Şimdi Ara

knight dosyasındaki item resimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knight yi uzun zamandır oynuyorum biraz ara veriyim dedim ve bu arada komik şeyler yapmak istiyorum. Tahta dan item yapmaya çalışıyom fakat hafızam ii değil tam aklıma gelmiyo. bu yüzden knight silahlarının bulunduğu bir arşiv varmıdır bulabilirmiyim yada knight klasörünün içinde bulunan Item dosyasındaki resimleri nasıl açabilirim yardım için tşk.

• bak sanırım yanlış hatırlamıyosam knightonline online sitesinde bu itemlerle ilgli resimler olması lazım bi bak tabi yanlış hatırlamıyosam
  • knight nin sitesin de belli başlı ezüq itemler var bana şöle sağlam itemlerin resimleri lazım knight klasörünün içinde item dosyasında resim var ama açılmıyo hangi program ile açabillirim onu yardımcı olabilecek olursa sevinirim
  • yardım sever bilgili arkadaşlarımızın yardımını beklyiorum. knight silahlarının resimlerini nerden bulabilirim.
  • ediotr porgramı olsa knight ın ... :D olacakta
  • hala yardım bekliyorum bilen vardır fakat konu dikkat çekmiyo tekrarlıyorum knigh silahlarının örn : raptor shard clever mirage şudur budur resimlerini nerden bulabilirim
  • forumda bir sürü saçma başlıklar var ve o başlıklar hakkında çok konuşuluyo fakat yardım çağrıma bir cevap veren yok ne ilginç..!! lütfen yardım içeren başlıklarada bir bakalım. inş. bir bilen olurda yardım eder banaa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silkroad map pk2 ile ilgili
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes sitesinde hemen hemen tüm itenler sana lazımolacak item resimleri mevcut biiraz arastıtrsan hepsini bulablirsisnnn
  • kodb.info sitesinde bütün itemlerin resimleri var ama çok küçük olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.