Şimdi Ara

Knight kalkarsa ne yaparsınız? Başka bir online oyun mu oynarsınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar nedir bu ya söylemekle bitmez ama bıktım şu gereksiz topic giyip banlıyanlardan asıl size ban

kardeşim küfür etcem zor tutuyom kendimi adam knight kalkarsa naparsını demiş !!!!!!!!!!!!!!!!!!

knight kalkarmı dememiş saf saf konuşmayın ya

soruları adam gibi anlayın forumun yarısından çoğu ya sor5uyu anlamamış yada geeksiz topic ban deyip açma sapan postlar yazmış

kngiht kalkarmı değil kalkar ise demiş ve ban diyernlere siz karşıma reel hayatta bi çıksanız ya olmuıyorki salak salak saçma sapan işler yapmakta üstünüze yok bu forumu paralı yapmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: OynCANKIYA

Oynu bıraktım,itemlerimi takas ettim we+1 2 roc,iro necklace,ms+8 ve fzladan bir glassbelt yaparak oyundan bir arkadasıma sembolik fiyata sattım..
    Oyunu bırakmamın sebebi ise oyuncularını her defasında dudukleyen biroyun bu..en guzelzamanlarınızı yıyor vede bilmediginiz birseyi soyliyim size : göze batar lvlveya itemli oldugunuz an GM aracılıgı ıle iteminiz veya charınız gidiyor..

Tabularasa oynayacagım oda eli kulagında cıktı cıkacak....wow a 15 basar ,,KO ya basmaya tenezzul etmez bir oyun..
    hade marşş marşş cz ye eslant a,yorun kafalarınızı beyınleriniz,,dahada cok asabileşin,,yalllahhh...
    ama suna inandımki KO oynayan insanlara hasta gözü ile bakıyorum....

Tabularasa hakkında bılgı verırmısın
  • Bu oyun kapandığında ben 9999999999999999999999+ yaşında olurum.
  • Valla k.o kalkarsa ilk tercihim wow due wow ko dan daha iyidir herkese tavsiye ederim
  • ko kalkarsa baska online oyun oynamam offline oyunları oynarım hl,bfme,nfs,,,,
  • oturur ders calışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidussnake

Cabal online oynarım 100 kat daha iyi

dostum bu nasıl bi oyun ilk defa adını duydum. sitenin linki filan warsa versne bi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

BURAYA DİKKAT! LÜTFEN HEPSİNİ OKUYUNUZ pls

ya valla yazdıklarınızın hepsini okudum,ATATÜRK bu ülkeyi bu gençliğe bıraktı ha,yazık onca askerin emeğine, kanlarına,o savaşlardaki anaların feryatlarına,haykırış,ağlayışlarına değmezsiniz,okuyup adam olacağınıza oyuna kaptırdınız kendinizi,bende oynuyorum ama aşırı deil siz gibi günde en fazla 3-4 saat en fazla 4 saat oda arada bir,hey yavrum be gençliğe bak ya,oyunu gerçek hayat sanıyolar.bu topiği bi TV programına versem,valla reyting rekorları kırar heral.şu oyunu derin den bir gazateci çok derinden ama iyice araştırsa,nasıl bağımlılık yaptığını,nasıl para harcattığını,çocukların bu aptal oyun için internet kafelere onlarca milyon verdiklerini,bu oyun için sınıfta kalanları,gerçek parayı verip oyunda item yada para aldıklarını,sırf bu oyun için yüzlerce site açıldığını,tek tek kanıtlayıp Bir TV programına çıkarsa yeter.sonra geirisi devletten,

Gerçi bu devlettende pek bişi beklemiyorum açık konuşayım,çünkü bir kaç kez haberlere cıktı bu knight ama fazla üstünde durulmadı,

hade neyse siz eski hayatınıza yani knight online dünyanıza geri dönün,dümdüz ileri marşş!!

orclar humanları ,humanlar orcları kesmeye dvm...

sadece knight degil online oyunlar kalkarsa eminimki dünyada daha akıllı ve sağlıklı insanlar olacaktır

• doğru diyorsun
    millet bağımlı oldu bu kahrolasıca oyuna günün neredeyse tamamını bu oyunda geçiriyorlar
  • Aynen hayata devam...
  • sro oynarım yada fps oyunlara devam ederim
  • Gunz Online
  • eskisi gider yenisi gelir..
    Ko mükemmel denecek bi oyun değil.
    rağbet görmesinin nedeni kolay kavranabilir olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg.efsanesi

arkadaşlar knight en fazla bir yıl içinde kalkcakmış. arkadaş internette okumuş ama inanmıyorum ben. He diyelim kalktı. Ben hemen line age 2 veya call of duty oynarım. Bir ultime online da olabilir.

arkadaşın yanlış okumuş böyle bişeyin olmadığını japon yetkililer 3 ay önce söylemişti(siteyi takip edin(orjinalini!!!!))ama böyle bişey ollursa w.o.w olur tabiki.buarada söölediim siteyi explorerdan açamassınız aresten deneyin
  • knight bağımlısı olmadığım için kalksa da üzülmem kalkarsa 4everCS
  • knıghtı sıldım makıneden
    lineageII nasıl oyun aranızda oynayan varmı
  • counter-strike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

knight i var tabi başka konuda ıse dedigin bılmemwww.knişghtonline.com.tr

ilk mesajımı buldum,ne anlatmaya çalıştım acaba,kendim bile düşünüyorum şuan

• Ben zaten biraktim :) ama birakmamis olsam bf3 bfheroes bf play4free tf2 oynardim suan yaptigim gibi :D gerci bf3 u daha almadim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.