Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ssscold

bi tane zip dosyası iniyo önce onu bi virus taramasından gecir ben avast ile taradım ama sende tara sonraaz o zip i icindekilerin hepsini al knight online in klasörünün icine at sana bu dosya zaten var degistirilsinmi dicek tümüne evet de yükledikten sonra hazırdır klasörün icindeki knithonline.exe dosyasını ac oyna...

FileFront taki dosyayı indirip senin dediğin gibi yapıyorum hackshield da cannot connect update server falan dio nası halletcez???
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliriom_tr

TOBOLD ABİ EXTRACT NE SÜÜÜLERMSN BİLMİORM DA

'aç' demek patch e çift tıkla yani zipli dosyaya çıkan winzip penceresinde yukarda extract var tıkla ordan KO nun yuklu olduğu klasörü seç ve extract de
  • BU ARADA %91 İMPARATOR'UN DEDİĞİNİ YPIOM ÇÜNKÜ TOBOLD 'UN DEDİĞİ O MİRROR 1 İ BLAMADM
  • quote:

Orjinalden alıntı: _imparator_

quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

İmparator sen oyuna girmişsin galiba, nasıl yaptın. Launcherle mi indirdin yamayı. Yoksa manuel kendin yamayı indirip sonra KO klasörüne mi açtın. Nasıl yaptın bi anlat. Ben kendim indirip KO klasörüne açtın ama Hackshield update hatası veriyor.

aga ben girdim evet. ke yiftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip adresinde indirdim. Sorun fln yok aradım taradım yane İndirdiim zip li dosyayı C:\Program Files\KnightOnline içine extrach ladım. Soora Option a girip server 1288 i 1298 yaptım ve
    C:\Program Files\KnightOnline\HackShield\Update dan hackshield i update ettim. hepsi bu kadar.

Ayrıca tekrar soyleyim oyun harika beyler

Ke Server larında Son Durum ;

http://img286.imageshack.us/img286/2805/keservers9ua.jpg

• TOBOLD ABİ SNN İNDİRDİĞİ ZİP.PATCH KAÇ KB??
  • Benimki 63 MB
  • İNDİ NAPICAM ŞİMDİ EMPEROR

HEEE ANLATMIŞIN GÖRDM Bİ DNEM
    SAOL
  • imparator hackshield i nasıl uptede ettin.hangisinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliriom_tr

TOBOLD ABİ SNN İNDİRDİĞİ ZİP.PATCH KAÇ KB??

dalgamı geçiyosun ne kb si, 63 mb.
    ayrıca mirrorı bulamadım demişin.yuz kere anlattım, o linke tıkla 'download now' var oraya da tıkla sonra download listesi geliyo hah işte onlar mirror, yanlarında yazmıyo mirrorr die, numaralar var 1 olanı bul tıkla çek oki

• kinglion C:\Program Files\KnightOnline\HackShield\Update buraya girip autoup.exe i çalıştır ve update et
  • FTP FİLE ERROR OPEN DİO
  • quote:

Orjinalden alıntı: ease

ya ben bişey sorcam...ben ko yu dün kaldırmıştım sonra bugün ben de cdye çekilmiş install dosyası vardı onu yükledim..ama versiyonu eski 1264 heralde...üstüne direk sadece 1298 i extract ettim.. acaba aradaki patchlerin yapılmamış olması sorun olur mu yoksa son çıkan patch bir önceki patchleri de kapsıyor mu???

peki aga girebildin mi
  • İMPARATOR ABİ ANLAT PLS FTPERROROPEN FİLE DİO YRDM ET ABİ

• ben şu anada indiriom %54 te hade hayırlısı
  • hayır giremedim....girdiğim tek şey cannot connect to update server.....
  • quote:

hayır giremedim....girdiğim tek şey cannot connect to update server.....

• quote:

hayır giremedim....girdiğim tek şey cannot connect to update server.....

ok bende aynı olayı yaptım da giremedim bende belki sen yapmışındır die

ben gidiyom yaa vafeye gidiyim bi bakiim nasıl olay ona göre belki cd ye çektiririm hadi size kolay gele
  • dediklerinizin hepsini yaptım uptade complate yazıyo starta basıyom hackshield de ilerlemiyo.5 dk sonrada cannot connect to uptade server yazıyo.
    yardım edin.neden böyle yapıyo.
  • ABİ AZ SÜÜÜÜLEİN
  • of ya zırt bırt kopoum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.