Ztn oyuna giremiyom bikaç şarkı yazdım(uyarlama) inş. beğenirsiniz...
İsmailYk-Allah belanı versin..
Benim için hep sen wardın Her gün hep seni seni oynardım!! 2 elim de kopsun Ah nasıl bu oyuna başladım... Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin KO!! Hayatımı sen mahvettin Bırakamadım neler çektin Kader GM leri de kör etsin!!! Bomboş yere oynuyorum.. Her gün acı çekiyorum!! Her dakika eriyorum!! Yeter artık senden nefret ediyom Beni benden aldın attın beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin GM!! Hayatımı sen mahvettin Oyuna almadın neler çektim Oyun seni de dc etsin!!! İçimdeki nefreti kimse alamas İsterse GM gelsin Hala seviyom seni Allah Belanı Versin!!!!!! Allah Belanı versin Allah seni kahretsin .. Bana gelen sana gelsin KO!! Hayatımı sen mahvettin Bırakamadım neler çektim Kader seni de kör etsin
Serdar Ortaç-Dansöz
İtiraf ediyorum sana itiraf Başladı patlamış itemlere tadilat Masumum GM lerden daha masumum Malesef bunun için iteme mecburum Yüksek uçan kuşun Yüreği sarhoşun acı çeker gibi kölesi olmuşun Arena edenlere Bana vuranlara Md si patlayıp Rpr edenlere Rpr et diyen kim Bana vur diyen kim Orc'lardan çeken kim benim kadar!! Ölene kadar ezüq kalamassın İtem bulursan bunu anlayamassın Sen bu savaşlara katlamassın Binlerce KOXPER war Hadi diyelim biri çok eziq gördü Sana da biraz item verdi Ya bi güb olur da dupe çıkarsa Binlerce DUPER war!!!
İlk defa şarkı uyarlıyorum yorum lütfen
Neden gereksize taşıyorsunuz bu ko ile ilgili bişey !!!
Dansöz Versiyonu güzelmiş..
güzelmiş
bence güzel EMEĞE SAYGI
kanka mütişşşş olum mütişşşş şarkıların dewamını beklioruzzz okudum nerdeyse donuma ediodum tek kelime mütişş olmuşşşş
Bu güzelmiş sözünü duymak ne kadar güzel biliyor musunuz Ellerim koptu yazana kadar ve tşk alıyorum.. Ben de siz tşk ediyorum..
çok güzel olmuş eline sağlık harika!!!
aynı topiği bi daha açarsan ceza alıcaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme