Şimdi Ara

Knight kalkarsa ne yaparsınız? Başka bir online oyun mu oynarsınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARACHNE

hiç bişiy oynamam vallaha galiba bırakabilmem içinde kalkması lazım bu oyunun diğer türlü imkanı yok bırakmam ben knightı

• knight i var tabi başka konuda ıse dedigin bılmemwww.knişghtonline.com.tr
  • çıkmaz ayın son çarşambası olacağı için düşünemem çünkü adam bundan para kazanıyor sen hiç çok iyi bir işin varken istifa eder misin ancak diyeLim bi çocuk bu oyun yüzünden bitkiseL hayata faLan girdi işte o zaman tazminattan doLayı beLki kapanabiLir ...(biLiyorum avukat gibi konuştum)
  • kalkmadan oyun yazarlarsa charımı satarım
  • walla lineage mukemmel bi oyun ona geçerim heralde.Arada girom sizede tavsiye ederim
  • CS'de akarım...

http://www.lookatentertainment.com/v/v-1279.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NO_oB -- 14 Eylül 2006; 23:02:14 >
  • öss ye çalışırım
  • Eğer KO kalkarsa hepimiz toptan bitkisel hayata gireriz ot gibi yaşarız

Gazetelerde manşet Türkiye de dün 1 milyon kişinin bitkisel hayata girmesi şüphe uyandırdı .... Acaba bu da mı Amerika nın işi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 14 Eylül 2006; 23:18:18 >
  • BURAYA DİKKAT! LÜTFEN HEPSİNİ OKUYUNUZ pls

ya valla yazdıklarınızın hepsini okudum,ATATÜRK bu ülkeyi bu gençliğe bıraktı ha,yazık onca askerin emeğine, kanlarına,o savaşlardaki anaların feryatlarına,haykırış,ağlayışlarına değmezsiniz,okuyup adam olacağınıza oyuna kaptırdınız kendinizi,bende oynuyorum ama aşırı deil siz gibi günde en fazla 3-4 saat en fazla 4 saat oda arada bir,hey yavrum be gençliğe bak ya,oyunu gerçek hayat sanıyolar.bu topiği bi TV programına versem,valla reyting rekorları kırar heral.şu oyunu derin den bir gazateci çok derinden ama iyice araştırsa,nasıl bağımlılık yaptığını,nasıl para harcattığını,çocukların bu aptal oyun için internet kafelere onlarca milyon verdiklerini,bu oyun için sınıfta kalanları,gerçek parayı verip oyunda item yada para aldıklarını,sırf bu oyun için yüzlerce site açıldığını,tek tek kanıtlayıp Bir TV programına çıkarsa yeter.sonra geirisi devletten,

Gerçi bu devlettende pek bişi beklemiyorum açık konuşayım,çünkü bir kaç kez haberlere cıktı bu knight ama fazla üstünde durulmadı,

hade neyse siz eski hayatınıza yani knight online dünyanıza geri dönün,dümdüz ileri marşş!!

orclar humanları ,humanlar orcları kesmeye dvm...

• kendimi gece hayatına vururum o bar senin bu bar benim ayrıca bu oyunu kaldırırlarsa benim 1.5 milyarlık char gider giderim amerikaya ................................................................................. koyarım
  • tekrar söliyeyim, ben kniht'a karşı değilim yalnız fazla aşırıya kaçmamak şartıyla,sınırı geçtinmi,yürü piskoloji hastanesine
  • sro var cs var vazgecılmes uo var guıldd wars wow var ve yakında gelcek olan lotr,warhammer var yane oyun cok :) sız aramasanız bıle oyunlar bısı bulurhe bıde topıce gereksız demeyın belkı arkadas ko yu bırakıp baska bı oyuna geccektır ona gore yorumlarımızı beqlıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Eylül 2006; 0:44:28 >

• lineage,wow...belki ultima..ama aynı tadı werirmi bilmeme...
  • ihtihar ederim
  • Ben bıraktım
    hayat hepsinden zevkli
    gerçeği varken sanal...
  • Kalkması bi kere imkansız o açgözlu para hırsıyla bu oyunu mahveden knight online yoneticilerinin bole bişeye goz yumması imkansız saçma bişe solemişsin ozmn bende şole diyim eğer hayatımızdan bilgisayar kalkarsa naparsınız
  • world of warcraft
  • Oynu bıraktım,itemlerimi takas ettim we+1 2 roc,iro necklace,ms+8 ve fzladan bir glassbelt yaparak oyundan bir arkadasıma sembolik fiyata sattım..
    Oyunu bırakmamın sebebi ise oyuncularını her defasında dudukleyen biroyun bu..en guzelzamanlarınızı yıyor vede bilmediginiz birseyi soyliyim size : göze batar lvlveya itemli oldugunuz an GM aracılıgı ıle iteminiz veya charınız gidiyor..

Tabularasa oynayacagım oda eli kulagında cıktı cıkacak....wow a 15 basar ,,KO ya basmaya tenezzul etmez bir oyun..
    hade marşş marşş cz ye eslant a,yorun kafalarınızı beyınleriniz,,dahada cok asabileşin,,yalllahhh...
    ama suna inandımki KO oynayan insanlara hasta gözü ile bakıyorum....
  • lord of the rings beta online çıktı onu oynarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.