Şimdi Ara

KNİGHT HAKKINDA BİLGİLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: knight_offline

evet ben yapmistim ama ......in biri gelip gene 4 ta$ basti yani i$e yaramiyorr

bugu kaldırdılar
  • 1.Anlamadım.Çantamızdaki taşları neden silelim ki zaten ,gerisinide hiç anlamadım
    2.Nenemde bilir
    3.Mantıksız
    4.Bilmeyenler için yararlı
    5.Gerekli bilgi
    6.Bilmeyenler için yararlı
    7.Bu kadar saçmalık olmaz.Tek çare partiye girdiiniz zamn eğer 2 kişi partiyse direk disband yapın
    8.Poisonun tek amacı silahın sekmemesini sağlamak + çok az ek damage katmak.Vuracağımız damagenin adama yakınlık ve uzaklıkla alakası yok vurursa tam vurur yada seker bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORO_DAIMON -- 22 Ağustos 2006; 9:18:57 >
  • saol gerekli bilgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: GORO_DAIMON

8.Poisonun tek amacı silahın sekmemesini sağlamak + çok az ek damage katmak.Vuracağımız damagenin adama yakınlık ve uzaklıkla alakası yok vurursa tam vurur yada seker bu kadar basit.

Bilmiyorsun yazma bari! Posion Time nedir? Biliyor musun? Bilmiyorsun değil mi? O zaman başta geldiğimiz noktaya geliyoruz! Neymiş o? Bilmiyorsun yazma bari! Posion un amacını anlamışsın silahın sekmemesini sağlamaktır! Ek damage falan katmaz silaha! Ek olarak "vurursan tam vurur ya da seker" diye birşey yok. Posion lu herhangi silahla doğru merkezi yakalar ve vurursan sekme oranı %1 dir. Onun dışında Posion Time a yakalanırsan normalde 1k veya 2k vuran bir silah 50-300 damage arasında bir damage verir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 22 Ağustos 2006; 9:28:34 >
  • beyler hemen gereksiz topic diyonuz oyuna her geçen gün yeni başlayıp ta bu forumda bulunan çok o zamn bunlara bakıp öğrenmesmi ya da bunu verdiğim bilgileri ta bilmem kaçıncı sayfasına kadar gidip baklıcakmı şimdi siz söleyin yararlı mı yararsız mı?????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.