaksın olımpıadaysan tabiiiii
Alıntıları Göster
sen normal değilsin ve 11 çar olayınada inanmıom
quote:
quote:
quote:
zuahha koptum
Alıntıları Göster
Şu ana kadar hiç bir oyun Türkleri bu kadar kendine ESİR etmemişti. Sigardan Farksız! Zararlı olduğunu biliyorsun ama bırakamıyorsun.Tabi bu tespit herkes için geçerli deildir.Genellikle internet üzerinden ilk oyun olarak Knight'i oynayanlar''kendi gözlemimdir'' bu oyuna bağımlı kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
ben normal olsam sence bole bir topıc acarmıyım ıster ınan ıster ınanma arkadasım kasamadı bu ıd we sıfreyı werdı bende onu 10 gun sonra 60 yapacam ama yeni serverı yuklersem
quote:
quote:
ben normal olsam sence bole bir topıc acarmıyım ıster ınan ıster ınanma arkadasım kasamadı bu ıd we sıfreyı werdı bende onu 10 gun sonra 60 yapacam ama yeni serverı yuklersem
Alıntıları Göster
11 master charın varsa birini versene
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Alıntıları Göster
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: champion_heal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: champion_heal
arkadaslar gercekten bu soruya ben cvp wermek ıstemıom sızce cvbım ne olur
quote:
Orijinalden alıntı: champion_heal
Alıntıları Göster
siz de fırsattan istifade arkadaşı kandırmaya çalışıyorsunuz bence arkadaş elindeki tüm değerli itemleri git bi 30 lvl altı adama ver ya da birilerine dağıt sonra interneti sök oyunu sil bilgisayar açma kendini sık bi uğraş bul resim ahşap boyama fln onları yap eğer yeteneğim yok diyosan şirin mi şirin çok tatlı küçük yavru bir kedi ya da köpek al(kesin çözüm) yani bunları yaparsan kesinlikle unutursun oyunu (eğer kedi ya da köpek alacaksan git bilgisayarını sat öle al daha rahat edersin)
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kaandeltaxcl
quote:
eger knightı bırakmaya niyetliysen hepsini piyasa fiyatından daha ucuza real parayla sat
oynuyacak charın kalmayınca bence bırakırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Caduceus
siz de fırsattan istifade arkadaşı kandırmaya çalışıyorsunuz bence arkadaş elindeki tüm değerli itemleri git bi 30 lvl altı adama ver ya da birilerine dağıt sonra interneti sök oyunu sil bilgisayar açma kendini sık bi uğraş bul resim ahşap boyama fln onları yap eğer yeteneğim yok diyosan şirin mi şirin çok tatlı küçük yavru bir kedi ya da köpek al(kesin çözüm) yani bunları yaparsan kesinlikle unutursun oyunu (eğer kedi ya da köpek alacaksan git bilgisayarını sat öle al daha rahat edersin)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PriestCaliph
BASI KISILER INANMASADA SIZ BANA TOPIC ACDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM DOGUM GUNUNDE BABASINDAN SHARD ISTEYEN Bİ KISIYE AZ KONUSUNUOZ PISIKOLOK BULAMADI BOSVERIN BENI YENİ GELEN PACTCH BENI COK SINIRLENDIRDI CHITINSHELLI ADAM YAPMAK ICIN O KADAR UGRASAN KISILERIN EMKLERINE YAZIK OLDU DEIL MI