Şimdi Ara

Knight mı? Silkroadmı? WOW mu? Aion mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar soru basit bu tür oyunları oynayan deneyen arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ve oynanabilir. bir sro oyuncusu olarak sro bitiyor gibi, yerini aion mu alacak sizce ?

• Sonsuza kadar silkroad diyorum....
  • WoW oynamaya başladım...İlk başta char kontrolünde zorlandım ama harika bir yapısı var WOW'un..Sro'da belirli belirsiz buglar oluşuyor WOW'da bugun b'si yok...Ayrıca sro dan daha ucuza geliyor...Aylık 13$=22tl civarı bir paraya denk geliyor...Sro'da aylık yaptığımız harcamalar bunun 3 katı olabiliyor(bot dahil).WOW'da bot derdi yok,gmler 7/24 aktif(sadece 1 gm de yok oyun içerisinde),kesinlikle illegal program kullanamazsınız,her oyuncu eşit seviyede(aylık ücret veriyorsunuz extra bir para ile bişey yapılmıyor wow'da) <---en güzel yanlarından biri de bu....Aion ile pek bilgim yok sadece güzel-grafikleri güzel-harika vs. oyun dediklerini duydum..Knight'a gelince tavsiye etmem knight oynamanı...Grafik olsun,oyun güvenliği olsun,oynamanın daha pahalı olması-knightta gm lerin nesli tükenmesi vs...Çarını kaybetsen bile alma imkanın olmuyor(sro gibi)..Bu yüzden knight oynama derim...Oynancak oyun bence WOW..

• Hepsinin kendi arasında sınıf farkı var. Bu kıyaslama verimsiz olmuş açıkcası . . .
  • Dediklerinin arasından birini seçmeye kalksak tabii ki de WOW üstün gelir. Ama her birinin kendine göre bir güzelliği var. Mesela Silkroad'da olan çevremi benim WOW'da tekrar yapmam yıllarımı alır. O yüzden ben silkroad derim başkası wow der. Herkesin zevkleri farklıdır.
  • Gereksiz bir tartışma. Kaliteli bir oyun istiyorsan WoW oynayacaksın (nokta ->).
  • Bence bu soru yanlış yerde kıyaslama yapman yanlış şu an silkroad bölümünde herkes silkroad online der ayrıca zevk nerde alıyorsa insanlar orda oynamalı bence sro gibi hiçbir oyun zevk vermez zaten güzel şeyler zor elde edilmelidir. ( pahalı oyun diyenler için )
  • Aion
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Hepsinin kendi arasında sınıf farkı var. Bu kıyaslama verimsiz olmuş açıkcası . . .

+1

zaten sro başlığına açmışın konuyu cevaın silkroad olmasıda gayet normal
  • Hakan şükür mü , rüştü mü?
  • [Deleted by Admins]
  • Ben hiç WOW oynamadım, hatta oynayanı bile izlemedim. Merak ettiğim bir şey var. Ekran görüntüleri nasıl? Mesela Knight güzel bir oyuna benziyor(du); ama ekran görüntüleri bana çok itici geldi. Metin2 de aynen. WOW bu konuda nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 31 Ekim 2009; 17:10:03 >
  • Genel olarak dusunursek wow hepsinden cok daha ustun zaten wow oyun degildir wow bir dunyadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack55

WoW oynamaya başladım...İlk başta char kontrolünde zorlandım ama harika bir yapısı var WOW'un..Sro'da belirli belirsiz buglar oluşuyor WOW'da bugun b'si yok...Ayrıca sro dan daha ucuza geliyor...Aylık 13$=22tl civarı bir paraya denk geliyor...Sro'da aylık yaptığımız harcamalar bunun 3 katı olabiliyor(bot dahil).WOW'da bot derdi yok,gmler 7/24 aktif(sadece 1 gm de yok oyun içerisinde),kesinlikle illegal program kullanamazsınız,her oyuncu eşit seviyede(aylık ücret veriyorsunuz extra bir para ile bişey yapılmıyor wow'da) <---en güzel yanlarından biri de bu....Aion ile pek bilgim yok sadece güzel-grafikleri güzel-harika vs. oyun dediklerini duydum..Knight'a gelince tavsiye etmem knight oynamanı...Grafik olsun,oyun güvenliği olsun,oynamanın daha pahalı olması-knightta gm lerin nesli tükenmesi vs...Çarını kaybetsen bile alma imkanın olmuyor(sro gibi)..Bu yüzden knight oynama derim...Oynancak oyun bence WOW..

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Gereksiz bir tartışma. Kaliteli bir oyun istiyorsan WoW oynayacaksın (nokta ->).

quote:

Orijinalden alıntı: 1sat

Genel olarak dusunursek wow hepsinden cok daha ustun zaten wow oyun degildir wow bir dunyadir

Kesinlikle silkroad oynamış ve yıllarını vermiş biri olarak söyleyebilirim ki WOW üstüne tanımam..Grafikler ne kadar iyi olursa olsun bir oyunda karakterinizin tepkileri oyuna verilen inceliği gösterir.

• wow // ''ama silkroad oynuorm''
  • Para verip zevk almak istiyorsan WoW oynarsın.
    Para verip paranla rezil olmak istiyorsan Silkroad oynarsın.
  • Oraya knightı koymak başlıca bir hata bu 1 , 2.si herkesin rahatlıkla görmüş olduğu üstünlükler sayesinde wow, 3.sü aion oynama fırsatı bulamadım sadece videolarına bakma fırsatı bulabildim açıkçası doyurmadı beni tabi ki videolarla ne kadar anlaşılacak orası da muamma onun için aionu katmıyorum. 4.sü silkroad belki f2p de en iyilerdendir. En iyisi olabileceğini şu an zannetmiyorum...
  • Silkroad'i zevk alarak oynamak icin premuim sart gibi birsey hele su gunlerde premuim varsa kesinlikle sro derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyuuJuu -- 1 Kasım 2009; 14:56:40 >
  • wow tabiki
  • arkadaşlar ancak çarşıya çıkabildiğim için tartışmaya katılamadım. nerdeydin derseniz. sııhiye olarak 1000 kişilik bir askeri birliğin tedavi ve acil bakım hizmetleriyle meşguldüm.

konuya dönersek. iyi bir sro oyuncusuyum ancak sro nun tükenmek üzere olduğunu sro cuların görmemesi imkansız. yönetici arkadaşımız wow demiş genel kanı wow ancak aionu da merak etmiyor değilim. yani önümüzdeki yıllarda emek verip te emeğimizin karşılığını dürüstçe alacağımız bir oyun arıyorum kısacası. karşılaştırma yapmak deil maksadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.