biri sunu sustursun ya bidi bidi ben uyuz oldum artık
quote:
Orjinalden alıntı: deliriom_tr
sn yne daldın ke 10061 olaylarına galiba neeese az sonra gidecem zaten 19.00 da sze kolay gelsn byes
bende hala bi yenilik yok adi adminlerin server ı rahatlatıp oyunun tam sürümünü koymalarını bekliyom hala ama koydukları andan 1gün sonra el morad castle a geliom hehe
bide item kiralama varmış çok merak ettim onuda moradon da bi npc arkadaş sayesinde onu çok merak ettim abi 5 dk pelerini verirmisin diyene direk moradona die cevap verebilecem
Yasaaşın beyler girdim sonunda
Bende sonunda girebildim. 35-40 dk oynadım dc oldu. Bidaha da giremedim İnferno da şaağıdaki gibi olmuş. Eskisi daha iiyiydi bence.
Beyler bende oyuna girerken hackshield hata veriyor onu nasıl düzeltebilirm oyuna girenelrden biri yardım etsin
Beyler şimdi hackshiledi düzelttim ama ya failed login verio yada server ekranı gelmio nerdesin KNIGHT ONLINEEE
arkadaşlar sabah tan beri deniyorum ama daha bir kere bile oyuna giremedim delirecem afedersiniz ama iyi b*k yediler ke a.q
yaaaa bunun çözümünü bulan yokmuuu
kardeş writer i olup ankara/batıkent te oturan varsa yarın buluşalım bana cd ye çekip getirsin ke yi bi zahmet kafayı yicem yükleyene kadar
eğer sorun çıkarsa bana pm atailirsinizl ben şuan %9 indirdim
ya yardım edin arkadaşlar bende hacshield yok nasıl indircem yardım plss
[simage]arkadaslar ben knight empire ye girdim fakat servarlara tıklıdıgımda hic bir yere girmiyo ole kalıyo ban yardım ederseni severnirim[/simage]
arkadaslar ben malezya servarını nerden indire bilirim bi yardım lutfen bu servar beni deli etti
ya arkadaslar yalvarırım yardımedim launcher herden indirmeye calısıyom su an iniyo ama gece 1 den beribekliyom batya bi indi sonra durdu ghic degişiklik olmuyo.öyle duruyo ne yapmam gerek ne olur yardım edin
arkadaslar ben ne yaparsam yapıyım giremedim birisi bana malezya servarının adresini verir mi lutfennnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
millettttt oyunu yükleyemediiimmm yardımmmm ediiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnX(]
agalar lutfeeennnnnnnnnnnnnnn yardım aq oyunu yukleyemiom