bakın millet patch inince KO nun içine extract edin sonra dosya deişikliini sorunca yes to all deyin bu bitince options u çalıştırın game version yazan yerde 1288 i 1298 olarak deiştirip save leyyin hepsi bu linki veren 'cLk' dır kardeş çok saol emeği geçen herkese teşekkürler
sana gelince arkadaşım o siteye girince karşına 'download now' die bişey çıkar oraya tıkla sonra download mirrrorları gelir liste halinde ordan mirror 1 i bul tıkla çek.
quote:
Orjinalden alıntı: deliriom_tr
TOBOLD BİR ANNATSAN DİORM AMA SN BLRSN TABİİLANETLENDM YAW
beyler full download nerde ugraşamıcam artık
SAOL ABİ SN OLMASAN BN OLMAM BU ARADA NİCKİMİ YAZİM KARŞILARIZ BELKİ DELİRİOM_TR LWL 46 CLERİC EL MORAD BERAMUS
tobold gene aynı hatayı verio cannot connect to update server biri atsın full u işte ya
%94
beyler allah rızası için cannot connect to update server diyor lütfen yardım edin
ABİ SZ DERKEN BN İMPARATOR UN DEDİĞİ SİTEYİ BİR DNEM DEDM İNİO ŞU AN %7
GİRDİİİİİİİİİ
%17
beyler şu an launcher den yuklenebiliyo, linki beceremeyenler orayı deneyin..
Ben FileFront tan indiriyorum 512k 47-55 kb arası indiriyorum %12 ;) 20 dk sonra bende breth e göz atcam
BU ARADA İMPARATOR ABİ İNİNCE NAPICAM YOK ONU BURAYA YOK ŞUNU ORAYA KOPYALAMA DERDİMİZ YOK DİMİ AYRICA MASSAGE ATINCA YNNDA RESM ÇIKIO O RESM İ NASIL KOYACAM CEWAPLARSANIS SEWİNİRM
İmparator sen oyuna girmişsin galiba, nasıl yaptın. Launcherle mi indirdin yamayı. Yoksa manuel kendin yamayı indirip sonra KO klasörüne mi açtın. Nasıl yaptın bi anlat. Ben kendim indirip KO klasörüne açtın ama Hackshield update hatası veriyor.