Şimdi Ara

knight online 1.506 yı yükledim çalışmıyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar knight online ı kurdum masaüstünde simge belirdi ama tıkladığım zaman 10 sn kadar beklettim retry connection diyo sorunu nedir acaba? patchleri daha yüklemedim? nerden yükleyebilirim patchleri?

• upupup bende de sorun var yardım pls
  • ıp gırılen degere gırdınmı
  • evet girdim acılıyo ama patch yüklenmiyo...
  • ip degerini nereye gircez ben 1 senedir oynamıyom knight 1.506 yı bende indirdim patch yuklmiyo.google yahoo taradım upload edilmis patch de bulamadım yardım lutfen
  • bnde yükledim doldu sonra there is not enought space to insstal gibi şeyller diyor yardım alırsan söle
  • dj alper senin sorunun pc`in de yer olmamasi.. diger arkadaslarda patchleri zaten kendi yukluyor bildigim kadariyla... internette falan sorun yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [DHTUBE=][DHVideo=]
    quote:

Orjinalden alıntı: Arsline

arkadaşlar knight online ı kurdum masaüstünde simge belirdi ama tıkladığım zaman 10 sn kadar beklettim retry connection diyo sorunu nedir acaba? patchleri daha yüklemedim? nerden yükleyebilirim patchleri?

bEN dJ_ALPER12 ya nsıl yani napmam gere
    quote:

quote:

k iki dere bi arada kaldım. akramın teki diyo senin cd romun bozuk sen diyom yeryok iyice açık bi lütfen
    2 yıldır oynamuıyoım silkroad online oynuyomdum şimdi neler yapıyım format attısaram geçer mi ya uff ben çok knight oynamakl istiyo of canımm knighttt avil yardım et nolur kölen oluyum bişey yap de napıyım ya aga nolur yardım etttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hıh dur resmini koyyum iyice anla koyulmuyo napıyım ben bu bil. yardım plls (helppp)

knight online 1.506 yı yükledim çalışmıyo?

• beyler ben knight onlineyi bıraktım.neyse konumuza donelim.size en son knight online downland sürümünü vereceğim %100 ama yeni üye oldum bilgisayarımdaki knight setup dosyasını buraya nasıl koyabilirim.solerseniz hemen koyarım:
  • 1705 var bende ama patch yüklenmiyo neden arkadaşlar
  • Arkadaşlar 1705 Client' ini Kurmanız gerek patch yapması için.
    Ayrıca patch yapmıyorsa FTP sitesinden Manuel olarak patchleri indirip Knight klasörüne çıkarın ve Ayarlardan Versionunu 1742 yapın oyuna girin.
  • 1705 kurduktan sonra sitede sol tarafta yamalar var ordan indirin manuel kurun patchleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.