Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben bu dediğiniz mirrordan indirdim peki awsı yapacam hedefbuldan falanmı acep?
  • oyuna giriyom hadi hayırlısı
  • garip bisey oldu beyler bi tane lycan kestim bonus gibi bisey oldu kutudan aldıgım paranın 10 katını verdi 290 almıstım +2900 coin geldi
  • 95%
  • cold worm kes +8 staff düşecekmi
  • NAPICAZ AGALAR ANLATIN ALDIM DOSYAYI
  • http://files.filefront.com/patch1298_1_nzzip/;4105600;5;/fileinfo.html

Bu adresten indirdiğimiz patch i nasıl kuracağız bi bilgisi olan var mı? anlatırsanız sevinirim
  • bi tane zip dosyası iniyo önce onu bi virus taramasından gecir ben avast ile taradım ama sende tara sonraaz o zip i icindekilerin hepsini al knight online in klasörünün icine at sana bu dosya zaten var degistirilsinmi dicek tümüne evet de yükledikten sonra hazırdır klasörün icindeki knithonline.exe dosyasını ac oyna...
  • ya ben ayri yükledim patch i sonra ne yapcaz

ben öyle yaptım olmuyo connoct uptade server diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlight26 -- 7 Eylül 2005, 12:36:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _imparator_

quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Beyler bu 60 mb lık patchi indirdiimizde nası yüklicez???

??????????????????

Anlatayım Arkadaşım. Dosyayı indirdikten sonra. C / Prog. F. / Ko / nun içine atacaksın. Sonra Option u çalıştırcan. Orda server ın kaç olduu yazar. Herkeste 1288 son olan. Sen onu 1298 yapcan.

acaba hedef buldan yapsak olmamaı crack hesaaabı

• quote:

Orjinalden alıntı: ssscold

bi tane zip dosyası iniyo önce onu bi virus taramasından gecir ben avast ile taradım ama sende tara sonraaz o zip i icindekilerin hepsini al knight online in klasörünün icine at sana bu dosya zaten var degistirilsinmi dicek tümüne evet de yükledikten sonra hazırdır klasörün icindeki knithonline.exe dosyasını ac oyna...

Hepsini yapmama ragmen hackshild yuklendikten sonra cannot connect upgrade sever hatası veriyor..
    bu konuda ne yapabilirim..
  • cannot connect uptade server diyo hala

• cannot connect diyosa patch i bi daha yükle bende de oldu patche tekrar yukleyince oldu su anda piananın önünde yi nick buzmavisi bekliyorum...
  • ya ben indirdim patch i we KO klasörünün içine kopyaladım we knightonline.exe den çalıştırınca can not connetct server diyo launcher da da ona benzer bişi diyo lanet olsun yaa millet girdimi forumu bırakıyo biraz bize yardım edinnn...
  • olmadı a.q dosyası
  • bu hata server ın yogun olmasından da oluyo olabilir pathi tekrar kopyalayıp tekrar deneyin
  • ok tekrar kopyalıyorum su an...
  • ya %42

nerden indirionuz o kadar hızlı
  • arkadaşlar benhttp://files.filefront.com/patch1298_1_nzzip/;4105600;5;/fileinfo.html
    linkinden indirdim daha önce launcher dan iniyordu ama yarıda kaldı bu linkte hem çok çok daha hızlı hem de sorunsuz tavsiye ederimmmmm.....

• cannot connect to update server
    dio

leglolas ta da aynı problem var

ok bidaa kopyalıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 7 Eylül 2005, 12:44:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.