Şimdi Ara

Knight Kotayi Doldurur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: *newworld*

hayvan gibi doldurur kota mota kalmaz

dostum sen neden bole emın konusuosun ben kotalı kullanıcıyım 4 gb lik hergun knıghttayım suan kotamı soyluorum 3 gb bu sadece knıghtla olmus bise degıl ayrıca online cs oynarım intt ten dosya indirirm boyle cok bilmis konusmanın anlamı yok etrafı yanlıs bilgilendirme
  • Evt kardeşim Çok Haklısın Bende Günde 15 saat knight online oynarım video da izlerim ama ktam şuan 2gb
  • Dostum o zaman senin pc de interneti yiyen bir trojen veya başka bir sorun vardır.Knightonline oynayıpta hiçbir şey indirmeden kotayı aşan bir tek seni duydum 21 yaşındayım bugüne kadar yaklaşık 4 senedir k.o oynuyorum bir seni duydum açıkcası.Senin pc nin format zamanı gelmiş fazla beqletme istersen
  • pazarda yükde ağrı itemler satarsan veya alırsan dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

hiç bi download yapmadan sadece ko oynayarak tablo bu:

Knight Kotayi Doldurur mu?

Kimse Anlamiyor Ya Download Yapmadim Ne Demek Biliyomusun ?

Ben bilgisayarla Internete Girmedim Demek...

Internete baglan Tu$una Bastiginiz Anda Bi$iler Download Etmeye ba$larsiniz,Web Sitesi Acarsiniz,YOUTUBE dan Video izlemekte Downloaddir ve 50Sn lik Bir Video Bile En az 3-5mb Dir.Winamp Radyo Dinliyorsaniz Buda Downloaddir. Hic Download Yapmadim Diye Bir$ey yoktur.

Gelelim Ko meselesine. Patch leri Download Ediyoruz ki KO nun En Cok Download Kota yiyen kismi burasidir oıyunu oynarken Karakterleri ve Monster lari [Buraya dikkat] Text Data Biciminde Download Ediyoruz Yani Biz Spike Vurduk;
    -Datamiz Server a Ula$ti.
    -Server Yorumladi.
    -Spike Vurduktan Soraki Datayi Tekrar Bize Yolladi.[Canavarin Cani=Vurulan Canavarin Cani-Vurulan Damage] $eklinde bir text Data Gonderir. yani grafik Download Etmeyiz grafikleri Zaten KO ile Yukluyoruz Serer Bunlara text biciminde Komutlar Yollar.Buda bi Komut Icin maximum 5-6kb dir. ki Txt Dosyasinin icine 5 6 kb lik bi ayzi ayzdiginizda ne kadar fazla yazi oldugunu goreceksiniz.

buyrun buda benim kotam Mayis Ayinda biraz Cok Video Izledim Silikon Vadisind Kacirdigim bazi Bolumler Vardida ..
    Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 25 Temmuz 2007; 16:42:39 >

• peki arklar bişi sorcam camfrog diye bişi var orda radyo calıo kota yermi bu
  • Doldurmaz
  • bugun ayın 25 i benim kota 2,5 gb olmus daha char 24 saat online sayılır yatarken de charı pazarda bırakıyorum işte...5 gun içinde 1,5 gb download
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

Edit :http://img521.imageshack.us/img521/8086/heheit0.jpg

benim kotanın 6 da 1 i

yada ps :PP
  • 10 yazcakdım ya komik olmuş D:
    quote:

Orjinalden alıntı: XTheoden

o oynuyodur belki
    quote:

Orjinalden alıntı: x_jackal_x

günde 100 saat oynayamazsın bro ( )

• benım 4gb olmuş bile ama bunun sebebi sadece ko değil ben biliyorum
  • çok az kota yer
  • Çok fazla Knight oynarken, full knight oynayıp, birkaç video-mp3 indirmiştim.
    Msn'de full açıktı.
    Kota 2 Gb civarı bişi gelmişti, yaklaşık 2 sene önce ondan sonra zaten dowload başladık.
    Minumum 6 GB kota.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 25 Temmuz 2007; 18:57:09 >
  • böyle saçma sorular sormayın lütfen..netten oyun oynuyon tabiki doldurur..hadi ne kadar dolduruyo desen neyse ama doldururmu sorusu çok saçma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

hiç bi download yapmadan sadece ko oynayarak tablo bu:

Kimse Anlamiyor Ya Download Yapmadim Ne Demek Biliyomusun ?

Ben bilgisayarla Internete Girmedim Demek...

Internete baglan Tu$una Bastiginiz Anda Bi$iler Download Etmeye ba$larsiniz,Web Sitesi Acarsiniz,YOUTUBE dan Video izlemekte Downloaddir ve 50Sn lik Bir Video Bile En az 3-5mb Dir.Winamp Radyo Dinliyorsaniz Buda Downloaddir. Hic Download Yapmadim Diye Bir$ey yoktur.

Gelelim Ko meselesine. Patch leri Download Ediyoruz ki KO nun En Cok Download Kota yiyen kismi burasidir oıyunu oynarken Karakterleri ve Monster lari [Buraya dikkat] Text Data Biciminde Download Ediyoruz Yani Biz Spike Vurduk;
    -Datamiz Server a Ula$ti.
    -Server Yorumladi.
    -Spike Vurduktan Soraki Datayi Tekrar Bize Yolladi.[Canavarin Cani=Vurulan Canavarin Cani-Vurulan Damage] $eklinde bir text Data Gonderir. yani grafik Download Etmeyiz grafikleri Zaten KO ile Yukluyoruz Serer Bunlara text biciminde Komutlar Yollar.Buda bi Komut Icin maximum 5-6kb dir. ki Txt Dosyasinin icine 5 6 kb lik bi ayzi ayzdiginizda ne kadar fazla yazi oldugunu goreceksiniz.

buyrun buda benim kotam Mayis Ayinda biraz Cok Video Izledim Silikon Vadisind Kacirdigim bazi Bolumler Vardida ..
    Edit :

bütün bu anlattıklarını biliyorum tabivideo izlemek vb. downloadtır ama bu kadar da 6.5 gb olacak kadar da

değilim

•  Knight Kotayi Doldurur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

sen aşmışın dostum :)

kota aşımını önlemek için şunu yapsanız yeter fazla oyuna gir çık yapmayın yani data yukemesi... bir de şunu diebilirim kota aşımını önleyen programlar war onu kullanırsanız 10 ytl den kurtulursunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.