Şimdi Ara

KNIGHT ARTIK YOK BENİM İÇİN / OYUNU BIRAKTIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatta daha ilginç bişey söyliyim size. Aynı hesapta 3 char vardı.
    Aresde 68 Lvl Warrior
    Olmpyda 62 lvl Warrior. Masterını yeni açmıştım. +7 Chitin set tamamı +9 takı +7 Glave
    Olmpyda 60 lvl Priest Masterı açık deyil. Bu priset gerçekten iyi bir Buffer ve heal ciydi. Ben kompleks yapıp bakın bakın bende kesebiliyorum diye str ye vermemiştim. Elindeki silahın hiç bir önemi yoktu. Takılar ve elbiseler hp basılydı.
    Statlar int ve hp olarak dengeliydi. Yani Kompleksli bir prist olmak yerine işini yapan partide ilk dalınan adam olmasına rağmen kendini ayakta tutabilen ve partideki arkadaşlarını destekleyebilen bir priestti.

İlginç olan şu.

Benden charı alan arkadaş demişki ben Aresde oynaımıycam. Orası cok yüksek levelli adamlarla dolu. Ben olmpyda devam edicem. Çok güldüm yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 7 Ağustos 2006; 17:14:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

Sevgili DH li arkadaşlarım. Aresde 68 lvl yeni olmuştum. 2 senedir oynuyordum. Levelden daha çok iteme ve ticarete önem vermiştim.
    Son günlerde bence iyi debilebilecek itemlerimi ancak tamamlayabilmiştim ve full XP yapmaya başlamıştım.
    Hedefim 70 olmak ve CZ ye devam etmekdi.
    2 Parca +8 Shell
    3 Parca +7 Shell
    takılarım en düşüğü +10 bir adetde +15 str vardı.
    Her durum için kullanılabilecek +8 silahlarım da tamamdı.

FireDarke gelince bende iyi olcak sandım. Yükledim. ilk günden beri yeni versiyondaoynuyorum. Ben sadece hafta sonları oynayan birisiyim normalde ama yenipatch hevesiyle son günlerde normal oynadığımdan fazla oynadım.

2 Gündür görev koşturdum. insanlarlka konuştum.
    Su sonuca vardım.
    Artık bana göre deyil. Oyun bence cıvıklaşmış.

87k np / 17 gün gold premium / 14 gb para / 1030 KC / 960 ADET abys / 47 adet çeşitli sc lerle / ile oyunu bırakıyorum.

Artık ko oynamıycam.
    BU gün tatile çıkıyorum.
    Bilgisayarımdan oyunu kaldırdım.
    Ko benim için bitmiştir.

Foruma arada bir gelirim diycem ama artık benim tecrübelerimde yeni patcle beraber önemini yitirdi. Yani forumdada kimseye yararlı olamam. Ama arada bir uğrarım burdaki postları okuyarak oyun hakkında bilgi alırım.
    Herkese sevgiler ve saygılar.

en iyisini yaptın keşke bende senin gibi bırakabilsem bu oyunu

• abi priestten söz açmışken benmde 51 lvllı priestim var stat pointleri senn gibi dağıtım 2 int ye 1 strye verdim şimdi bu yeni patchin verdiği chitinleri bile giyemiorum napayım sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JEYD
    abi priestten söz açmışken benmde 51 lvllı priestim var stat pointleri senn gibi dağıtım 2 int ye 1 strye verdim şimdi bu yeni patchin verdiği chitinleri bile giyemiorum napayım sence?

bana kalırsa ki bu benim tamamen şahsi fikrimdir.

Bişey kesmek istiyorsan Asas veya Warriorla oyna.
    Ama priest kasıcaksan yani oyundaki şifa dağıtan rahip olacaksan ne giymek istediğine karar ver ve kadar str. Eline silah diye ezik bişey al. Kafası çalışan bir pirest silaha 100k dan fazla para vermez. Maksat görüntü. Boşver ondan sonra str yi. int ve hp ver. Ne kadar çok int o kadar çok mana, yani görevine uzun süre devam. Mana recover olan bir silah ve mana recover olan bir kalkan al. Başla çalışmaya. int ve hp ver. Sapağlam işe yarayan bir priest olursun.
    Yok ben kesicemde illa diyorsan ohoooo zaten ondan sürüyle var serverlarda warrior taklidi yapan pristler.
    Bide efsaneler vardır. Prist daha iyi vuru diye. Takma kafana böyle şeyleri.
    int ve hp devam et. Elbise ne istyorsa o kadar str ver. fazlası tamamen kompleks. Çocukken anne bak annne bak diyip havuza atlamak gibi. Bak bak bende kesiyorum.:D zuhahahahaha

Tamamen şahsi fikrim. ben olsam öyle yapardım. yaptım. yine yaparım. aslında warrior oynayan bir adam olmama rağmen ben prist çok kastım. hatta ben kendime rez bile kasmıştım. Kasaba minnet ediceğime bacağımı keser yerim mantığı. Hemen sanal xp den girip kendimi kaldırıyordum.

Dediğim gibi ben intci ve hp ci pirstimle partilere girdimmi herkes baba eyvallah yazardı. Ya sen ne güzel pristsin nerden geldin diyenler olurdu. sıfır kompleks. kesmem ben abi işim deyil. silahımın tek önemi var recover olması. atak isterse 1 olsun. önemi yokki. ben kesmem ama kestirtmemde ne kendimi nede parti arkadaşımı >>>>çaktınmı ?
    komplekslerinizden kurtlun verin inte hp ye. Yada asas kasın warrior kasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 7 Ağustos 2006; 17:45:11 >

• yolun acık olsun kardes..ben su anlık bırakmayı dusunmuyorum cunku kendimi ne cok asırı bagladım ne de oynamama istegi var...oynamak istiyorum ama genellikle arada takılmak istiyorum muhabbet olsun diye...
    sana gercek hayatta iyi sanslar diliyorum...
  • Kardeş bu oyun çogumuzun bütün sosyal hayatını bitirdi.üstüne türkleri birbirine düşman etti herkes birbirine gıcık paso ks,küfür coluk cocuk gençlik zaten gitmiş maneviyat bitmiş.Ülke bölünmüş insanlar körleşmiş sabitleşmiş ne amac ugruna yasadıklarının farkında bile degiller aileler ilgisiz musama cok gençlere dur diyen yok edep yok haya yok vicdan yok olsa sızlayacak belki ama yok... durum daha da kötüye gidiyor...Ülkemin gençlerinin bu vatana maddi manevi ve fiziki gelecek için bi fayda saglayabileceğini düşünmüyorum inan bu böyle ... Bu oyunun bana gösterdikleri de bu yönde ...

İstesek herşey bizim eimizde ama bunun farkında olacak insan yok ....

İstesek inan bu oyun dakka sına biter bu oyun cöker ((sadece istesek))

Bizimkiler dese ya biz nabıyoruz nereye gidiyoruz bir kendimize ceki düzen verelim kendimize gelelim hayatımızı su oyuna hibe etmiyelim saglıgımızı sinirlerimizi bozmayalım bizi bu hallere getiren oyuna bari para ödemiyelim oynatırsa oynarız oynattıgı kadar oynayalım diyebilelim yeterki.Sanal bi item için insan arkadasını satar mı ?satar.bu oyun bunu sana yaptırır mı yaptırır bu dogru mu?yanlış ((ama)) nabalım diyebiliyorsan (bi işin aması varsa bi yolu daha var demektir inan) bırak o zaman zorlama kasıcam edicem itemlenicem diye bari baska taraflarınıda gör işin amacından sapma oyunun kendine hırs yapma.

Bak ben kendimden örnek veriyim işimden dolayı bu oyunu en fazla 3 saat oynuyabilirim günde o da ugrasırım biraz girerse girer girmesse yatrım güzel bi uyku cekmiş olurum yada daha önemli bi iş yaparım en kötüsü araştırmayı severim internet elimin altında kafama takılan merak ettiğim ne varsa bakarım bilgilenirim inanın bana elimizin altında büyük bir nimet var ama kullanmasını bilene biz bu büyük nimeti sanal bi yaşam kurdugumuz ve gercek hayattan koptugumuz bi oyuna hibe ettik gece yatıyoruz k.o düşünüyoruz sabah kalkıyoruz k.o düşünüyoruz.tuvalete gidiyoruz k.o düşünüyoruz işte k.o düşünüyoruz okulda k.o düşünüyoruz nası item kassam nası lvl kassam nası ticaret yapsam milleti nası kazıklasam kısa yoldan herseye nasıl sahip olsam,valla bu kadar memleket meselelerine kafa yorsak heralde memleket bi düzlüğe cıkmıştı...Aslında hiç oynamıycam su oyunu ama cok ii insanlar tanıdım ve bunlar 25-35 yaş arası olgun saygılı seviyeli! cok düzgün insanlar cok sevdim onları bu oyun da tanıdım ve böyle insanlara böyle bi oyunda rastladıgım için cok sanslıyım su charı 63 e kadar getirebilmemin tek sebebidir onlar desem yeridir çünkü..sırf onlarla bu oyunda zevk alıyorum diye giriyorum muhabbet eglence cok hoş gercekten umruma olmuyo kasmışım kasmamışım,itemim yokmuş ... Yine bi cok insan da tanıdım ki,az önce saydıklarım nadir olanlardı.gercekten bana su üstte yazdıklarımda büyük bir ilham kaynagı oldu malesef bi çok insan diye tabir ettiklerim...

Neyse cok konustum sanırım ama ii oldu içimi döktüğüm...

Son olarak bizim insanımızın genel olarak en büyük zaafını söyliğim SABIR!!...Malesef yok!

Bir şeyin hemen olmasını istiyorlar genelde sabır etmek önemlidir aslında bu bi erdemdir...

Hatta bu sabırlarını su oyunu 2 ay gibi bir süre pc lerinden silerek gösterseler,bakın bakalım sonra bi şeyler değişiyormu değişmiyor mu biz adamların istediklerini yabıyoruz SABIR = 0 HIRS = %100 işte para kazanmanın en ii yolu ve biz bu oyuna malesef cok kolay geliyoruz...

Unutmayın ki bizler en zor hal ve şartlardan SABIR MANEVİYAT YÜKSEK İNANÇ ve En Önemlisi BİRLİK ve BERABERLİK TEK VUCUT olabilme yetisi ve becerisi ile bu günlere o zamanın erdemli insanları ile geldik ...

ve Sonuç olarak Şunu Asla ve Asla unutmamamız gerekir ki...

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDA AKAN ASİL KANDA MEVCUTTUR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exa_ -- 7 Ağustos 2006; 1:27:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

Sevgili DH li arkadaşlarım. Aresde 68 lvl yeni olmuştum. 2 senedir oynuyordum. Levelden daha çok iteme ve ticarete önem vermiştim.
    Son günlerde bence iyi debilebilecek itemlerimi ancak tamamlayabilmiştim ve full XP yapmaya başlamıştım.
    Hedefim 70 olmak ve CZ ye devam etmekdi.
    2 Parca +8 Shell
    3 Parca +7 Shell
    takılarım en düşüğü +10 bir adetde +15 str vardı.
    Her durum için kullanılabilecek +8 silahlarım da tamamdı.

FireDarke gelince bende iyi olcak sandım. Yükledim. ilk günden beri yeni versiyondaoynuyorum. Ben sadece hafta sonları oynayan birisiyim normalde ama yenipatch hevesiyle son günlerde normal oynadığımdan fazla oynadım.

2 Gündür görev koşturdum. insanlarlka konuştum.
    Su sonuca vardım.
    Artık bana göre deyil. Oyun bence cıvıklaşmış.

87k np / 17 gün gold premium / 14 gb para / 1030 KC / 960 ADET abys / 47 adet çeşitli sc lerle / ile oyunu bırakıyorum.

Artık ko oynamıycam.
    BU gün tatile çıkıyorum.
    Bilgisayarımdan oyunu kaldırdım.
    Ko benim için bitmiştir.

Foruma arada bir gelirim diycem ama artık benim tecrübelerimde yeni patcle beraber önemini yitirdi. Yani forumdada kimseye yararlı olamam. Ama arada bir uğrarım burdaki postları okuyarak oyun hakkında bilgi alırım.
    Herkese sevgiler ve saygılar.

bi biz kurtulamadık

• quote:

Orjinalden alıntı: Exa_

Kardeş bu oyun çogumuzun bütün sosyal hayatını bitirdi.üstüne türkleri birbirine düşman etti herkes birbirine gıcık paso ks,küfür coluk cocuk gençlik zaten gitmiş maneviyat bitmiş.Ülke bölünmüş insanlar körleşmiş sabitleşmiş ne amac ugruna yasadıklarının farkında bile degiller aileler ilgisiz musama cok gençlere dur diyen yok edep yok haya yok vicdan yok olsa sızlayacak belki ama yok... durum daha da kötüye gidiyor...Ülkemin gençlerinin bu vatana maddi manevi ve fiziki gelecek için bi fayda saglayabileceğini düşünmüyorum inan bu böyle ... Bu oyunun bana gösterdikleri de bu yönde ...

İstesek herşey bizim eimizde ama bunun farkında olacak insan yok ....

İstesek inan bu oyun dakka sına biter bu oyun cöker ((sadece istesek))

Bizimkiler dese ya biz nabıyoruz nereye gidiyoruz bir kendimize ceki düzen verelim kendimize gelelim hayatımızı su oyuna hibe etmiyelim saglıgımızı sinirlerimizi bozmayalım bizi bu hallere getiren oyuna bari para ödemiyelim oynatırsa oynarız oynattıgı kadar oynayalım diyebilelim yeterki.Sanal bi item için insan arkadasını satar mı ?satar.bu oyun bunu sana yaptırır mı yaptırır bu dogru mu?yanlış ((ama)) nabalım diyebiliyorsan (bi işin aması varsa bi yolu daha var demektir inan) bırak o zaman zorlama kasıcam edicem itemlenicem diye bari baska taraflarınıda gör işin amacından sapma oyunun kendine hırs yapma.

Bak ben kendimden örnek veriyim işimden dolayı bu oyunu en fazla 3 saat oynuyabilirim günde o da ugrasırım biraz girerse girer girmesse yatrım güzel bi uyku cekmiş olurum yada daha önemli bi iş yaparım en kötüsü araştırmayı severim internet elimin altında kafama takılan merak ettiğim ne varsa bakarım bilgilenirim inanın bana elimizin altında büyük bir nimet var ama kullanmasını bilene biz bu büyük nimeti sanal bi yaşam kurdugumuz ve gercek hayattan koptugumuz bi oyuna hibe ettik gece yatıyoruz k.o düşünüyoruz sabah kalkıyoruz k.o düşünüyoruz.tuvalete gidiyoruz k.o düşünüyoruz işte k.o düşünüyoruz okulda k.o düşünüyoruz nası item kassam nası lvl kassam nası ticaret yapsam milleti nası kazıklasam kısa yoldan herseye nasıl sahip olsam,valla bu kadar memleket meselelerine kafa yorsak heralde memleket bi düzlüğe cıkmıştı...Aslında hiç oynamıycam su oyunu ama cok ii insanlar tanıdım ve bunlar 25-35 yaş arası olgun saygılı seviyeli! cok düzgün insanlar cok sevdim onları bu oyun da tanıdım ve böyle insanlara böyle bi oyunda rastladıgım için cok sanslıyım su charı 63 e kadar getirebilmemin tek sebebidir onlar desem yeridir çünkü..sırf onlarla bu oyunda zevk alıyorum diye giriyorum muhabbet eglence cok hoş gercekten umruma olmuyo kasmışım kasmamışım,itemim yokmuş ... Yine bi cok insan da tanıdım ki,az önce saydıklarım nadir olanlardı.gercekten bana su üstte yazdıklarımda büyük bir ilham kaynagı oldu malesef bi çok insan diye tabir ettiklerim...

Neyse cok konustum sanırım ama ii oldu içimi döktüğüm...

Son olarak bizim insanımızın genel olarak en büyük zaafını söyliğim SABIR!!...Malesef yok!

Bir şeyin hemen olmasını istiyorlar genelde sabır etmek önemlidir aslında bu bi erdemdir...

Hatta bu sabırlarını su oyunu 2 ay gibi bir süre pc lerinden silerek gösterseler,bakın bakalım sonra bi şeyler değişiyormu değişmiyor mu biz adamların istediklerini yabıyoruz SABIR = 0 HIRS = %100 işte para kazanmanın en ii yolu ve biz bu oyuna malesef cok kolay geliyoruz...

Unutmayın ki bizler en zor hal ve şartlardan SABIR MANEVİYAT YÜKSEK İNANÇ ve En Önemlisi BİRLİK ve BERABERLİK TEK VUCUT olabilme yetisi ve becerisi ile bu günlere o zamanın erdemli insanları ile geldik ...

ve Sonuç olarak Şunu Asla ve Asla unutmamamız gerekir ki...

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDA AKAN ASİL KANDA MEVCUTTUR ...

baba sen naptın öle yaw benim hayatımı yazsan o kadar sürmez

• tek sen değil be kardeşim bende bıraktım ama ben biraz düşük levelim :))
    lvl 61 olarak bıraktım. ko bitmiştir. iğrenç oldu oyun. gerçekten artık oynanmaz yeni trendim silkroad daha çok zevk veriyo harika bi oyun bence
  • söylediklerinin bir kısmıını anlayamıyorum:S sürekli türk userların bi taraflarının kalkmıs oldugundan bahsedip yabancıları öwüyorsun.bnce daha dikkatli yorumlar yapmalısın.2gruba ayıralım.sapıyor konu ama türklerinde bu oyunu pislik için oynayanları war yabancıların da.sadece oyunun %90ı türk oldugu için çok sırıtıyor..sanma ki o yabancı dediğin adamlar çok ii..kimbilir kaç kişiyi yatırmışlardır pislikle ya da4tas rezzlemişlerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonuncu

söylediklerinin bir kısmıını anlayamıyorum:S sürekli türk userların bi taraflarının kalkmıs oldugundan bahsedip yabancıları öwüyorsun.bnce daha dikkatli yorumlar yapmalısın.2gruba ayıralım.sapıyor konu ama türklerinde bu oyunu pislik için oynayanları war yabancıların da.sadece oyunun %90ı türk oldugu için çok sırıtıyor..sanma ki o yabancı dediğin adamlar çok ii..kimbilir kaç kişiyi yatırmışlardır pislikle ya da4tas rezzlemişlerdir.

ama arkadaş dogru sölüyo türkler hep goleme çekio , 4 tasa kaldırıyo , v.s

yabancılardan hiç s.e.r...fsiz göremedim daha

• dediğim gibi bu oyunun % 90ı türk ve nerden biliyorsun cafeden giren 12 yasındaki cocuklarını bunu yapmadıını?oyun çok düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonuncu

dediğim gibi bu oyunun % 90ı türk ve nerden biliyorsun cafeden giren 12 yasındaki cocuklarını bunu yapmadıını?oyun çok düştü

haklı olabilirsin
  • Sevgili dostum WarriorBladeTr,

Öncelikle oyunu bırakmana biraz sevindim,biraz üzüdüm..Sevinme sebebim ilerde herkesın basına gelecegı gıbı senınde charını hack yemesi ve ilerde emeklerinin bosa cıkmasını bı nebze engellemıs olmandır.Üzülme sebebim ise insan 2 yılda charıyla butunlesır,o senin kanından canından bır parca gibidir..Bilirsin insan sevdiklerinden ayrılamaz,ayrılsada daha sonra buyuk acı duyar..Eğer seninde basına boyle bir şey gelirse,işte benim üzülme sebebim bu olacaktır.
    Konuyu ancak bugun gorebildim,kusura bakma..Daha erken cevap yazmayı cok isterdim ama ilham da o zaman yanımda olurmuydu bilinmez Neyse dostum knightsız hayatında basarılar,yolun acık olsun..Forumuda bırakıyorsan eğer hoscakal,bizleri unutma..
    Hadi saglıcakla

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Sevgili dostum WarriorBladeTr,

Öncelikle oyunu bırakmana biraz sevindim,biraz üzüdüm..Sevinme sebebim ilerde herkesın basına gelecegı gıbı senınde charını hack yemesi ve ilerde emeklerinin bosa cıkmasını bı nebze engellemıs olmandır.Üzülme sebebim ise insan 2 yılda charıyla butunlesır,o senin kanından canından bır parca gibidir..Bilirsin insan sevdiklerinden ayrılamaz,ayrılsada daha sonra buyuk acı duyar..Eğer seninde basına boyle bir şey gelirse,işte benim üzülme sebebim bu olacaktır.
    Konuyu ancak bugun gorebildim,kusura bakma..Daha erken cevap yazmayı cok isterdim ama ilham da o zaman yanımda olurmuydu bilinmez Neyse dostum knightsız hayatında basarılar,yolun acık olsun..Forumuda bırakıyorsan eğer hoscakal,bizleri unutma..
    Hadi saglıcakla

Ben bu adama hayranım D@n93rMert

• Bırakmana sevindim. O charları yapana kadar harcadığın zamanlarına ise üzüldüm. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum kardeşim. Bende oyunu bırakmayı düşünüyorum. Aslında bunu 1 haftadır düşünüyorum. Cypherda 62 Shadow Vain, 62 Shadow Knight (tam bir görev adamı full Int ve hp), 56 Warrior var. Bakalım birgün gizli sorumu gireceğim ve gözlerimi kapatıp yeni şifremi ıshuahfudhsufhahf gibi birşey yapıp bu oyundan kurtulacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 7 Ağustos 2006; 10:25:05 >
  • en iyisini yapmışsın.sanırım bizim de yapacağımız aynı olacak.
  • BEN NAPICAM YAA SİZE ŞUNU İTİRAF EDİYORUM BU OYUN İÇİN AĞLADIĞIM BİLE OLDU YA ARTIK BIRAKMAK İSTİYORUMMMMM YARIM EDİN YOKSA BEN DAHA GEÇEN GÜN WAR YA ÖLECEKTİM YA ÜZÜNTÜDEN AİLEMLE ARTIK ARAMIZ BOZUK ARKADAŞLARIMLA ARAM BOZUK BU OYUN İÇİN YAAAA YARDIM ED,N LÜTFEN YOKSA PSKIYATRİ YE GİTÇMM

• Ne adamlar var...Mİllet oyunu bırakcam dio itemlerini ve gizli sorunu ver pls sırf post kasmak maksat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.