Şimdi Ara

Knight Gibi bir oyun ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
55.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

win32/wamnit.h

Risingko cilentinin içinde ki virüsün adı budur, istersen araştırabilirsin. Nod32 + avast buluyor, sadece bu iksiyle denedim diğer hepsi bulur gerçi birde bir sürü virüs sokuyor. Avast açılış taraması yaptırırsan kökten silebilirsin tabiki oyunu kaldırıp dosyalarınıda silmen lazım. İnsanlara htc one ip5 vereceğiz diyorlar, 1 ton virüs koyuyorlar kim bilir kaç kişiyi hacklicekler.

Bu clientlerde hep virüs oluyomuş , bazıları da virüs olarak algılıyomuş.Şimdi bu adamlar sırf milletin bilgilerine ulaşabilmek için mi server açıyor yani , garip geldi bana.
  • knight gibi bir oyun yok ama legend of edda önerebilirim kodan sonra pvpsi güzel gelen tek oyun
  • Konuyu hortlatmışsınız. :) Ko tadını veren bir oyunla karşılaşmadım ama yeni çıkacak olan Kingdom Online'ı bekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir oyun yok beyler knight zehrini alan bir kisi Yav Ardream - cz - base ne pk atardik offfff be demeye mecbur .

Tekrar knight da başlanmaz kapatın bu defteri Ps4 oyalıyor Allah tan . Gta 5 alır akarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Eski zevki yok tabi ama hala oynanır durumda bence.Ko'dan başka oyun bulamadım diyenler hangi oyunda adam gibi oynamışlar merak ediyorum.Gel Rift oyna son levele kadar kas bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Konuyu hortlatmışsınız. :) Ko tadını veren bir oyunla karşılaşmadım ama yeni çıkacak olan Kingdom Online'ı bekleyebilirsiniz.

oyun ne kadar iyi olsada nttgame gibi basit bir firma yapımından dolayı oynanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: S

Konuyu hortlatmışsınız. :) Ko tadını veren bir oyunla karşılaşmadım ama yeni çıkacak olan Kingdom Online'ı bekleyebilirsiniz.

oyun ne kadar iyi olsada nttgame gibi basit bir firma yapımından dolayı oynanmaz

Yapımcısı ntt değil.
  • Ben Gunz oynuyorum arada sırada ve şöyle birsey skill denen birsey yok :D. Hareketleri seri ve hatasız yaparaan senden kralı yok. Bu oyun iteme değil playerlığa bakıyor. Aimin çok iyiyse admini bile kesersin :D

• Uplıyım beyler varsa birebir pk zevkini,pvp zevkini verebilcek oyun yazın buraya.Ben bulamadım daha...
  • 8 yildir bulamadim bulan varsa özel mesaj lutfen

• Konuyu hortlatcam yıl 2017 yaş olmuş 26 hala arıyorum.

Bu oyunu bize sevdiren özellikler şunlar;

- Arkadaşlarınla toplu şekilde yaratık kesebilirsin.
    - Pk sistemi mükemmel
    - Yardımlaşma olarak en üst düzey özellikler mevcut.
    - Ticaret yapabilir al sat yapabilirsin.
    - Eşyaların kalıcıdır ve yükseltebilirsin.
    - Takas vs yapabilirsin.
    - Üst level biri gelip klana alıp sana yardım edebilir.
    - Boss ararsın o devasa haritada
    - Acayip kalabalık bir pazar meydanı.
    - Adream cz base pk ları
    - Eslant exp partileri

ya bi düşündükçe çıldırıyorum bi yapımcı gelsin bi oyun yapsın şöyle.Yada Allah rızası için nttgame oyunun en eski halini piyasaya sürsün desin ki fiyatı 1.000 tl akın ederiz akın.

en azından 20 yaş altı olmaz :)
  • Knight Online gibi bir oyun yine Knight Online' a çıkar. Çünkü bana göre alternatifi yok. Silkroad oynamadım ama oynayanı izledim. Metin2 oynamayı denedim ve dünyanın en kötü en yavaş ve en berbat online oyunu bana göre. Grafikleri yeniydi belki ama grafiğin hiçbir anlamının olmadığını anladım Metin2 oynarken. Hakimiyet denilen bir şey yok. Pot basıyorsun anlık dolduracağına beyefendinin kademe kademe hp doldurmasını bekliyorsunuz.

Knight Online gibi bir oyun 2000li yılların başında geldi ve 2017 senesini yarıladık. Kaç senelik oyun hala bazı değişmezliklerini ilk günkü gibi koruyor.

Knight Online' ı sevmemizin birinci nedeni onunla büyümüş olmamız. İkinci nedeni oyunun seriliği, Sadeliği ve PK alanının amacının ve takım ruhunun hiçbir oyunda olamayacağını düşünmemizdir.

Hala akıl sır erdiremiyorum şu oyunun nasıl bu kadar güzel bir PK alanının olduğuna. 2005te neyse hala aynı. Adamlar zamanında bir kere yaptılar.

Ama gel gelelim ne kadar sevsekte, Knight Online pişmanlıktır :D:D::D:DD

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.