Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya 7 sayfa başka abi sölesene ölürmüsün?
    zip var onu nereye ex licem?
  • 10060 hatası veriyo normal mi daha sonra girer mi? bi söyleyinnn
  • yaw birinis cewap 1298 yazıo ama eski client dio pls yrdm edn
  • indirdiğiniz patchi oyunun kurulu olduğu klasöre yani Program Files/Knight Online klasörüne patch i atın zipli bir şekilde. Sonra onu extrach here deyin. ve karşınıza çıkan seçenekte "Yes to All" deyin. bu şekilde patchi yüklemiş olursunuz.
  • en kolayı format c:/ q bas enter tabi bunu dos da yapacan yoksa açılmaz empire :

• saol dostum
  • ya yrdm edn daha
  • çalıştııııııııııııııııı
  • 10061 hatası werdi bu yeni client yükle demesinin geçtiğine mi işaret yoksa ikinci bir sorun mu cewap wern pls
  • abi cewap werecek msniz
  • sz oyuna daldınıs tabii burada gremeyenler de war ama kmn umurunda ne de olsa sz amacınıza ulaşmışsınız bn km nie taksın ?
  • ya ilgilenin dahaaaaaaaa pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliriom_tr

sz oyuna daldınıs tabii burada gremeyenler de war ama kmn umurunda ne de olsa sz amacınıza ulaşmışsınız bn km nie taksın ?

bilip bilmeden konusma...gördüğün gibi herkeze 10061 hatası weriyomus...banada dahil :P
  • BEN KO YU GERİ İSTİYORUM!!!!
  • snn ki normal ama bnm ki üüüle deil yeni serwer'ı yüklemen lazım dio ama zaten yüklü

• +1 bende istiyorum...oyunu bırakabilirim...en iyisi malezya serverı
  • legolas cnm abi bn o yüzden demedm bn de o hatayı wermio daha da farklı bnm ki 1298 i yüklediğim halde eski client die hiç bir serwer'a gremiom
  • alllah
  • arkadaşlar ya ben oyunu yukledim kurdum calıstı ama baglan mıyor kafayı yıcem ya yardım

• sn yne daldın ke 10061 olaylarına galiba neeese az sonra gidecem zaten 19.00 da sze kolay gelsn byes
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.