Şimdi Ara

Knight'ı Siz Kursaydınız Neleri Değiştirirdiniz ? # 14 Kasımda Seçiyoruz.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-oyunda sekme die bişey olmazdı:D wariorları goruoz:D 16 cakio skille
    2-baslangiçta daha fazla np ve clanların grade sayısını yukseltir ve isteninlen puanları dusurdum
    3-clan 1 yetele olacak
    4-şehrazat elmorat castlenın içinde inn in evinin içinde bedavaya olacak 30dk lık(şehrazat ne bilisounuzdur:D espiri konusu)
    5-drop rate
    6-exp rate
    7-cash pre vs. inidirim.
    8-potlara pot ekler 250 gold indirirdim fyiat
    9-deniilen gibi 10atack yukseltirdim hher silah için. def de fazla olcak
    10-daha fazla boss daha fazla drop daha fazla np daha kolay kesim
    11-daha cok harita
    12- butun serverlerin kapasitesi artacak ve .1 .2 .3 .4 .5 .6 .7 .8 .9 .10 olacak yeni serveler
    13-yeni ırk:D
  • 3 yeni yorumdanda çok şey çıkarıyoz

sv_gravity

ve şehrazati eklicem komiklere

görkem snnde yorumlar için tşK.

Bİ UP DAHA ÇEKEK
  • her sabah cz yada kutu toplamadan once kopeklerimizi yuruyuse cikarmak lazım cunku hızlı koscaklar kutu alcaklar yada atack yapcaklar :D bacakları acılsın
  • Byrtr ( 1 HİT ) MİNOR KOMBİ YAPMAYA BAŞLADI :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 10 Kasım 2008; 22:00:34 >
  • 1.Türkiyede bi bayi açardım.
    2.Deneyimli adamlar alırdım kontrol ederdim oyuncuların maillerinle ilgileniyorlarmı diye.
    3.+16 yapardım (nasıl derseniz elbet bişey bulurduk )
  • @bayrtr

katılıyorum 4.olarak yeni ırk eklerdim
  • Beyler Seçimler İçin Bir Topluluk bir clan kurcaz jüri üyeleri olcak

1.bayrtr
    2.ThePhenoM
    3.4LiveForeveR

bu kişiler kabul ederse jüri üyesi olcaklar

1 kişide bana pm atarsa seçilecek

BU 3 KİŞİ VE SEÇİLMEK İSTEYEN İLK 1 Kişi PM ATSIN
  • bişi diyim benim yerimi doldurma ama ben pek acamaya bilirim he hafta içi 1 2 saat fln

Greeting / provoke deyiill tamamen

Halay/horon olarak ayarlanacak:D

+8 şelimin üstüne kralın imzasini attıracagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrtr -- 10 Kasım 2008; 22:29:19 >
  • Ko'yu Ben kursaydım En çok yapmak istediğim şey bir ninja-asas karışımı skilleri normalden daha hızlı vuran ama dmg'ı normalden bıraz az olan diğer charlara kolay yatacak ama oynamayı bilenin elinde rezil edecek bir sınıf yapardım.

Örnek skiller:

Light Feet'in Hızı bu class'ta %25 daha artırılması
    Bu Yeni Çıkan bıcak fırlatmaya karşılık X şeklinde demir Shiriken yani atmak olabilirdi.
    Skilleri Sektirme oranı fazla dmg az ama skiller hızlı dolup hızlı vurulması.
    Ek olarak uzak doğu silahları eklerdim oyuna böle full batı olmas XD
  • ben de herkesin iyiliği için 1. kerede yakılan itemi bir şans daha vermek üzere oyuncuya geri verirdim eğer 2. kere aynı itemi yakarsa bu sefer geri vermezdim
  • upppppppppppppppppppppp

güncel
  • Oyun gayet iyi düşünülmüş.Bir karaktere fazladan tek bir özellik eklerseniz diğer karakterlerden üstün olacaktır.Bnece böyle oyun gayet güzel bug dupe olmadıkça.
  • Türkiye'den bağlanan ip'leri engellerdim.
  • valla ilk yapacaklarım

1-Evlenme olcak.Yani karusla elmorad evlencek ortaya ne çıkcak siz düşünün yani çocuk mocuk olcak :D.
    2-Köpek çiftleştirme olcak :D.Yani köpekleri çiftleştirecez yavrusu olcak :D.
    3-Oyundaki serverlerin ismi değişcek.:D örneğin ares değilde.sırasıylaa
    1-ali
    2-veli
    3-kırk
    4-dokuz
    5-elli
    Gibi serverler olcak :D.
    Sonra maradon değişcek :D:D.Heryerde raven harpy ve tcler olcak :D.Oyundaki herkeste +1 two handed sword olcak :D.Kessinler bakalım harpyleri tcleri :D.
  • Rlb, Ardream, Cz içinde Vs yapacağın vakit;
    Etrafın duvarla örtülmesini sağlardım, bu sayede hem karşı tarafın kaçması hemde, ks sonucu başka birine np gelmesini engellerdim, ama bu fikir çok büyük hayalperestlik. :)
  • yorumları için herkeze tşkleR
  • BDW SIRASINDA DC Yİ KALDIRIRDIM!
  • ÇOK GÜZEL FİKİRLER VAR

Carleo23 > juri üyesi ? olmak istenni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 11 Kasım 2008; 17:59:39 >
  • Hiçbirşey yapmazdım serverda dupe vs vs istediklerini yapsınlar banane ne uğraşcam bu oyun hakkında şikayet edip hala oyunu bırakamamış insan varki niye uğraşayım para akıyo zaten..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.