Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • connat connect to update server dioooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUS3OOO

connat connect to update server dioooo

devamlı dene girer
  • KE HARİKAA PİANA HARİKAAA. ABYSS BOCEKLERİ PİANA YA GELMİŞ. TYONLAR TARLALARDA. ZOMBİE DAĞI YOK ZOMBİE MEZARLIĞI VAR. AYRICA ZOMBİE KAPISINDA GUARD. VAR x2 , x4 vs... harika olmuş aldığın parayı katlıyor. İtemler harikaaa . OYUN HARİKAAAAA

Benim verdiğim adres te sorunsuz arkadaslar :

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip

• agalar bana oyunun tam sürümünü nerden çekeceğimi sööleyin yeter
  • ABİ ANLATNNNNNNNNNNNN PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
  • bakın millet patch inince KO nun içine extract edin sonra dosya deişikliini sorunca yes to all deyin bu bitince options u çalıştırın game version yazan yerde 1288 i 1298 olarak deiştirip save leyyin hepsi bu
    linki veren 'cLk' dır kardeş çok saol emeği geçen herkese teşekkürler

sana gelince arkadaşım o siteye girince karşına 'download now' die bişey çıkar oraya tıkla sonra download mirrrorları gelir liste halinde ordan mirror 1 i bul tıkla çek.
    quote:

Orjinalden alıntı: deliriom_tr

TOBOLD BİR ANNATSAN DİORM AMA SN BLRSN TABİİLANETLENDM YAW

• beyler full download nerde ugraşamıcam artık
  • SAOL ABİ SN OLMASAN BN OLMAM BU ARADA NİCKİMİ YAZİM KARŞILARIZ BELKİ
    DELİRİOM_TR LWL 46 CLERİC EL MORAD BERAMUS
  • tobold gene aynı hatayı verio cannot connect to update server biri atsın full u işte ya
  • %94
  • beyler allah rızası için cannot connect to update server diyor lütfen yardım edin
  • ABİ SZ DERKEN BN İMPARATOR UN DEDİĞİ SİTEYİ BİR DNEM DEDM İNİO ŞU AN %7
  • GİRDİİİİİİİİİ
  • %17

• beyler şu an launcher den yuklenebiliyo, linki beceremeyenler orayı deneyin..
  • Ben FileFront tan indiriyorum 512k 47-55 kb arası indiriyorum %12 ;) 20 dk sonra bende breth e göz atcam
  • BU ARADA İMPARATOR ABİ İNİNCE NAPICAM YOK ONU BURAYA YOK ŞUNU ORAYA KOPYALAMA DERDİMİZ YOK DİMİ AYRICA MASSAGE ATINCA YNNDA RESM ÇIKIO O RESM İ NASIL KOYACAM CEWAPLARSANIS SEWİNİRM
  • İmparator sen oyuna girmişsin galiba, nasıl yaptın. Launcherle mi indirdin yamayı. Yoksa manuel kendin yamayı indirip sonra KO klasörüne mi açtın. Nasıl yaptın bi anlat. Ben kendim indirip KO klasörüne açtın ama Hackshield update hatası veriyor.
  • %8 2 saat 45 dakika
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.