Şimdi Ara

Knight'ı Siz Kursaydınız Neleri Değiştirirdiniz ? # 14 Kasımda Seçiyoruz.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun Fd Hali Son Derece Kusursuz Ve İyi Duşunulmuştu +Patchler Oyunu Batırdı Kuran Ben Olsam Rollback yapıp Oyunu Fd Ye Alırım.
  • BENDEN 2 POSTADA

BİR

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX62

valla ilk yapacaklarım

1-Evlenme olcak.Yani karusla elmorad evlencek ortaya ne çıkcak siz düşünün yani çocuk mocuk olcak :D.
    2-Köpek çiftleştirme olcak :D.Yani köpekleri çiftleştirecez yavrusu olcak :D.
    3-Oyundaki serverlerin ismi değişcek.:D örneğin ares değilde.sırasıylaa
    1-ali
    2-veli
    3-kırk
    4-dokuz
    5-elli
    Gibi serverler olcak :D.
    Sonra maradon değişcek :D:D.Heryerde raven harpy ve tcler olcak :D.Oyundaki herkeste +1 two handed sword olcak :D.Kessinler bakalım harpyleri tcleri :D.

@ListenOfDeath 1-2 yi ekleye bilirsin komik geldi:D

ha cocukderken bu dogacak cocukların itemlerini siz alacaksiniz:D eline clevirini ivirini zıvırını vereceksiniz . sonra buyuyecek adam olacak karus la elmoradın cocukları melez olur:D bunların birini prens yada presnes seççen 2side olur
    oldu sana melez prens:D
    up guncel

• Kurban bayramında wormlerin yanına kucukbas ve buyukbas hayvanlar eklerdim ...
    Her mob'a karsı etkili bi silah eklerdim(bkz. scorpionlara ve hornetlere detan max)
  • Juri olurum
  • oke beyler komedi bölümü kalktı en uygunu seçerken en komiğinide seçcek juriler
  • abi komedi kalktı diosun en komiği seççek diosun:D ne yani:D şakamı:D

yani bir ornek verirsen seviirim
  • seçerken diyelim adam hem mantıklı hem komik yazmış yada en citti yada komiği seçebilirsiz komedi derken resimlerin üstündeki yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Oyunun Fd Hali Son Derece Kusursuz Ve İyi Duşunulmuştu +Patchler Oyunu Batırdı Kuran Ben Olsam Rollback yapıp Oyunu Fd Ye Alırım.

bn olsam Fd deılde empire dönemine alırdım oyunu
    ne günlerdi o günler ahhhh ulan ahhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: ListenOfDeath

Beyler elinizden gelebildiği kadar yorum yapın nasıl olsa konu dışı bölümü post artmıyor her telden yazın :D

buff pls :D

EDİT:

_BlackMetal_

den iyi bir fikir çıktı arkadaşlar

teşekkürler

cure sc eklerdim ****lik yapmaz şu lagı giderrirdim server login sayısını artırırdım preyi az daha ucuzlatırdım prelilere azcık daha fazla exp verirdim platınki iyi birde prelilere özel itemler verirdim şekil bakımından trade olmayan ki pre alsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 11 Kasım 2008; 22:41:51 >
  • Bune xD konuyu 2.n sayfadan buldum

UP PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4LiveForeveR

1.Türkiyede bi bayi açardım.
    2.Deneyimli adamlar alırdım kontrol ederdim oyuncuların maillerinle ilgileniyorlarmı diye.
    3.+16 yapardım (nasıl derseniz elbet bişey bulurduk )

istanbulda zaten var ana makinalar 3 taneydi sanırım 97 ekran plazmaya benziyor

duydum bende sadece
  • ne güzel

• ilk yapılacak iş juriad daki çöp leri kaldırmak olurdu,
    yeni birkaç silah eklerdim ama cursed weapons gibi değil normal silahar (çok güçl değil ama alternatif niteliğinde)
    quest itemi basılma gerektirmeyecek direk ele alınıp kullanılabilecek gibi gelmesini isterdim
    hp/mp barının eskisi gibi adam gibi yazmasını isterdim
    görevleri party olarak yapabilmek ama sayısını artırmak isterdim (bence 250hunt iyiydi)
    linart daki taş şeklinde olup apost görevi falan veren aptal yeri direk disable ederdim
    arenaya odalar eklerdim çünkü vs yaparken gelip birisi ks yapıyor
    minore gelen cooldown ı kaldırırdım yada kalacaksada o kırmızı dönüş olmayacak ve 0.1 gibi bir değer olsunki asaslar şu andaki gibi ezilmesin
    warriora 65 atak skilli eklenmeli diye düşünüyorum 69 lvl a kadar sword dancing değil
    ds slotlarından duvarlı olandaki duvarı kaldırırdım
    görev takılarını biraz daha ekleme+bonuslar yapardımki pazarda takı olayı hem ucuzlasın hemde aşırı ihtiyaç duyulmasın.

tabi bunları yaptıktan sonra şunuda belirteyim:
    premium ucuzlatırdım ve 1. serverlara presiz leri asla almazdım neden diyeceksiniz pre sizler bdw gibi işe yarar aktivitelere katımak için pre alsınki parayı oradan kazanalım aynı zamanda pre yide ucuzlattığım için parası kimseye dokunmaz adam gibiherkes presini alır oyuna girerdi.

En önemlisi tbl dosyası-koxp-walhack-speedhack gibi hile programları için ne yapar eder mutlaka bir çözüm bulurdum.Oyuna sürekli onine şikayetleri dinleyecek gm ler koyardım ve şikayetleri ücretli yapardımki millet boş boş otururken gm ye ana avrat sövmesin para versin şikayetini söylesin gibi (cüzi bir miktar) aynı doktorların muayenesi gibi :D

yaratıklardan alınan exp leri biraz düşürürdüm yada lvl için gerken expi artırırdım çünkü ilk yaptıklarımdan sonra aşırı derecede lvl kasıcak fazla emek harcanmadan 75+ olan playerlar türeyecek.

bu kadar :D
    belki bazıları saçma gelebilir size , böyle olmasını isterdim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.