doves login ekranı cıkacak sonra kull adı şifre ile giriyosun eskisi gibi sadece sekil yapmıslar biraz KO yazısından sonra biraz bekle sistem gereksinimleri yükseltildi bilgisayarından kaynaklanan bi sey de olabilir bi res at istersen garanti olsun.
Tobold dediğin siteye girdim ama çok karışık yardım edermisin
Şimdi benim anlamadığım yaratıkarın yerleri değişmiş diyorsunuz. Dün akşam server kapatıldıgında ben eslantda apos 3 de dönüyordum. Şimdi KEden oyuna girince orada hadi Golemler varsa, hadi harpylerin ortasından spawn olursam. Ne yapacam anında götürürler beni. KOda DC olduğumuz yerden mi başlıyor karakterimiz arkadaşlar. Oyuna girenler yardım etsin. Yoksa herkes maradondan felan mı başlıyor.
%57
karar verdim oyunu silip bi daa yüklücem zaten problem yaratıyodu buda bi sebep işte silip yeniden yüklücem
Burada bulunan patch1298.zip dosyasının üzerine sağ tıklayıp kopyala deyin. Sonra bu dosyayı gidin KO klasörünün içine yapıştırın. Ben başladım indirmeye. Direk linkler çalışmıyor. Bu şekilde kopyala/yapıştır yapın.
Burada dene bi de teksab.
ben eslat ta bırakmıstım aynen bıraktıgım yerde cıktım
quote:
Orjinalden alıntı: Teksab
Tobold dediğin siteye girdim ama çok karışık yardım edermisin
abicim girince karşına 'download now' çıkıyo tıkla mirrorlar geliyo. ama sırası karışık mirror1 i bul tıkla ona çekmeye başla
bu ne ya ice magim ben ama 3 kat eksik vuruyor, ama flame aynı vuruyor
abi benim kinde dosya 63 mb falan yazıo doğru şeyi indirdiğme emin değilim siz nedersiniz...
Saol tobold şu an yüklüyo 1 saat sürer en fazla inşallah açılır. Tanıştığımıza memnun oldum.
%63
ÇILDIRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMM
ya pls bana biri yarım etsn ne poq yicem ke inmio yrdm edn pls
quote:
Orjinalden alıntı: Teksab
Saol tobold şu an yüklüyo 1 saat sürer en fazla inşallah açılır. Tanıştığımıza memnun oldum.
bende memnun oldum bu arada DH e hoşgeldin
deliriom_tr tobold un verdiği siteden indir bende ordan indiriyom.