Şimdi Ara

Knight Gibi bir oyun ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
55.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Yok kardeşim he Lvl kasmalı bulursun ama Pk dedin mı yok iste kac yıldır alternatifi olmadı su oyunun

Ps4 aldım ama su an o oyunlar bile yeni nesil falan Pk tadını alamıyorum ya

Neyse elder scrolls online - watch dogs - the crew - destiny falan bunlarda tatmin etmezse artık ps4 falan her seyi satıp char dizicem

Konsol ile mmorpg karşılaştırman mükemmel qa.mqi.

Demek istediğimi anlamamissin ki

Yani ne denediysem o pk tadını vermedi

Piyasada mmorpg bol.Knight kadar olmasa bile elbet birisini beğenirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Ocak 2014; 18:24:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok kardeşim he Lvl kasmalı bulursun ama Pk dedin mı yok iste kac yıldır alternatifi olmadı su oyunun

Neyse elder scrolls online - watch dogs - the crew - destiny falan bunlarda tatmin etmezse artık ps4 falan her seyi satıp char dizicem

Tera-Vindictus-Shaiya-Lotr vs vs çoğunu denedim . Yani çoğunu denedim ama inan Ardream pk zevkini alamadım. Knight oynamamış olsam elbet piyasadaki oyunları severdim de olmuyor

Şu an Elder Scrolls Online bekliyorum Ps4 e bakalım .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tera-Vindictus-Shaiya-Lotr vs vs çoğunu denedim . Yani çoğunu denedim ama inan Ardream pk zevkini alamadım. Knight oynamamış olsam elbet piyasadaki oyunları severdim de olmuyor

Şu an Elder Scrolls Online bekliyorum Ps4 e bakalım .

Sarmaz qamqi o oyunlar sen gel koya ardream çok kalabalık ve hile çok az gayet zevkli.

• ben 1995 ten beri bu işlerdeyim ama knight çıktığı ilk yıl ilk gördüğüm gün ilk şehire gelişi ile girişim koxpla :D

bu tecübeli adamdan size nasihat şu sitede tüm online oyunlar var cafemde müşteriler hobibler diyim hepsine knightçı tayfası bırakmak için tüm oyunları denedi nerdeyse knight verdiği pk zevki ve playerlik zevki hiç bir oyunda yok her şey item değil diyen tek oyundu bizim için.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/custom/id/1007/Free-MMORPG-Games.html
    işte tüm online oyunların tezgayı burda sergileniyor 2006 dan beri açık site :D ve size diyim knight knight başka oyun yok ünv kalan liseden kalan okul bırakan ailesinden kaçan ailecek oynuyan her şey bu oyunda :D

• Şu yalan dünyaya geldim geleli knighttan güzel oyun bulamadım.
  • Abı knıght gıbısı yok yaa vallahi silkroad metin 2 wow rift online hepsini oynadım knıght kadar zevk almadım en ıyısı knıght .

LOL BASLAYIN ODA GÜZEL
  • Knıght gibi bir mmorpg oyun bulmak kolay degıl kı zaten knıghtdakı pk nın tadı diğer oyunların hiçbirinden alamazssın rift online oynadım knıghttan sonra hiç sarmadı KRAL=KNIGHT ABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Knight'tan başkası yalan pk sistemi olarak, Usko oynamayacaksan PvP oynarsın.
    Yada LoL deneyebilirsin, arada zevk için bende LoL oynarım. Ama Ko'nun tadını vermeyeceği kesin

Pk sistemi olarak yalan he ? Adama sorarlar hangi oyunu oynadın diye. :D Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.Knight Online'ın oyun olarak değer görmeyeceği öyle oyunlar var ki şuan piyasada.En basitinden yeni çıkan ArcheAge'in bi rehberini okuyun da oyun neymiş pvp neymiş anlayın.Ezbere konuşmak ne kadar basit. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Yada LoL deneyebilirsin, arada zevk için bende LoL oynarım. Ama Ko'nun tadını vermeyeceği kesin

Pk sistemi olarak yalan he ? Adama sorarlar hangi oyunu oynadın diye. :D Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.Knight Online'ın oyun olarak değer görmeyeceği öyle oyunlar var ki şuan piyasada.En basitinden yeni çıkan ArcheAge'in bi rehberini okuyun da oyun neymiş pvp neymiş anlayın.Ezbere konuşmak ne kadar basit. :)

Önce ne yazdığımı iyi anla malum tek seferde anlayamamışsın galiba. Ayrıca postu attığım tarihle verdiğin örnek?
    Şimdi naşşş

• quote:

quote:

quote:

Önce ne yazdığımı iyi anla malum tek seferde anlayamamışsın galiba. Ayrıca postu attığım tarihle verdiğin örnek?
    Şimdi naşşş

DoA oyun ile MMORPG oyunu karşılaştıran.LoL ile Knight'ı aynı cümlede kullanan adam bana naş diyor..Şöyle postu attığım tarihe bak deyince 2006'dan kalma konu zanettim.Bir baktım ki 2012. :) Ne kadar komiksin.2 senede online oyun dünyasına hiç bir şey değişmedi..Evet ArcheAge 2013 yılları içerisinde çıktı fakat 2012 tarihinde benzeri yüzlerce oyun bulunuyordu..Neyse evet KINAYT'ın pk sistemi eşsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi naşşş

DoA oyun ile MMORPG oyunu karşılaştıran.LoL ile Knight'ı aynı cümlede kullanan adam bana naş diyor..Şöyle postu attığım tarihe bak deyince 2006'dan kalma konu zanettim.Bir baktım ki 2012. :) Ne kadar komiksin.2 senede online oyun dünyasına hiç bir şey değişmedi..Evet ArcheAge 2013 yılları içerisinde çıktı fakat 2012 tarihinde benzeri yüzlerce oyun bulunuyordu..Neyse evet KINAYT'ın pk sistemi eşsiz.

Evet öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krieger37

oyuna başlamak isterseniz bu link yardımcı olur
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4ffac2a5852e0822329836

ÇAKALA BAAAK

ref linkide çakmış

tıklamayın sakın attığı linke
  • tam benim kafadasın dostum bu oyunun tadı hiç bir şeyde yok malesef
  • Cz dekı o pk zevkınuı veren bır oyun Bulduğunuz zaman benımde haberım olsun
  • Öyle bi oyun yok adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan172

Beyler öncelikle merhaba ...
    Ben yeni bir MMORPG oyun arıyorum ve bir çok başarısız denemem oldu mesela C9 sonra Dragon nest tarzı oyunlar denedim ama bu tarz oyunları hiç sevemedim ... Daha öncesinde Knight , Silkroad ve çoluk çocuk dolmadan önce Metin 2 oynuyordum bana bu üçüne benzer oyun lazım yanı C9 gibi oyunlarda tek basına dungeon a giriyorsun ve çıkıyorsun hep aynı sey ama Knight de aynı degıl git maradon dan çık önune gelenı kes etrafındada tanımadıgın insanlar olsun mal gıbı yanlız olma yanı onlıne oyun dıyorlar yalnız dolanıyoruz .... Herneyse bana bu tarz çok abartılı olmaya ve butun oyun dungeon veya Cabal gıbı görevlerle geçmeyen ayrıca eger olursa Non-target bir oyun söyleye bilecek var mı??

star wars old republic. free play ama vip olursan sürekli pvp var. ama star wars hayranı değilsen oynama derim. çok karışık oyun ye yüzlerce skill var

• Atahan172 A kullanıcısına yanıt
    maelsef Knight gibi oyun ben bualamadım.
    metin 2 yide 3 ay oynamıştım ondan da hoşalnmamıştım.

şimdi LOL arada oynuyorum ama knightla yakından uzaktan alakası yok. sadece boşluğu kapatıyor.
  • Arkdaşlar bu günlerde güzel bir MYKO (max 70lvl) sunucu arıyordum,türklerin risingko'ya baktım virüs dolu, cüceko'da da rootkit var ve oyuncu sayısı yok, ayrıca Türk pv'lerinde edit item dolu ve pus satışı var.

Birkaç gündür düzgün sunucu arıyorum, QuarantineKO'yu buldum şu an Betada, 1 kasımda asıl açılışı yapacak benim gibi eski günleri özelyen varsa çok iyi bir myko sunucusu, herşeyi geçtim en azından adamlar cilentine virüs koymamış.

Özet geçmek gerekirse;

PUS'da scroll satışı yok, sadece ırk isim class gibi hizmetler satıyorlar
    EXP 10X, Item rate 3x
    max level 70lvl
    gerçek myko db, edit skiller filan yok

Panel :https://www.quarantineko.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkdaşlar bu günlerde güzel bir MYKO (max 70lvl) sunucu arıyordum,türklerin risingko'ya baktım virüs dolu, cüceko'da da rootkit var ve oyuncu sayısı yok, ayrıca Türk pv'lerinde edit item dolu ve pus satışı var.

Birkaç gündür düzgün sunucu arıyorum, QuarantineKO'yu buldum şu an Betada, 1 kasımda asıl açılışı yapacak benim gibi eski günleri özelyen varsa çok iyi bir myko sunucusu, herşeyi geçtim en azından adamlar cilentine virüs koymamış.

Özet geçmek gerekirse;

PUS'da scroll satışı yok, sadece ırk isim class gibi hizmetler satıyorlar
    EXP 10X, Item rate 3x
    max level 70lvl
    gerçek myko db, edit skiller filan yok

Panel :https://www.quarantineko.net/

Bu virüslerin bilgisayara etkisi ne şekilde oluyor ?

Antivirüs kullanmıyorum ama 1 haftadır filan risingko oynuyorum , risingko'yu silip taratma yapmamı mı önerirsin ?

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    win32/wamnit.h

Risingko cilentinin içinde ki virüsün adı budur, istersen araştırabilirsin. Nod32 + avast buluyor, sadece bu iksiyle denedim diğer hepsi bulur gerçi birde bir sürü virüs sokuyor. Avast açılış taraması yaptırırsan kökten silebilirsin tabiki oyunu kaldırıp dosyalarınıda silmen lazım. İnsanlara htc one ip5 vereceğiz diyorlar, 1 ton virüs koyuyorlar kim bilir kaç kişiyi hacklicekler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.