Şimdi Ara

KnİgHt İnDiRdİm Yeni Player...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben knighta yeni başlıyorum sro yu bıraktım ama indirdiğim knight 333 mb normalde 450 mb olmalıydı herhalde 333 mb olan olurmu cevap verirseniz sevinirim

• Ya arkadaşlar lütfen biri cevap versin ne olacakki kara günde yanımıda kimse yok mu yav?
  • kardeş o patchsizidir sn oyunu yükleyince patchler yüklencek o zmn 450 mb olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

kardeş o patchsizidir sn oyunu yükleyince patchler yüklencek o zmn 450 mb olur..

Çok Saol Kardeş.
  • ya biz sana başlama demedik mi git oğlum hayatını yaşa ama oynama şu oyunu

arkadaş açıklamayı yapmış zaten ama unutma daha baştan indirmeyi iptal et
  • Yav Anlamadım Neden Oynamıyayım Ki Nedeni Ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibetli

Yav Anlamadım Neden Oynamıyayım Ki Nedeni Ne?

oynama sen
  • BAĞIMLILIK YAPAR CİDDEN BAŞLAMA
  • ya kardeş sakın oynama hiç başlama
    silkroadına geri dön hiç uğraşılmaz bu oyunla birde birşey diyeceğim
    üye olurken anlaşmada
    CHARINIZ SİZE VE KO YÖNETİMİNE AİTTİR yazısı zaten herşeyi açıklıo
    iyiki ban yedimde oyunu bıraktım şuan yeniden başlamamk için kendimi zor tutuom ama başlarsam 2 olsun
    kesinlikle başlamam birdaha sende başlama !
  • Zaten Sro da bağımlılık yapıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S0N_0SMANLI

ya kardeş sakın oynama hiç başlama
    silkroadına geri dön hiç uğraşılmaz bu oyunla birde birşey diyeceğim
    üye olurken anlaşmada
    CHARINIZ SİZE VE KO YÖNETİMİNE AİTTİR yazısı zaten herşeyi açıklıo
    iyiki ban yedimde oyunu bıraktım şuan yeniden başlamamk için kendimi zor tutuom ama başlarsam 2 olsun
    kesinlikle başlamam birdaha sende başlama !

her online oyunun sözleşmesinde bu var zaten. bunu sadece ko da varmış gibi söylemene gerek yok.
  • kardes silroad bende oynadım ultimada oynadim cabal da oynadım mu da oynadı oblivionda oynadım..........dark messiah...total war.....age of........mageknight......warcaraft(wow değil o nsl bi etki yapar yada yaparmi bilmiyorum).........yaw knight baska bişi ben o start gelipte knight müziğini duyar duymaz kopuyordum yaw ne yemek ne su ne iş ne okul.........ben üniversiteyi bitirme senemde uzattım dönem fazlalığından atıldım geri yasa cıktı geri girdim....ankarada okul bırakan arkdasım war...nişan atan ortaoukl arkdaşım war....charının şifresi için kafasına silah dayanıp şifresi alınan arkdaşım war(hatta olay dh forumuna konu oldu arkdaşın adı özgür charının adı dark_scream cyperda warriordu sattı charı)...yaw bu normal bi oyun değil... o kdr online oyun war neden herkes knight bilip knight konuşup knightla yatıp knightla kalkıyo bilmiyorumda google a gir knight online yaz acılan türk sitelerine bak...bide wow yaz acılan sitelere bak wow ki dünyanın 1 numara oyunlarında knighti gecebilen su an oyun yok.......başlama beynine ruhuna zamanına yazık.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwironicles -- 8 Mayıs 2007; 5:04:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.