Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cannot connect to server update dıyor
  • %99
  • BU ARADA BEYLER Bİ SÖYLEYİN CHAR.INIS NREDE KAÇ PARASI WAR ÜSTÜNDE HANGİ ARMOR WAR NİCKİ NE WEE LWLİ NE Bİ SÜÜÜLE,İN BR TANIŞAK
  • %97
  • Beyler oyundayım bence çok güzel...
  • %46 Bİ DE XİGENON'UN BELKİDE KN.ON.'UN KRALI OLAN 3LT_ARCH3R 'ıN CLANI OLAN ELT DE BULUNAN WAR MI
  • ßos konusmasin Kimse adam akiLLi caLisan LinK varsa versin yoqsa miLLetin Kafasini ßosuna Karisdirmayin a.q.....
  • Orjinalden alıntı: tobold

bakın millet patch inince KO nun içine extract edin sonra dosya deişikliini sorunca yes to all deyin bu bitince options u çalıştırın game version yazan yerde 1288 i 1298 olarak deiştirip save leyyin hepsi bu
    linki veren 'cLk' dır kardeş çok saol emeği geçen herkese teşekkürler

işe bak a.q kendi kendime quote ediyorum
    patch i manuel yapanlar yukarıdaki gibi yapın.bitince KO.exe i açtım hata verdi hack shield sonra launcheri çalıştırdım update i kontrol etti update complete dedi sonra start dedim ve oyun açıldı şu an oyundayım
    yani önce launcherden açın.
  • bana birisi oyunun tam sürümünün yüklendiğini söölesin
  • yeter ulan calısmıyor

cannot connect dıyor ıste
  • İMPARATOR ABİ CEWAP WEREBİLECEN Mİ??? MÜSAİT MSİN??
  • Bitsin bu işkenceeeeee!!! sabahtan beri uğraşıyorum forumda yazan her şeyi yaptım ama ko.exe den de launcher dan da giremiyorum...launcher da open dedikten sonra hackshield ın gözükmesiyle "cannot connect to update server" demesi bir oluyor! heralde bi 100 kere falan denedim...AÇIL BE OYUN AÇIIIIILLLLL!!!!!
  • ko yu da ke yide ........... yeter bea canım çıktı sabahtan beri
  • EXTRACT NE?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

İmparator sen oyuna girmişsin galiba, nasıl yaptın. Launcherle mi indirdin yamayı. Yoksa manuel kendin yamayı indirip sonra KO klasörüne mi açtın. Nasıl yaptın bi anlat. Ben kendim indirip KO klasörüne açtın ama Hackshield update hatası veriyor.

aga ben girdim evet. ke yiftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip adresinde indirdim. Sorun fln yok aradım taradım yane İndirdiim zip li dosyayı C:\Program Files\KnightOnline içine extrach ladım. Soora Option a girip server 1288 i 1298 yaptım ve
    C:\Program Files\KnightOnline\HackShield\Update dan hackshield i update ettim. hepsi bu kadar.

Ayrıca tekrar soyleyim oyun harika beyler

Ke Server larında Son Durum ;

http://img286.imageshack.us/img286/2805/keservers9ua.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _imparator_ -- 7 Eylül 2005, 14:49:57 >

• TOBOLD ABİ EXTRACT NE SÜÜÜLERMSN BİLMİORM DA
  • girdim
  • ABİ SEN EXTRACT IN NE DEMEK OLDUĞUNU SÖYLEMİCEN GALİBA
  • ya ben bişey sorcam...ben ko yu dün kaldırmıştım sonra bugün ben de cdye çekilmiş install dosyası vardı onu yükledim..ama versiyonu eski 1264 heralde...üstüne direk sadece 1298 i extract ettim.. acaba aradaki patchlerin yapılmamış olması sorun olur mu yoksa son çıkan patch bir önceki patchleri de kapsıyor mu???
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.