Şimdi Ara

knight cash ile ilgili bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar knight cash ile ilgili bir sorunum var.Geçenlerde sabah saatlerinde 500cash çektim atack ile defans scrool almak için.geriye 50küsür cash kaldı ve scroolları aldım.scroolları bastıkdan iki dakka sonra dc oldum servera rest atıldı.fakat oyuna girdiğimde scroollarım yok olmuştu ve artan knight cash im duruyordu.bu konu ile ilgili nereye başvurmam gerekir.?

• Knight online nın sitesine gir customer supporta yazabilirsin.
  • server geri sarmış rollback yani sorun yok tekrar al
  • roolback yapmış yapmasınada alamıorumki geriye.aldığım keşden artan 50 küsür keş var.Herhalde onları harcadam saydılar fakat orada bir karışıklık oldu.çünkü alamıorum keşin yetm,iyor diyor.ayrıca P işaterindeki my items bölümünde çektiğim scroollar gözüküyor.bu olay bana çok koydu yardım edin plsss.
  • bişiy olmaz ya 5 dolar bişiy tekrar al nolucak ya 6000 cash points olsaydı???seninkisi kötünün iyisi takma kafana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phesix

bişiy olmaz ya 5 dolar bişiy tekrar al nolucak ya 6000 cash points olsaydı???seninkisi kötünün iyisi takma kafana...

ne demek bişey değil, bu zihniyette gidersen çok kazıkyersin sen. kaç bin tane üyeden bu şekilde 5 dolar tırtıklasalar ne olur biliyomsun sen ?
  • giden 5 dolar olsunda yukarıda arkadaşın sölediği çok doğru herkesden 5 dolar tırtıklasalar iyi bişeymi.bugun bana oldu yarın sana olur.kafaya takılmıcak birşey deil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.