Bildirim
Knight Kotayi Doldurur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim kota şu an 4 gb 209 mb olmuş TTnet e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 25 Temmuz 2007; 13:31:29 > -
bence doldurmaz ama ben kotasız kullanıorm bilemicem üzgünümquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Seko
benim kota şu an 4 gb 209 mb olmuş TTnet e -
kesin bişey olsa ark bende olmuo dio bende ben de nie böle oluor die merak ettimquote:
Orijinalden alıntı: Ultio
bence doldurmaz ama ben kotasız kullanıorm bilemicem üzgünüm
Alıntıları Göster -
hayvan gibi doldurur kota mota kalmazquote:
Orijinalden alıntı: Ultio
bence doldurmaz ama ben kotasız kullanıorm bilemicem üzgünüm
Alıntıları Göster
-
bu kadar kesin ve net konusuosun ???quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
hayvan gibi doldurur kota mota kalmaz
Alıntıları Göster -
sonuçta knıght ta durduğun her saniye netten bilgiler indirmiş oluyorsun onun için dolar diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Pollyanna
bu kadar kesin ve net konusuosun ???
Alıntıları Göster -
arkadaşımbir kere internet explorer ı açman bile kotanın azalması demek download demek illaki bişeyler indirmek değil, netten senin bilgisayarına bilgiler indirmektirquote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
sonuçta knıght ta durduğun her saniye netten bilgiler indirmiş oluyorsun onun için dolar diyorum
Alıntıları Göster
knight, online bir oyun oldugu için tabiki kotanı dolduracaktır ki günde 10 saat en az oynarım günlük 300 400 mb civarı kota harcıyor gerisini hesap et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 25 Temmuz 2007; 14:03:33 >
-
pek fazla doldurmaz bilmiorum amaquote:
Orijinalden alıntı: vormound
arkadaşımbir kere internet explorer ı açman bile kotanın azalması demek download demek illaki bişeyler indirmek değil, netten senin bilgisayarına bilgiler indirmektir
knight, online bir oyun oldugu için tabiki kotanı dolduracaktır ki günde 10 saat en az oynarım günlük 300 400 mb civarı kota harcıyor gerisini hesap et
Alıntıları Göster
-
Valla arkadaşım bende evde 4gb sınırlı bağlantıyla bağlanıyorum.Tamam knightonline kotayı yiyo ama aştığını veya doldurduğunu görmedim 1 ay dolmak üzere bak bu ayın kotasından 25 gün geçti benim kotam 2.5 gb ye bile ulaşmadı.Kolay gelsin herkese...quote:
bu kadar kesin ve net konusuosun ???
Alıntıları Göster -
baq mesela bu adamın dolmamıs acaba neden dolmamıs ben de bir sorun olabilir mi ondan diom bende bişeyler warsa benim bilg.da onu halledelim geçen 20 saat en aaz günde knight oynuodumquote:
Orijinalden alıntı: MaNiaC_ERoBeReR
Valla arkadaşım bende evde 4gb sınırlı bağlantıyla bağlanıyorum.Tamam knightonline kotayı yiyo ama aştığını veya doldurduğunu görmedim 1 ay dolmak üzere bak bu ayın kotasından 25 gün geçti benim kotam 2.5 gb ye bile ulaşmadı.Kolay gelsin herkese...
Alıntıları Göster
bu sayede sıfırlalanmasından ayın 7sine kadar 7.62 gb idi bu nasıl oluo bende annamıom?
-
Üstelik benim bir arkadaşım vardı o benden daha aşırıydı çalıştığı halde charı genelde hep oyundaydı pc başında olduğu zamanlar exp kasıyor olmadığı zamanlar charı maradonda pazarda oluyordu o bile derdi bana gece gündüz oyundayım bir taşma olmadı diye korkun olmasın diyecem ama sen garantide olması için sık sık kotanı kontrol et...quote:
Valla arkadaşım bende evde 4gb sınırlı bağlantıyla bağlanıyorum.Tamam knightonline kotayı yiyo ama aştığını veya doldurduğunu görmedim 1 ay dolmak üzere bak bu ayın kotasından 25 gün geçti benim kotam 2.5 gb ye bile ulaşmadı.Kolay gelsin herkese...
Alıntıları Göster
-
aştı bile zaten kota şimdi o kadar dikkat etmeme ragmen 4.75gb peder beni kesmesse iidirquote:
Üstelik benim bir arkadaşım vardı o benden daha aşırıydı çalıştığı halde charı genelde hep oyundaydı pc başında olduğu zamanlar exp kasıyor olmadığı zamanlar charı maradonda pazarda oluyordu o bile derdi bana gece gündüz oyundayım bir taşma olmadı diye korkun olmasın diyecem ama sen garantide olması için sık sık kotanı kontrol et...
Alıntıları Göster
-
evet dolduruyo kotayı veri indirio durdugun her saniyequote:
aştı bile zaten kota şimdi o kadar dikkat etmeme ragmen 4.75gb peder beni kesmesse iidir
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: XTheoden
evet dolduruyo kotayı veri indirio durdugun her saniye
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: XTheoden
Doldurur Doldurur ama Çok fazla deil internetten film indirsen 1 tane
50 Saat KO oynamış gibi olursun..
Yani 100 mb = 50 Saat KO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 25 Temmuz 2007; 14:20:29 >
-
hiç bi download yapmadan sadece ko oynayarak tablo bu:quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*quote:
Orjinalden alıntı: XTheoden
Doldurur Doldurur ama Çok fazla deil internetten film indirsen 1 tane
50 Saat KO oynamış gibi olursun..
Yani 100 mb = 50 Saat KO
Alıntıları Göster
-
1 ay gunde 100 saat oyna 1 gb gidiyor yajkalsıkquote:
Orijinalden alıntı: XTheoden
Alıntıları Göster -
günde 100 saat oynayamazsın bro ( )quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
1 ay gunde 100 saat oyna 1 gb gidiyor yajkalsık
Alıntıları Göster -
o oynuyodur belkiquote:
Orijinalden alıntı: x_jackal_x
günde 100 saat oynayamazsın bro ( )
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: x_jackal_x
-
quote:
Orijinalden alıntı: x_jackal_x
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: x_jackal_x
Benzer içerikler
- old takı çevirme
- knight online yeni server 2024
- doğum tarihi bulma programı
- knight online item kodları
- mage master açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X